Vejle tog anden sejr i træk!!

Det er ytinger fra Vejles hjemmesider..
------------------------------------------------
Vejle Boldklub tog anden sejr i træk
Vejle Boldklub skulle i udekampen mod Randers FC forsøge at bygge videre på weekendens første sejr i SAS Ligaen. Det lykkedes. Med en drømmestart og 85 minutters forrygende fight tog gæsterne en 1-0 sejr og alle tre point med hjem til Nørreskoven.
Vejle Boldklub stillede op med en næsten uændret startellever i forhold til det hold, som var med til at hente sæsonens første sejr. Eneste ændring var, at den ungarske jernmand Akos Takacs måtte sidde over med en skade. Det betød, at Jesper Olesen rykkede ind på højre back.
Vejlenserne begyndte som lyn og torden, og allerede efter to minutter kunne hvem andre end Ulrik Balling gøre det til 1-0 til gæsterne. Randers FC-forsvaret tog sig en ordentlig blunder ved et Søren Pallesen-indlæg fra venstre side, og så kunne topscorer Balling uhindret tage bolden ned på kanten af feltet, dreje rundt og sparke bolden fladt forbi Martin S. Jensen i Randers-målet.