26tilføjet af

Ville det ikke klæde Alexandra at...

takke nej til alle de penge?
Er jeg virkelig den eneste, der sidder tilbage med en undren over, at hun ikke viser sig lidt mere menneskelig?
Ved at hun tier, samtykker og modtager pengene, synes jeg, hun virker meget grådig.
Jeg ved udemærket godt, hun har to prinser at forsørge, men så meget ekstra behøver de da heller ikke at have. De er jo meget langt nede i tronarvingelinien.
Der skal to til et skænderi, to til en skilsmisse, og jeg må indrømme, jeg synes, folk er lidt for blødsødne overfor hende. Hvad med ham? Er der ikke nogen der tænker på, hvordan han egentligt har det? Hvorfor han har handlet som han har?
I skal se, det har nok sine grunde.
Under alle omstændigheder synes jeg det er ulækkert at en højtuddannet kvinde som Alexandra er så fisfornem og snobbet, at hun ikke engang kan finde ud af at tage sig et arbejde og forsørge sig selv.
Så meget for danskheden i kongehuset....
Venlig hilsen Maja Petersen
tilføjet af

arghhh...

For det første er hendes to børn ikke særlig langt nede i tronarvelinien. Hvis kronprins Frederik ikke får børn, vil det jo være prins Nikolaj som arver tronen.
Derudover får hun ikke pengene for ingenting. Hun har stadig mange forpligtelser og arbejdsopgaver i forbindelse med kongehuset, ex. er hun protektor for Dansk Parkinsonforening og en snes andre ting. Om hun så får for meget er noget andet, nu ved jeg ikke hvad hun får.
tilføjet af

Alexandra-

har gjort en kæmpe-indsats for Danmark. At hun så skrider fra en mand, der er til teenagetøser er der ikke nogle der kan fortænke hende i. Nu høster hun så bare noget af frugten fra det hun har sået. Og det er sgu helt okay.
I øvrigt vil jeg sige at jeg intet har imod Prins Joachim. Han virker sympatisk nok, men kærligheden døde bare i deres forhold, og det sker for mange, så hvorfor skulle det ikke ske for kongelige.
tilføjet af

bla.. bla... bla...

hmmm...ja!!!! Alle vil gerne give deres besyv i Alexandra vs Joachim. Okay. Men hold da kæft hvor kommer der mange gætterier og "seriøse" udsagn frem fra folk som hellere skulle trække rullegardinet ned. Og så kan jeg ikke se sammenhængen mellem dette debatindlæg og den nys fremkomne pædofilisag. De hører hjemme i hver sit brev.
tilføjet af

psst

Det er faktisk Joachim selv der har startet denne debat
tilføjet af

giv pengene til folkets TRÆNGENDE

OG Ikke til de to der i forvejen har millioner.
Der er masser af mennesker i DK hvis liv ville blive enormt lettere hvis de fik fordelt bare nogle af de millioner mellem sig, som du harselerer over hvordan bliver delt mellem A. og Joachim.
... det er helt latterligt at bekymre sig om hvem af de to, der skal have millionerne. Det skal sgu da det danske folk, som trænger.
Om det så går til skoler, sygehusvæsen, voldsramte, hjemløse, ældre eller hvem er lige meget - bare det går til folk DER TRÆNGER!
tilføjet af

hørt

hun må anses som den højstbetalte på ufortjænt overføjsesindkomst..
Hva faen ligner det, komme her blive modtaget som en princesse, dumpe vores prins, beholde sin princesse status og få 2mio årligt for klippe røde snore over på deltid.
Plat med hende --havde hun ikke et glimrende kontor i hongkong-? og den trådløse forbindelse der til findes- jo i arbejdstøjet Alex.. og skam dig over at dræbe danskernes tågedrøn om det perfekte kongehus-- der er jo som bekendt kun skandaler i det engelske.
tilføjet af

Jo det ville !

Klæde hende at takke nej..men det ville de færreste vel gøre, men hun er da blevet os skatteydre et dyrt bekendskab..og hvorfor skal vi betale for deres skilsmisse...............andre borgere får lov at tage skraldet selv, men anderledes er det vis man har blåt blod i årerne og penge nok ØV.
tilføjet af

Husk nu på

Folketinget og Regeringen er udvalgt og udpeget af befolkningen. Dronningen og hendes familie derimod er udpeget af Gud.
De fleste danskere elsker og ærer vort Kongehus meget meget højt, nogle endda elsker Dem højere end De elsker Deres egne børn. Så Alexandra og Joachim har da fortjent, at få endnu flere millioner.
tilføjet af

Du er da

....rigtig god til at gyde olje på vandene va´? Troede du virkelig at de trængte til mere at fryde sig over herinde???
tilføjet af

MhhJahhh

Måske jeg overdrev lidt.
tilføjet af

You think???

Unskyld det varede så længe inden jeg svarede. 80) Er lige ved at se Moorse
på fjernsyn. Kvalitetsudsendelse!! 80)
tilføjet af

Fandens osse

Var der Morse?, det havde jeg glemt.
tilføjet af

Der fik du mig

....godt nok.80) Kan ikke helt finde ud af om det var alvorligt eller
sarkasme. ;-P
tilføjet af

100%

Jeg elsker Morse, Frost, Jane Tennison, Adam Dalgleish og alle andre engelske krimiserier.
I forhold til de stupide amerikanske og danske.
tilføjet af

Istedet for at

....risikere at "genere" de andre med vores egen lille tråd! Send mig en mail!
80)
tilføjet af

Okay..............

Men EyeofJustice vil jeg gerne genere.
tilføjet af

Klynkevals

Prøv lige at læse disse indlæg igennem. Hvor er I ynkelige. Misundelsen har mange ansigter. Her er et af dem. Man må virkelig sige at Janteloven har gode vækstbetingelser i dette forum
tilføjet af

min evige kæphest

Hvad er det egentlig hun har gjort ?
tilføjet af

Arrgh - det havde jeg jo glemt

Jepsen - hun har jo gjort os alle en kæmpetjeneste ved at flytte den første lille sten på vejen til afskaffelse af det der fjollede monarki.
Vi er hende stor tak skyldig.
tilføjet af

og hvorfor ikke

vi lever i jantelovens land det ved alle.
tilføjet af

Kom i arbejde, Alexandra!

Jo, hun kunne sagtens tjene sine egne penge. D.v.s. naturligvis skal Joachim betale til hende, som alle andre der blive skilt. Men andre financierer selv deres skilsmisse.
Fogh er som bekendt ikke glad for folk med livslange offentlige ydelser - det burde gælde ens for alle.
tilføjet af

Hvorfor altid Janteloven?!

Det har sgu da ikke en skid med janteloven at gøre. Ævl. De må beholde deres millioner og deres slotte. Men jeg syntes det er noget pjat at vi skatteborger skal betale fordi, at de to skal skilles. Det må da være deres egen sag. Ligesom grunden til hvorfor de skal skilles er deres egen sag. Vi har ældre mennesker og enlige forsøger her i landet som ikke har salt til et æg. Til trods for at den enlige forsøger har et fuldtidsarbejde. J & A har ikke en gang deltidsarbejde. De er ude og blive luftet 1 gang om ugen. Og lad dig ikke narre, JEG går skam ind for vores kongehus. Der må bare være mening med galskaben!
tilføjet af

enig

MEN.......
for ikke så længe siden var alle ellevilde, og kunne ikke rose A & J nok for det store arbejde de gjorde for Danmark. Der var ikke grænser for hvad man ville gøre for at det skulle gå dem godt. Nu skal de skilles. Betyder det så, at de er mindre værd for Danmark? Mig bekendt fortsætter de deres arbejde med at komme når vi "almindelige" danskere beder om det. Og selvfølgelig skal de betales for det. Hellere give pengene til dem end til højere ministerlønninger
tilføjet af

hvem siger det?

Hvem siger vi aaaalle holdt så meget af dem og var såååå vilde med aaaalt det gode de gjorde for vores land?
Jeg holder med Maja. Hvis Alexandra var en anstændig og værdig kvinde, ville hun vælge at klare sig selv. De foreninger, hun er protector for, skal nu nok kunne finde en anden. Og så meget arbejde er der altså heller ikke i at være protector. - Man møder op et par gange om året og lægger ellers sit navn til, sådan investorer og kunder bider på limpinden.
Nej, ud og arbejde med hende. Hendes små prinser skal nok klare den. - Havde de boet hos Joachim, kunne de have fået en kongelig opvækst, men det gør de ikke nu og så må den tages derfra!
Med venlig hilsen Jeanette
tilføjet af

Hun er ikke kongelig mere

Eller hvor mange kongelige eks - koner kan kongefamilien udvides med? 10? 20?
tilføjet af

fooled

Jeg er enig med dig!
Hvad er det med al den hupla med Alexandra?
Hvorfor kan en ¨såkaldt intilligent ¨prinsesse¨¨
ikke finde på at tjene sine egne penge?
Hendes tøjforbrug er enormt!!!!!!!
Rejser til her og der... koster?????
Jeg spør¨bare....was it an arranged marriage??????
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.