5tilføjet af

Vold og mord i

Sverige og Danmark.
Statistik for tidsrummet 1. jan 2006 til 1.okt 2007, altså for det sidste 1 ¾ år.
Statistikken viser anmeldte sager i det angivne tidsrum.
Danmark
Voldtægter: 935
Mord og drab: 62
Sverige
Voldtægter: 7716
Mord og drab: 432

Siden sexforbudet blev indført i Sverige i 1999, er volden der ovre gået fuldstændig grassat. F.eks. er der nu 2 til 3 gange så mange voldtægter i Sverige som metropolen New York. Sverige har høstet sammen erfaringer, som USA i Forbudstiden 1920-34. Dog synes det faktisk at være gået endnu værre i Sveriges Forbudstid. Der var advaret om at når man kriminaliserede en stor branche ville man sende den ned under jorden. Netop dette er sket og mafiaen plukker frugterne. Men prostitutionen er steget.
At nogen – på grund af moralsk snerperi og heksejagt på de prostituerede – vil indføre sexForbudet her også, er bare ikke til at fatte.
tilføjet af

Hvordan

er det nu lige med Sverige og "kulturberigere"? tror du ikke det er her svaret på denne Statistik skal findes? eller skal det ties ihjel som man gør i dette land.
tilføjet af

Du har ret i at

en del skyldes mislykket integrationspolitik i Sverige, men da man som i Sverige kriminaliserer store dele af befolkningen, ligesom man gjorde det i USA i Forbudstiden, gir man mafiaen formidable kort på hænderne.
Læren fra Forbudspolitikken i Sverige i dag, er den samme som fra USA dengang. Det er også ligemeget hvilken del man teknisk kriminalierer, sælgeren, køberen eller dem begge. I alle tilfælde må branchen gå under jorden.
tilføjet af

Du har også ret i

pressen tier ihjel nævnte problemstilling, men det gør den nok også i endnu højere grad for problemerne, som er opstået i kølvandet af Sexforbudet i Sverige. Generelt må man sige at pressen i Sverige er ikke så fri som i resten af Norden.
tilføjet af

Jamen det bliver

500 mord på to år, eller 2.500 på ti år. Det er nogenlunde det samme som døde de 30år konflikten i Nordirland stod på.
Mærkeligt at svenske aviser heller skriver om hvis et mord sker i f.eks. England, som relativt har langt færre mord end Sverige.
tilføjet af

Giv sexarbejderne menneskerettigheder

og forbyd hetz og stigmatisering af dem, indfør en antidiskriminerings paragraf som man har gjort med race og homoseksuelle f.eks.
Det er nok eneste måde at stoppe den frygtelige had og stigmatiseringskampampagne som iøjeblikket især udgytes fra SF
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.