4tilføjet af

Vægttab

Kære alle sammen
Jeg vil bare fortælle om en god måde at tabe sig på. Jeg har selv mægtigt gode erfaringer med at følge Vægtkonsulenternes "opskrift".
Det handler mest af alt om at skære kulhydrater og fedt væk. Og så at spise en ordentligt bunke grøntsager middag og aften.
Jeg har selv tabt ca. 10 kg. hvilket svarer til ca. 15 % af min kropsvægt. Og så er det ikke en sultekur.
Mit råd: Prøv det selv af hvis du vil tabe dig!
Kh. Vibeke
tilføjet af

ang vægtab

hej vebeke
Jeg vil lige høre hvad har du så spist og hvor meget feks❓Og lige et sidste spørgsmål , hvor kan man finde den opskrift hen ?
Ps. godt gået ang din vægttab
tilføjet af

Vægtkonsulenterne

Jeg har selv tabt mig 13 kg på samme program, og er lige gået i gang med endnu 10, som delmål mod i alt 36 kg fra start til slut.
www.vaegtkonsulenterne.dk har liste over steder, men de findes i snart sagt alle større byer over hele landet og i udlandet også.
200 for indmeldelse, 50 i ugeafgift og det VIRKER!!
For yderligere info kan du lægge din mailadr. her, så skal jeg gerne skrive til dig. Også hvis du lige vil snuse før du bruger penge på indmeldelse mv.
Ellers held og lykke.
tilføjet af

SÅ ENIG!!

Ja, det er helt fantastisk, ikke sandt!?
tilføjet af

tillykke

det er sku flot det du har tabt , jeg har selv tabt 15 kg over 6 uger ved at følge deres kostplan og jeg er heller aldrig sulten , men jeg går også til boksning og cykle lange tur og det er DDV ellers ikke så glade for , men for mig virker det , så det bliver jeg ved med , nu mangler jeg kun at tabe 56,7 kg *SS* det kan kun gå godt
hilsen michael
elmariachidanes@hotmail.com
hjemmeside : www.ydreudgaard.dk
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.