7tilføjet af

Vil gerne ha flere synlige muskler?

Hejsa.
Jeg er en ung fyr på 15, som gerne vil have nogel flere synlige muskler, og så syntes jeg også at jeg har for meget fedt på maven..
Jeg vil gerne ha nogle flere synlige muskler, mest på overarmene og så på brystkassen, hvis i forstår altså de der "mandebryster"😉Og så mavemuskler. Jeg har nogle vægte, men er i tvivl hvad der er bedst, meget vægt eller lidt, og hvilken føde skal jeg spise?
Jeg syntes jeg har for meget fedt på maven, Når jeg står op, kan man ikke se noget, men hvis jeg sætter mig ned, kommer der en slags dælder (ved ik hvordan det staves)Så jeg ville høre hvordan jeg får dem væk?
Jeg cykler ca. 18km 2 gange om ugen, og så går jeg til gymnastik i skolen, en gang om ugen. Ellers laver jeg ikke det store fysisk...
Nogen der kan hjælpe mig med mine spørgsmål? Håber jeg...
På forhånd, mange tak.
Hilsen En Ung Fyr På 15
tilføjet af

Hej ung fyr

Jeg har selv trænet i 2½ år nu. Hvis du gerne vil blive mere markeret, er det en god ide som du gør, nemlig at cykle. Det sætter din forbrænding op og derved forbrænder du mere fedt. Du skal træne med så tunge vægte, at du ikke kan tage mere end 8 til 12 gentagelser. Det vil opbygge din muskel masse plus stramme dine muskler op. Men tag det roligt i starten, da du ellers kan få ret ondt. Det bedste du kunne gøre var at starte i et fitness center, men det vil jeg ikke råde dig til at gøre, før du er 18, da du ikke er ordentlig udviklet før. Mht kost så spis godt med protein, 1,5 til 2 gram om dgen per kg kropsvægt. Jeg ved ikke helt præcis med fedt og kulhydrat, men husk du skal ha det, bare ikke for meget. Når du sidder ned, folder dit maveskin sig sammen og det ligner deller. Der er ikke rigtig noget du kan gøre ved det, selv top-modellers maveskin folder når de sidder ned. Det er derfor du aldrig ser dem gøre det :-)
Håber du kan bruge noget af det jeg har skrevet, ellers må du skrive igen...
tilføjet af

tøv en kende

slap af med det der med dellerne.. jeg er utrolig spinkelt bygget, men får også "deller" når jeg sætter mig.. delleren er bare huden der folder. jeg har trænet i fitness center i 2½ år (startede da jeg blev 16), og fik opbygget en meget pæn overkrop på blot ½ - 1 år og har siden da stille og roligt det ved lige da jeg egentlig er tilfreds nok med mig selv som det er nu.
hvis du planlægger at starte i fitness center, så sørg for at få en god kammerat med. så kan i støtte hinanden og så bliver det også lidt sjovere.
hvis du spiser normalt er det ikke nødvendigt at spise de der proteiner. sørg for at spise masser af kød i stedet. det er naturligt, smager bedre og virker lige så godt. sørg for at det er forholdsvis fedtfattigt..
men husk, du er kun 15 og din krop er ikke færdig med at udvikle sig. de fleste mænd får naturligt større muskler når de når 17-18 års alderen. træning hjælper selvfølgelig altid..
tilføjet af

ingen deller

Hej
Jeg vil bare lige sige. Jeg er en meget tynd pige, og jeg har ingen deller når jeg sidder ned. Heller ingen hudfolder. Det er faktisk ret mærkelig, men det har jeg ikke,for min mave er ikke ligeså tynd som den engang har været, men stadig meget tynd.
Jeg træner også i et mortionscenter.. Det er godt hvis man vil ha opbygget nogle større muskler.. jeg har kun gået der ca 1½ måned, og kan allerede mærke stor forskel..
men hvorfor har jeg ingen "deller" når jeg sidder ned? Mine mavemuskler er gode og sådan. Er det derfor?
tilføjet af

heey

HeY alle... Jeg ville meget gerne vide om jeg får en god krop med muskler og vaskebræt. jeg går til boksning og rør mig meget... har gået til boksning ca. 2 måneder... og synes aldrig jeg kan se noget forskel! skal jeg træne med vægte også❓eller skal jeg bare vente meget længere tid!?
tilføjet af

boksning

hej...
min erfaring med boksning siger at det mest er konditions træning.
du forbrænder utroligt meget fedt ved boksning og hvis du samtidig med boksningen laver nogle ganske almindelige ryg- mave- og armbøjninger skal det nok give et flot resultat..
det kræver selvfølgelig at du spiser fornuftigt, eller virker det slet ikke...
tilføjet af

træning

habibi du skal markere/trimme kroppen, ik tag så høj vægte, kør den samme ovelse i langtid og tag den flere gang, du os kun 15 så tag det med ro,, maven den skal trænes væk før du træner løb i 30 min på løbebåndet. spis kylling, tun og salat osv
tilføjet af

se her

du skal købe vægte og træn hele din krop en gang om dagen!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.