16tilføjet af

Venner/ veninder SØGES

Hej.
Jeg er en frisk pige på 28, som efterhånden kun har bekendte tilbage, da mange falder fra når de stifter familie desværre.Jeg søger derfor nogle ny venner som man kan stole på. Så hvis du også føler dig alene, og mangler en at snakke med,så skriv endelig.
Knus
tilføjet af

En ven.

Hej Mia
Jeg er en fyr på 28 (snart 29) som godt vil skrive sammen med dig og blive din ven.
Er du interesseret så skriv til mig på hn75@sol.dk
Venlig hilsen
HEN
tilføjet af

hej

jeg står selv i samme sitiuration, jeg er snart 23 år gammel, og gravid i næsten 11.ugen. jeg savner at en jeg kan stole på, og en som er ærlig.
kh anja
tilføjet af

Mojn Mia

Hej Mia.
Jeg kender selv det med at være alene, selvom jeg er 6 år ældre end dig. Jeg ved selv hvordan det er, at være venner med med andre der har børn. Selv til familiesammenkomster er det pinligt, at man ikke har en følges med fra det andet køn ( piger/kvinder ).
Så jeg vil gerne være en af dine venner.
Min email er morgengrim@yahoo.dk
m.v.h.
Kim Martin Hansen
tilføjet af

Venner/ veninder SØGES

Hej anja.
Har du ikke en mail adresse, så vi kan skrive sammen.
Knus
tilføjet af

Hej søde ven :-)

Hej Mia.
Jeg forstår godt hvordan det er, ikke rigtig at have nogle gode og tætte venskaber, men kun en masse bekendte. Jeg er selv i nogenlunde samme situation som dig. Jeg mangler også nogle rigtig gode venner som man kan stole 100% på. Jeg er lige som dig 28 År, og faktisk meget interesseret i at have nogle dejlige mennesker i mit liv..... Du lyder som sådan et, så her er min hotmail adr.: Heidiay@hotmail.com... Håber at du skriver.... Hvem ved måske kan vi to komme til at betyde en masse for hinanden. Håber rigtig meget, at du skriver.
Knuz fra en ensom ung kvinde.
tilføjet af

Måske veninder

Hej Mia
jeg føler mig også noget ensom, og har også kun bekendte tilbage. Jeg er selv 27, og er flyttet til Rødovre hvor jeg ikke rigtigt kender nogen.
Jeg savner nogle gode venner/veninder til hygge og sjov. jeg sætter pris på ærlighed og oprigtighed, og håber at du vil skrive.
Knus Kristine
tilføjet af

HEJ

Hej Mia
Jeg er en ung mand på 29 år snart 30, som også føler mig ensom.Jeg kunne godt bruge en ven som man kan skrive,snakke med og som man kunne stole på.Mine bekendte har fået børn og er faldet til ro.Så jeg føler mig helt alene i denne verden,og har ingen at snakke med.Så hvis du er interesseret i have mig som ven,kan du skrive til mig på Laarslundberg@sol.dk. Håber at høre fra dig.
Hilsen Lars
tilføjet af

Hej !!!

Hej jeg er en pige på 24 år der søger en ven eller veninde, til at snakke eller skrive med...
tilføjet af

Søger en veninde

Hej Mia
Jeg er en pige på de 25 år, som også søger nye venskaber. De flest af mine venner har kæreste og har derfor ikke så meget tid til at ses mere.
Det jeg søger er en at tale med, går i byen med og drikke en kop kaffe/te alt imens man for "ordnet verdenssituation" :-)
Du kan skrive til mig på: ma_jk@hotmail.com
Maria
tilføjet af

Hejsa

Hej der fra mig.Jeg kender det at være ensom og ikke stole på nogen,for jeg har i mange år været udsat for sladder,fordi at folk har syntes at jeg åbenbart er spændende.Men nu holder jeg mig til venner og veninder jeg ved at jeg kan stole på og bruge positivt,men der er også plads til dig.kknuz
tilføjet af

Venner/Veninde søges

Hejsa.
Jeg vil bare sige at jeg synes det er fedt, ar der er så mange der har svaret, og jer som har skrevet en email adresse vil jeg skrive til hurtigst muligt. Også vil jeg høre om dem som er anonyme gider i ikke og skrive jeres email, eller i kan skrive på min Fantasy27@jubiimail.dk.
Knus
tilføjet af

Hej Mia.

Tak for din mail. Har du en anden mail adresse, da jeg ikke kan svare på din mail. Da jeg får den tilbage med fejlsvar. Du kender min, morgengrim@yahoo.dk.
m.v.h.
Kim
tilføjet af

Mia

Hej Kim.
Ja du kan prøve fantasy27@jubiimail.dk
håber at høre fra dig igen.
Knus
tilføjet af

Hvor bor du henne i landet???

Hej Mia
Ville bare lige vide hvor du bor henne i landet?
Hilsen Dorthe
tilføjet af

hej

jeg bor ved kolding
tilføjet af

Hej Mia

Jeg bor i Andkær (10 km fra Vejle) Skriv til mig på dortheogjens@post.cybercity.dk hvis du har lyst!
Dorthe
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.