6tilføjet af

vi VAR verdens bedste venner...

´
kun for et par uger siden, men hun "stak" mig i hjertet, hun var skyldig... det ved hun også godt! det ved vi begge to. Vi snakker ikke sammen mere, men hun har birthday snart...
skal jeg give en gave?vi snakker ikke sammen, hvis jeg også giver hende det så vil jeg bare sige
>> fordi du gav mig også en til min fødselsdag<< og så vil jeg ikke sige mere.
Jeg er ikke sur på hende, vil aldrig blive sur på hende, fordi jeg holdt meget af hende, men det der går i stykker, vil aldrig blive godt igen, hun skuffede mig.
Jeg håber at I kan hjælpe mig.
tilføjet af

Forvirret

Hejsa..
Jeg kan ikke helt forstå dit spørgsmål..
er det din X kæreste vi snakker om eller var i bare venner og så har været oppe at skændes??
Altså ud fra det jeg har forstået spørger du lidt om du skylder hende en gave og det gør du ihvertfald ikke.. man giver en gave fordi man har lyst til at glæde et andet menneske ikke får at få noget igen... hvis du ikke har lyst til at glæde hende med en gave skal du ikke give hende en gave..
Håber du kan bruge svaret..
tilføjet af

Aldrig

Jeg ville aldrig give nogen en gave, fordi de havde givet mig en. Aldrig. Jeg giver gaver lige pludselig...aldrig til tiden.....giver dem bare hvis jeg får lyst...
Synd at du blev så såret....
tilføjet af

Tak for hjælpen

Nej jeg snakker ikke om min kærste, der er bare min veninde.
Ja, jeg er heller ikke af de typer der, men jeg ved godt, at hun er sådan, hun forventer at få de gaver tilbage hun giver til de andre, ikke for noget, men hun er sådan...jeg følte mig også lige jeg skylder hende dengave fordi, hun ved at jeg ved, at hun er den type der, men jeg har ikke noget hensigt med gaven, det var ikke fordi jeg vil glæde hende, som sagt var det kun fordi jeg følte at jeg skylede hende en.
Jeg giver også gaver når jeg har lyst til det eller vil glæde nogen, men...
Men nu er jeg ikke i tvivl, jeg giver hende ikke.
Men mange tak for jeres hjælp :)
tilføjet af

ops. ... sorry

Der er mange fejl i min indlæg....men har ikke tid til at rette den.
tilføjet af

Ingen betydning

med fjollede stavefejl. Din mening strøg jo rent igennem...jeg er ihvertfald ikke her på SOL-en for at rette på andre...det ville ligesom skygge for den oprindelige mening med at deltage....og...jeg er selv en knold til at lave fejl...ikke fordi jeg ikke kan stave eller sætte komma...jeg er bare for ivrig og sjusket...og som sagt synes jeg, der er ting i verden, der er vigtigere at tale om end stavefejl.
Glad for at du fandt ud af at give din egen mening plads...Det vigtigste menneske man skal være ærlig overfor det er sig selv...så er resten meget lettere :o)
tilføjet af

gør det

ja giv hende den gave og slå en streg over det.
giv hende en chance til
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.