4tilføjet af

USA kræver russisk

USA kræver russisk musiktjeneste lukket..
Amerikanske myndigheder truer med at smække porten i for et russisk medlemskab af WTO, hvis ikke landet makker ret og lukker den omstridte musiktjeneste AllofMP3 ned.
Hjemmesiden, der sælger musik til dumping-priser, har været under pres udefra igennem flere år. De russiske myndigheder har dog ikke været i stand til at lukke siden ned, fordi den russiske lovgivning tillader, at man sælger musik uden accept fra kunstneren. Men den forklaring køber USA ikke.
Jeg har svært ved at forestille mig at Rusland kan blive medlem af WTO så længe de tillader et netsted, der så klart bryder med ophavsretten, siger Susan Schwab, der repræsenterer USA ved WTO.
Det er ikke første gang at USA rasler med sværdet og truer lande med udelukkelse fra WTO. Sverige stod sidst for skud på grund af downloadtjenesten Pirate Bay.
Men denne gang er sagen mere alvorlig. For menskritikken af Sverige den gang foregik internt i WTO, er kravet i dag rettet ud i offentligheden.
For Rusland der længe har higet efter et WTO-medlemskab, risikerer en lille musiktjeneste, der sælger billig musik på nettet let at spolere drømmen om den fine plads i WTO-selskabet.
tilføjet af

mon dog at

Det går så galt, et er hvad den Russiske Regering vil havde en anden er hvad folket vil havde,spørger man den enkelte Russer vil de meget heller ind i EU, men den russiske Regering vil ikke dette da de så skal åbne deres grænser, da der er fri rejse i alle EU lande og disse grænser vil Rusland ikke åbne, og hvis man spørger alle de unge er størstedelen for at genindføre Kommunisme, for dengang var der styr på det hele, og næsten alle i militæret har et antiparti mod nato, man kan godt lukke rusland ned da de ikke har ret meget selv, det som de har meget af er ædelstene guld og olie og så deres skove, men det er ikke noget de kan spise, og man skal nok også passe på ikke at presse Rusland for de står overfor et kolaps igen, som med garanti vil komme indenfor de næste 5 år
tilføjet af

Rusland står ikke over for

et kolaps, tværtimod. Det er noget vrøvl, du skriver.
tilføjet af

nå ok så

ved du da meget,jeg er tilfældigt i Rusland hvert år, og i 98 sagde jeg til dem derover at der vil komme et kolaps og det kom i 2000 hvor rublen næsten ikke var noget værd og alt blev så dyrt, det er det samme nu men omvendt 90 kr bare for at gå på en grill og når man tænker på en alm: løn på ca 500 kr pr mdr:de satser på de rige nu og gør de fattige mere fattige og tro mig de kan ikke havde de tårnhøje priser uden lønnen føgler med, Moskva er den dyreste by i Verden set i forhold til lønnen i Rusland, men hvis du ikke rejser i Rusland kan du jo ikke udtale dig om det VEL:
tilføjet af

jeg har min

vidende, fordi jeg rejser i Rusland hvert år og ser op og nedture for folket, hvor har du din vidende fra, hvis du ikke rejser og ser de ting som sker, vil det jo være svært at udtale sig, nu har jeg været i Rusland hvert år i de sidste 10 år og ved godt hvad der sker
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.