5tilføjet af

Vil du give

arbejdsgiveren 2½ måneds kredit for udført arbejde?
Som ekstra arbejde har jeg meldt mig ind i et Københavnsk hospitals vikarbureau. Efter at have taget en vagt den 1. juni, får jeg vide at betaling for samme vagt bliver den 15. august.
Så er det slut med at arbejde ekstra - det kan ikke betale sig.
Dengang hvor man kunne få vagter i de private bureauer, fik man løn senest efter 14 dage; så der var mening med at tage ekstra vagter, men nu?
Hospitalerne må klare sig uden min arbejdskraft, for dette, det gider jeg ikke.
tilføjet af

Nej!

Nej, jeg ville ikke give så langt kredit.
2 1/2 måned før lønudbetaling tyder på en dårlig økonomi hos bureauet og jeg ville ikke acceptere det. Hvis du er i fagforening, så henvend dig der og forlang normal løndudbetaling senest ultimo Juli. De burde have kørt lønregnskab for Juni sidst i samme måned og dermed burde du faktisk få for mindst en halv måned 1. juli også selvom du først er startet der. Det er normal kotume.
Evt. efterbetaling for anden halvdel af juni ville dog ofte falde ultimu Juli afhængig af hvornår de kører regnskab. Et vikarburuea bør dog køre deres lønninger løbende til de timelønnede, så det der lyder forkert.
tilføjet af

Det drejer sig

ikke om et bureau som sådan, men hospitalets interne vikarbureau - er sygeplejerske, skal her bemærkes.
Jeg undrede mig også, men lederen af vikarbureauet på pågældende hospital sagde, at det var kotume - forstår det faktisk ikke helt.
tilføjet af

Det undre ikke mig

Men jeg tror ikke du kan lave om på det. Tag i stedet jobs via Adecco. Det er en helt anden verden.
tilføjet af

Jeg tror heller ikke

at jeg kan lave om på noget, men er interesseret i om andre mener at det er ganske urimelig tidshorizont m.h.t. udbetaling af løn, eller om der er andre, der aflønnes på samme måde.
tilføjet af

Hvad sker der dog her i sommervarmen???

Det er de mærkeligste ting, folk flipper ud over her på Sol...
Nu er det nu engang sådan, at man masser af steder inden for det offentligt, bliver aflønnet i midten af måneden, hvis man ikke er fastansat. Hvorfor du ikke får din løn i midten af juli i stedet for august, undrer mig dog lidt, men det andet er altså helt normalt...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.