1tilføjet af

Jeg takker igen.

Jeg har gjort det før og nu gør jeg det igen.
Selvom der er utrolig mange, der ikke er til meget hjælp her inde og bare skriver som om andre ingen følelser har, så er der også en del der kommer med gode råd og hjælp.
Tak til jer, der kommer med hjælp og gode råd.
Og så er jeg glad for jeg ikke ser så mange der kritisere for stavefejl mere,
har ellers gjort mig umage for ikke at lave stavefejl, men det sker nok end gang i mellem alligevel
Men tak til jer der har brugt tid på at sidde og skrive for at hjælpe dem der har brug for det.

Mange venlige hilsner mig. [f] 🙂
tilføjet af

især din kommentar

med at nogle "bare skriver som om andre ingen følelser har" - det har jeg mærket i den grad! Jeg ved ikke hvorfor nogle absolut skal chikanere andre, personligt tror der må være en beskyttertrang mod "slemme mig" med i det (jeg plejede ikke at blive chikaneret før jeg mødte kæresten) - og så er der simpelthen nogle der mener at de ejer debatten og kun vil ha' deres eget lille rige herinde befolket af rygklappere.
Og så er der alle sjælene med de hyppige oneliners, det er umådeligt irriterende - hvorfor ikke holde en saglig debat, hvor man underbygger sine argumenter og i det hele taget højner retorikken, så den ikke konstant skal køres af sporet?
Engang var sol en udmærket side for mig, jeg måtte ikke "høre noget" for de svar jeg gav. Nu er det personhetz der dominerer - og det er nærmest umuligt at undgå. Jeg kan nu blot sidde og se hvem det nu faldt for brystet, at jeg ytrede mig igen. Hvem synes jeg skal have af grovfilen denne gang??
Jeg kan godt forstå dine frustrationer h.pigen - gør oprør mod de "venlige" sjæle der prøver på at ødelægge den gode stemning - og lad da være med at slet din profil, så har de jo vundet!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.