4tilføjet af

stor forvirring

Som overskriften lyder er jeg ærligt talt ret forvirret..
Jeg æælsker mad, og spiser for det meste ret meget hvis jeg selv skal sige det. Men her på det sidste er mine veninder begyndt at kommentere at de syntes jeg spiser alt for lidt. Så nu ville jeg gerne høre en helt objektiv vurdering fra nogen der ikke kender mig.
En helt almindelig skoledag:
morgenmad: havregrød m. kanel
frokost: 2 æbler eller et halvt stykke ristet rugbrød.
eftermiddag: gulerødder eller andre grøntsager.
aftensmad: bønner, groft brød og enten fisk eller ovnbagte rodfrugter.
Hvis i undrer jeg over hvor kødet er henne skyldes det at jeg er vegetar. Men resten af min familie ikke vil være med, så for det meste spiser jeg kun af den salat de andre også spiser, eller koger bønner eller linser.
Grunden til at jeg ikke rigtigt stoler på min veninder er at de at de er meget tynde og jeg kan ikke lade være med at tro det er fordi de ikke vil have at jeg bliver lige så pæn og tynd som dem..
Men hvad siger i??
tilføjet af

min mening

Jeg elsker også mad. og synes godt det kan lyde som om dine veninder har ret. Du spiser som jeg ville gøre, hvis jeg vil tabe mig. Morgenmaden er fin, og aftensmaden kommer nok lidt an på mængden.. det er jo fin, sund mad. jeg synes din frokost består af meget lidt mad. 2 æbler eller et halvt stykke rugbrød lyder mere som et mellemmåltid.
Du spiser jo sundt, og kan sikkert sagtens leve af det, men jeg synes ikke du spiser særligt meget.
tilføjet af

nu er det jo heller ikke fordi

jeg gerne vil tage på.
Jeg er 170cm høj og vejer 58kg. Det er ikke fordi jeg vil tabe mig, men jeg vil gerne være sikker på ikke at tage på. Alle mine veninder er tyndere end mig. Og jeg vil gerne være lige så pæn som dem.
Ha overvejet at gå på kur og tabe mig 5kg, men har besluttet mig for at jeg ikke gider have anoreksi og alt muligt besværligt.. Derfor spiser jeg dette her, hvilket JEG ikke syntes er for lidt!
tilføjet af

Det er heller ikke forsvarlig vegetarkost

Det er jo uanset hvad grunden er, så er der alt for lidt protein E og D vitamin i den kost. Det er stort set kun kulhydrater, så vægttabet er ligeledes tvivlsomt.
tilføjet af

vegetarmad

Hvad skal jeg erstatte med ting der giver E og D vitamin for at få en ordentligt veetarkost. Jeg forsøger at spise så mange bønner, linser osv. for at få proteiner men det er lidt svært når mine forældre ikke støtter mig i det og derfor ikke laver vegetarmad. Jeg forsøger at få det til at passe men da jeg sjældent er hjemme før lige til aftensmadstid (pga. både gymnastik og fodbold træning ligger der, mandag til torsdag) så jeg har ikke tid til selv at stå og laver ordentligt vegetarmad.
Det er IKKE en løsning at begynde at spise kød, da jeg virkelig ikke kan fordrage det. Sidst mine forældre tvang mig til at spise en frikadelle kastede jeg op. Jeg sad foran toilettet i flere timer for at være sikker på der ikke var mere tilbage. Desuden fastede jeg i 3 dage i protest. Så lad venligst være med at foreslå det.. :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.