4tilføjet af

vil af med mit sukkertrang!

hej
jeg er overvægtig
synes egentlig ikke, jeg spiser meget til hovedmåltider, men
hold da op, hvor har jeg konstant lyst til søde sager!
hvis jeg droppede sukker, vil jeg helt automatisk tabe mig, for som sagt spiser jeg
en normal potion sund hovedmåltid.
Er der nogen, der har erfaring med piller/medicin som har hjulpet jer af med
sukkertrangen?
tilføjet af

Det er kun en måde...

Du har ganske enkelt spist så meget med sukker at din krop fortæller dig at den skal ha mere for at opretholde mængden. Der findes ingen piller der tager "sukker trang", da denne følelse er din krop der fortæller dig hvad den er vant til.
Det eneste du kan gøre er at holde dig helt fra sukker holdige ting. Du vil opleve det blir hårdt, for din krop vil sende dig kraftig besked på den vil ha sukker.
Men efter en 2 uger er kroppen stabiliseret igen. Og lad så være med at gå op på samme mængder igen.
Jeg har prøvet turen. Holdte kosten i 1 år.
Ps Hvorfor er det danskerne har fået de her amerikaner ideer "er der ikke en pille jeg ka ta????"
Jo den hedder ANSVAR!
Held og lykke og hold kursen.
tilføjet af

en mulig

løsning er at spise frugter i stedet for sukkerholdige ting, i mange frugter er der naturlige sødestoffer, det kan hjælpe med at holde trangen nede, i starten, også er frugter jo generalt godt for helbredet :)
tilføjet af

Forslag

Kender din situation og er netop selv i gang med et forløb. Går hos en akupunktør en gang om ugen og følger derudover på hendes opfordring en diæt, hvor jeg i en måned skal holde mig fra sukker, hvede og mælkeprodukter. Når den første måned er gået, kan jeg langsomt prøve at indsætte disse produkter i kosten igen og se hvordan kroppen reagerer. Hendes pointe er, at mange ikke kan tåle disse produkter, og derfor har en fordøjelse, der ikke virker. Jeg har fulgt denne forskrift i 3 uger nu, har tabt mig 5 kg aldeles uden besvær (spiser en masse) og har stort set sluppet sukkertrangen. Dette kan selvfølgelig også gøres uden hjælp fra en akupunktør, men for mig var det nødvendigt, idet nålene tager toppen (eller faktisk det meste) af både sukkertrang og appetit og hjælper mig til at mærke min krop bedre. Desuden kan jeg varmt anbefale køkken-revolution-bøgerne, der indeholder de skønneste opskrifter, som kroppen elsker dig for. Håber du kunne bruge dette. Held og lykke. Resultatet vil helt sikkert blive godt! :-)
tilføjet af

Åh gud hvor jeg kender det!

Jeg har det på fuldstændig samme måde! Jeg spiser sund mad og det hele, det gør jeg virkelig, det er der ingen problemer i, men jeg har bare lyst til det skide sukker hver dag! Jeg spiser masser af frugt og grønt, og andre sunde ting, men sukkeret kan jeg sgu ikke undvære! Jeg er også overvægtig og prøver kostant at fjerne det sukker. I nogen perioder går det nogenlunde, og i andre meget dårligt. Det hjælper mig ikke noget at spise frugt eller andet. For dem der ikke kender den følelse vil jeg beskrive det som at være meget tørstig, men at skulle holde sig fra at drikke. Det eneste jeg tænker på, når jeg ikke får det, er det skide sukker. Jeg har altid haft lyst til sukker, men især efter jeg havde en periode med stress hvor jeg tog på og ikke spiste særlig sundt, har jeg fået endnu mere lyst til sukker. Det er virkelig et stort problem.
Nå men jeg ville bare lige skrive de ting, men jeg har altså ikke fundet noget som helst der virker mod sukkertrangen endnu, dog har jeg aldrig prøvet andet end naturlige ting, jeg kunne ikke finde på at tage medicin.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.