17tilføjet af

Usympatiske uromagere

Jeg troede det var forbudt at bære masker.
Har lige set den video som ekstra bladet har lagt på nettet. REN KRIGZONE det er fame for meget og jeg fatter ikke hvorfor kampvogne ikke tar over.
En skændsel uden lige det jeg ser,og stakkelt betjente som skal stå model til det svineri som de unge udviser.
.
tilføjet af

De er sindsyge

De har ikke min støtte og sympati,slet ikke efter de metoder de angriber og griber sagen an på.
Magen til usympatisk træk skal man lede længe efter.
Det værste af det hele er at deres forældre bakker dem op. anisette blandt andet.
De skal bare straffes og have flået hætterne af,de er jo forbudt,så staf dem for alt det de kan staffes for.
tilføjet af

De kæmper for, hvad de har kært!!

De er morgendagens nationalister!!
Meget normal menneskelig udvikling: Man starter på venstrefløjen og havner på højrefløjen!
tilføjet af

Skandaløst opførsel

foragt foragt og atter foragt.
Fint nok en har fået sprængt nogle fingre af.
de virker totalt sindsyge.
tilføjet af

Ja vi bliver også gale i skralden over alt det svineri

vi skal rydde op på.
tilføjet af

Er spændt på

at se hvilke aviser som vil rakke ned på politiet i morgen og hvilke der vil støtte politiet.
At de brugte masker er så vidt jeg ved en af grundene til at det gik galt.
Politiet havde fat i en enkelt for at få ham til at tage masken af, og så begyndte de andre demonstrenrende at kaste med brosten og kanonslag.
Jeg må indrømme at jeg ikke har en kæft ondt af ham der fik ødelagt fingrene, og håber at politiet giver ham en bøde for besiddelse af ulovligt fyrværkeri når han engang kommer hjem fra hospitalet.
Lad os få anholdt hele bundtet og eventuelt tvangsfjernet de yngste fra deres forældre, da de tilsyneladende ikke magter at styre deres yngel.
tilføjet af

Håber at vores

Regering har nosser nok til at erklære Nørrebro i undtagelsetilstand, for derved kan de insætte militæret:
Og så burde de sætte 5000 mand ind med kampvogne og svært bevæbnet militær og så for skudt alle de phykopater, derved bliver der også noget til Bedemands brancen.
tilføjet af

ikke anonym

Du er ikke længere anonym for du er brorsøn til Quisling. Han satte også militæret ind mod landsmænd.
Ungdomshuset tabte sympatien hos de fleste danskere i aftes, men hverken du eller faderhuset har meget sympati for jeres krigsønske.
tilføjet af

Findes der sympatiske uromagere??

??????????
tilføjet af

Nørrebro

Sad i går og kiggede på tv2 News. Jeg undrer mig simpelthen at noget sådant får lov til at finde sted!! Politiet har vidst det i flere dage, men har åbenbart kun lov at gribe ind, når brosten og kanonslag fyger dem om hovedet.
Hvorfor pokker sender vi ikke militær og hjemmeværn ( de vil jo så gerne udvise magt) ind og "gasser" disse autonome ud eller på anden vis, får dem pacificeret??? Jeg undrer mig!!
tilføjet af

Endnu en

der vil sætte militæret ind mod landsmænd. Ja sådan var de fra det yderste højre i 30erne også. Og det påstå es, og som jeg tror er rigtigt, satte også Hussein, men han er nu også lige så primitiv som våre højreekstremister.
tilføjet af

JA TIL MILITÆRET

OG UNDTAGELSESTILSTAND :-(
De skal ha en starf der kan mærkes,og de fremmede tilrejsende skulle tvinges til at GÅ hjem.
IDIOTER til gadeskrammel .
tilføjet af

De starter på venstrefløjen

og forbliver på venstrefløjen.
Den yderste venstrefløj er efter min mening den værste ideologi der findes. Den prædiker sammenhold og at alle skal være lige, men tyr til selvtægt, vold og er egentlig præget af stærgt egoisme og ingen tolerance af andre meninger.
Enhedslisten er også et godt eksempel herpå.
tilføjet af

Terror

Ud med de unge forkælede mennesker, og ind med militæret. For min skyld kan de bombe den bygning langt ind i helvede. Har INGEN respekt eller medlidenhed med sådanne typer. For mig at se, har de ikke mere mellem ørerne, end fundamentalister har. Er det egentlig ikke terror, og burde de ikke behandles som terrorister? Skyd først, spørg senere...
tilføjet af

Nudagens

De er nærmere nudagens fundamentalister! Man kan da ikke undergrave demokratiet på den måde. Lad os straks få de afsporede unge mennesker sat bag lås og slå. Så kan de måske lære, hvordan man opfører sig i et demokratisk samfund. Staten er jo (forhåbentlig) ikke som de håbløse forældre der giver deres børn lov til ditten og datten, bare ungerne råber højt nok. Nej så skal de have ingenting. Optrævl det autonome miljø, og sørg for at de ikke engang får et nyt tilholdssted. Hvis de vil have et nyt tilholdssted, så kan vi vel nok fine en ø hvor de kan praktisere deres hovedløse holdninger/politik (for dem der vil kalde det dét). Og så kunne man vel flytte Christianitterne derud sammen med dem. Så kan de have deres eget samfund. Men for guds skyld! Det skulle ikke koste os andre en øre. Okay, færgebiletten, det kan jeg leve med. Men deres mad, sundhedsvæsen etc. Må de selv klare...
tilføjet af

Til Rodvad

Militær ind mod landsmænd??? Så vidt jeg ved, kom der unge autonome bøller fra flere lande, så hold lige op- og det har da ikke en skid at gøre med det,der skete i 1930-1940-
Det her er jo kun ( men desværre farlige unge autonomer) som ingen respekt har for demokrati,lov og orden. Er det ok,set med dine øjne❓s.u.
tilføjet af

nazisterne :)

"Ja sådan var de fra det yderste højre i 30erne også."
Det er ligesom nazisterne :)
Politiet klarede det udemærket!
tilføjet af

Militær

mod landsmænd ok?
Det er i orden at politiet forsvarer sig, de fik sympatien i aftes. Men militæret mod landsmænd vil altid give de "autonome" sympatien de ikke fortjener. Vi har ikke brug for borgerkrig, og starte en krig er meget primitivt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.