1tilføjet af

Var vidne til trafikdrab idag.

Jeg kommer kørende på min cykel på cykelstien idag nede i byen.En gammel mand kører uden om mig(Ca 80 år tror jeg).Pludselg drejer han til venstre og kører direkte ud på kørebanen,uden af se sig tilbage,uden at række armen til venstre,og pludselig kommer en bil bagfra og kører ham ned(bilen havde ikke en chanse)den pløjer manden ned,hvorefter den gamle mand bliver slæbt med under bilen.Bilen stoppede op,og ud for bilisten af bilen.Den gamle lå under bilen stendød.Der bliver straks ringet til 112,og efter ca 3-5 minutter kommer ambulancen,politiet kommer også meget hurtig til.Manden får de slæbt væk under bilen,og lagt på båre,hvorefter de kører med ham,uden udrykning.Jeg så dybt chokeret til det skete,og blev afhørt om det jeg havde set på stedet af politiet.Jeg finder så ud af,at manden bor 2 nr væk fra min opgang,men kendte han ikke.
Ja,sådan kan det gå,når man ikke ser sig for i trafikken.Heldigvis så jeg hvad der skete,så bilisten ikke for skyld for at køre en cyklist ihjæl,det er helt og holden cyklistens egen skyld.
Utroligt mange kommer galt afsted,men det behøver ikke altid at være bilistens skyld at der sker disse ulykker.--Husk at se jer godt for når i skal ud at cykle.God jul.
tilføjet af

Det var synd for dig

at du skulle komme ud for det. Jeg håber, du er ved at komme dig over oplevelsen. Det må være frygteligt, at se på noget sådant, uden at have en chance for at kunne hindre ulykken.
Men, der var en ting der slog mig, straks jeg læste dit indlæg. Det KUNNE være, at manden ville begå selvmord. At han vælger den metode HVIS det er selvmord, er så forkasteligt. Jeg har haft overvejelser om at gøre mit liv forbi, i en depression, men en af mine overvejelser gjaldt netop, at det ikke skulle gå ud over andre.
Desværre har mange ældre, og netop mænd, uopdagede depressioner, der kan føre til selvmord. Også en tilværelse, hvor de kan se at de falder mere og mere hen, mister venner og bliver ensomme, kan være en årsag.
Uanset hvad, håber jeg, du får hjælp til at få afklaret det, du har oplevet. Snak, snak, snak om det med venner og familie lige så længe du har brug for det.
Pas godt på dig selv.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.