4tilføjet af

Andel vs lejelejlighed

Hej.
Jeg vil gerne spørge om hvad I synes den store forskel er mellem lejelejlighed og andelslejlighed --> Hvorfor er det folk køber en andel, er det fordi de kan få den med det samme?? Den koster trods alt en del og har også en husleje som en alm. lejelejlighed.
Mvh
Almeida
tilføjet af

Den kan stige / falde i værdi

hvis der ikke er klausuler på den.
tilføjet af

Andelsforeningen

er en privat ejerforening modsat lejeforeningen. Huslejen vil ofte være billigere, og du har større råderet over boligen.
tilføjet af

dvs?

Hej,
dvs. at andelen på langt sigt (x-antal år) kan være en del billigere end lejelejligheden? Det burde den næsten være, for hvis man ikke flytter ud af andelen så får man aldrig solgt den igen :P
Mht. huslejen, hvor meget billigere er den ift. lejelejlighed? 50 % ?? (fx huslejen for andel vs lejelejlighed på Nørrebro)
tilføjet af

Boligafgift/husleje

Boligafgiften er ofte en del billigere på andele, versus husleje på leje.
Eks. min lejlighed ca. 50 kvm, indre Nørrebro, stor altan, fri vask uden varme betaler jeg knap 1700 kr om måneden. Det er svært at få en leje til.
Selvfølgelig skal du betale andelen, men du får som regel mere eller mindre det hele igen når du sælger og derudover får du højere fradrag ved at have bolig lån.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.