2tilføjet af

Meget uballanceret hu

Hej
Jeg har lidt af akne i nogle år (er 21) men er kommet nogenlunde over det nu. Der er bare et andet problem nu. Jeg slår næsten hele tiden ud i ansigtet, det er ikke bumser, men små røde pletter/plamager der sidder indenunder huden. Der kan være nogle dage hvor min hud ser fin ud, også kan da bare være nogle dage hvor den slår ud. Det forvirer mig utrolig meget, fordi jeg ikke ved hvad der er galt.
Jeg har en god hygiejne. Går i bad hverdag og bruger en mild shampoo og shower gel fra derma. Jeg renser ansigtet morgen og aften med en meget mild renseserie som hedder ZZ-sensitiv (Er lige begyndt at bruge det, i håb om at det kan løse mit hudproblem) Jeg spiser rimeligt sundt og drikker rigeligt med vand + at jeg spiser et multivitaminpræberat hverdag.
Jeg håber virkelig at jeg kan få nogle gode råd fra jer. på forhånd tak
tilføjet af

Desvære moget svært skidt

Måske kan du finde lidt hjælp her.
Der er vist samlet hvad lægen kan gøre eller du selv kan købe på apoteket i dag. Til at komme det til livs.
http://www.netpatient.dk/Bumser-Acne.htm
Hvis du har ar efter det, kan du få slebet/ætset dem. Det hedder dermabrasio. Men det bør du nok lige vende med din læge, for at få nærmere vejledning for det så det passer til dig. Men her kan du læse om hvad det er.
http://www.kosmetiskguide.dk/svar_anden_kosmetisk_behandling.asp?information=20
tilføjet af

hudproblemer

'slår ud' lyder på mig, som om der er noget du ikke kan tåle?
Undgå al parfume i cremer og sæbe også det til tøjvask og hold øje med, om det kan være en reaktion på noget du spiser.
Det kan være svært selv at finde ud af hvad man reagerer på, så kontakt din læge, hvis det ikke snart falder til ro af sig selv.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.