3tilføjet af

Vil fyre have at pigen elsker dem?

Hej alle jer fyre! hvad enten i er elskere, i faste parforhold el. single. Hvad vil i fyre gerne høre pigen sige?? Blir i bløde i knæene, hvis en pige siger, at hun tænder helt vildt på dig, eller hvis hun hvisker kærlige ord i øret på dig?. Forsvinder spændingen i et forhold (både fast og ikke fast)hvis pigen siger, at hun er meget forelsket i jer og i kan få al hendes kærlighed??? Kort sagt kan i lide, at pigen siger i har smukke øjne, er en dejlig person el. at du er lækker at gå i seng med?? Hvad vil i helst høre og havd tænder jer mest??
Hej fra pigen
tilføjet af

Ja, selvfølgelig elsker vi når pigerne siger noget sødt.

ja, selvfølgelig elsker vi når pigerne siger noget sødt. Vi har ikke brug for at vide om vi har smukke øjne, dejlige hænder el. lign.
Pigen må selvfølgelig godt skrive søde beskeder, men bare ikke alt for tit. Hvis man skriver søde beskeder alt for tit kan det godt virke lidt for overfladisk. Og det er piger ikke så gode til. Drenge vil helst høre det højst 1 gang om måneden. Så vi ved at i mener det.
Håber jeg kunne hjælpe.
tilføjet af

Love

Love
Love is a feeling
You never had feel before

I think that love is a great thing, because you should have someone to love and be with.
Don’t take it for grant!
Look around you and you’ll see what you find.
When we love each other, the edge doesn’t matter.
When we love each other, the money doesn’t matter.
When we love each other, we don’t need to say “I love you” every day. Sometimes we have to show it with actions and understanding.
Love doesn’t have a price, we can’t buy it!
So, look around you and be happy!
Kind regards
mmjr
tilføjet af

En kort, en lang....

Der er to svar på dine spørgsmål, det korte og det lange....
Vi starter med det korte: Ja, vi vil gerne have at vide hvor dejlige (I synes) vi er!
Så kan dem der alligevel bare læser det her fordi de skal finde nogen de kan flame hoppe hurtigt videre.
Det lange er lidt mere indviklet.
Jo, vi vil gerne høre at vi er dejlige. Vi vil absolut også gerne høre at vi tænder hende helt vildt. Vi er måske ikke så interesserede i at få det hvisket ind i øret. Det er ikke så fedt at være nødt til at bede hende gentage fordi man ikke kunne høre hvad der blev sagt ;o)
Skal lige her huske at komme med en disclaimer: Ovenstående er naturligvis en grov generalisering baseret udelukkende på personlig erfaring og samtaler med andre fyre. Det sidste især (jeg har tinnitus og hører generelt ad h... til)....
Dertil kommer, at hvis det bliver sagt for tit ender man med at enten 1) Tage det for givet eller 2) Spekulere på om I mener det eller det bare er noget I siger fordi I tror vi gerne vil høre det.... Hvis det bliver sagt 7 gange om dagen holder vi før eller siden op med at tro på det.....
Den med de smukke øjne.... hmmmm, jo, måske.... men ikke ret tit... siger i hvert fald ikke mig så meget....
En dejlig person er det jo altid rart at høre at man er. Og at man er lækker at gå i seng med er bestemt en rar ting at få at vide.....
Håber du kunne bruge den korte eller den lange til noget ;o)
/Sprocket
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.