15tilføjet af

Unge mænd til modne kvinder

Jeg er IKKE i tvivl. Hvis jeg skulle ud på 'markedet' ville jeg (50 år) bevidst gå efter en mand, der er 5-15 år yngre end jeg. Det tror jeg på giver et bedre liv. Både sex og øvrigt fællesskab.
Hvad er jeres erfaring/mening ?
tilføjet af

tænder på modne piger

Hej nu vil jeg lige først sige at jeg lever i et forhold den en jævnaldrende pige er 37år . Men hvis jeg skulle ha en elskerinde hvilket tanken faktisk gør ville jeg da ha en der er ældre en mig gerne gerne sidst i 40erne og til sidst i 50 erne . Knus Bageren
tilføjet af

flotte kvindere

Jeg syntes, at kvinder skal forlades , når de bliver gammle. Det kan ikke betale sig , at man dyrke sex med en gammel heks. når man kan finde flotte og unge piger , hvorfor skal man bor med en gammel kvinde???
tilføjet af

Gælder det så ...

... også den anden vej synes du ??
tilføjet af

alder er kun et nummer ...

Jeg (kvinde, 45) har en dejlig kæreste på 29, hvilket kun sjældent har givet OS problemer på grund af aldersforskellen.
Til gengæld falder det mig for, at det er andre, som i øjenfaldende nok, har haft problemer omkring vores forhold!
Vi har efterhånden været sammen i snart 4 år så ingen kommenterer os længere, men bemærkninger som "er du i byen med din mor?" eller "sådan noget er jo kun sjovt en kort tid" eller "kuvøseguf!! ... haha" har vi da ikke kunnet undgå!
Som tiden er gået har vi begge hen ad vejen skiftet ud i vennekredsen, men det gælder jo uanset hvem man møder eller for den sags skyld også når man skilles.
Mine to børn er 10 år yngre end ham og hans mor er lige sådan 10 år ældre end mig ... bedst af alt, så har der i vores respektive familier ikke været nogle kritiske kommentarer og hans søster er en af mine bedste veninder fra før vi blev kærester! ... kan det være mere indviklet!?
Kærlighed kender ingen aldersgrænse, hverken op- eller nedad - kun fordomme, sætter en grænse af social karakter, hvis ikke man er stærk nok ... i starten!
Alder er kun et nummer i CPR registeret, sagde min datter, klogt nok, da hun lige var blevet 16!
tilføjet af

Kærlighedens veje

Som mand tænker jeg også tanken om en elskerinde. Er selv midt i 30´erne. Så hvis jeg skulle ud på markedet skulle hun være ældre end mig omkring 40 - 45 års alderen. Det er jo blot et tal så man åbenbart går meget op i. Men hvorfor går man så højt op i det. Kærlighedens veje er uransagelige
tilføjet af

Ja - går efter mænd der er 10 år yndre

jeg er også 50+ og kan jeg sige dig, at jeg ikke mangler tilbud.
jeg blev single da jeg var 48 år og har ikke manglet mænd el. sex siden da :-))
Lige nu har jeg et skønt forhold og sex med en mand, der er 10 år yngre, det er lækkert.
Kvinder holder sig fantastisk godt, også efter de 50 år og jeg er sikker på, at der også tænder mændene, at vi er voksne kvinder og så dejligt frie og frække med sex -
tilføjet af

*LOL*

kvinder skrider ihvertfald fra mænd, når de er ca. 45 år,
så er der ikke mere at hente - end hår:-))
tilføjet af

kvinder lever længere

derfor er det bedst med en yngre mand. Min mand er 9 år yngre end mig (jeg er 55 år) og vi har levet sammen i 16 år.Hurra!
tilføjet af

en yngre mand, tak

jeg kan se i min omgangskreds, at de fleste single-kvinder vælger mænd, som vi gør, altså går helt bevidst efter dem, der er mindst 10 år yngre. Der er virkelig sket et skift i opfattelsen af alder.
Jeg er 51 år og går bevidst kun efter mænd, der er 40+
tilføjet af

mænd over 45 er yt

se fx. på de forskellige dating-sites, mænd over 45 år har ikke en chance, fordi kvinderne bevidst( som nogen skriver) går efter en noget yngre mand.
Jeg syns, det er spændende, at kvinderne nu vælger så frit.
tilføjet af

Nåh, nåh..

Det er nu meget generaliserende. Min partner er 37 og er 23 år yngre end mig. Om vi har et forrygende sexliv, ja, det kan du bande på, og det går begge veje. Så sig ikke at alle er gået i stå. Og for resten, jeg ER mand.
tilføjet af

Lad folk tænke..

Dejligt at høre, at I har holdt stand mod alle fordommene.
Hilsen gyffe
tilføjet af

Nå Nå

Jeg har nu ikke lyst til at skride fra ham selv om han har rundet de 50.
Jeg har nemlig aldrig oplevet bedre s.. end med ham....Han har både modenhed og erfaring og lyst i mere end fuld behold....
Så nej tak...behold i bare de unge --indtil videre...
E_F_K
tilføjet af

Er min største drøm at prøve

Altså, jeg er jo "kun" 24 år gammel, men,jeg må jo indrømme, jeg ville til hver en tid hellere være med en kvinde på 40+, eller 50+, end en pige på min egen alder !
Det er ikke noget jeg har prøvet endnu, men, ved at jeg hellere ville det.. jeg synes pigerne på min alder, for nu at tage dem som eksempel, sexuelt er de ikke færdige med at udvikle sig - bevares, det er jeg vel teknisk set heller ikke - men, de ved ikke helt hvad de vil have og hvordan de vil have det, hvorimod en voksen kvinde ved det. Udenfor sengen, synes jeg måske heller ikke lige de er helt min kop te; selvfølgelig går jeg i byen af og til, men, hver weekend !?! Nej, den del af vores kultur synes jeg godt jeg kan være foruden..
Blot mit besyv.. *s*
tilføjet af

som er til yngre mænd *S*

har fået børn med en 7 år yngre (er skilt, og ikke pga. alder)
nyder at sexe med en 10 år yngre
tænder bare ikke på mænd der er meget mere end max 1-2 år ældre end mig
;o)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.