2tilføjet af

FCK er i topform

FC Københavns angrebsproblemer står der i pressen!!!
Det er edder bankmar løgn for jeg var selv ude os se dem træne hele ugen.
Fire af FC Københavns fem angribere deltog ikke i fredagens træning på KBs anlæg. Et væld af store og små skader betyder, at kun Peter Møller er helt klar til TV-kampen mod AGF på søndag.
Allbäck, Santos, Ijeh og Bernburg kæmper alle med at blive fit for fight.
Marcus Allbäck nøjes fortsat med at løbetræne for sig selv, efter han pådrog sig en lyskeskade i Sveriges landskamp mod Sydkorea i sidste uge.
"Marcus bliver ikke klar til søndag. Han skulle have trænet med i dag, for at vi ville finde det forsvarligt at bringe ham i spil, men han kunne kun løbe", siger cheftræner Hans Backe til onside.dk.
Backe er mere optimistisk, når det gælder Alvaro Santos:
"Han har problemer med læggen, men planen er, at han skal være med i træningen i morgen, og så må vi se, men jeg har en fornemmelse af, han spiller", siger træneren om den brasilianske angriber, der som Allbäck løb for sig selv.
Brasilianeren selv siger, at hans deltagelse i AGF-kamen er et åbent spørgsmål:
"Jeg har ikke smerter, når jeg løber, men jeg ved ikke, hvordan det går, når jeg skal sparke til en bold. Det skal jeg først prøve i morgen", siger Alvaro Santos.
På den positive side meldes nigerianeren Peter Ijeh stærkt på vej mod et comeback.
"Bruddet er helet, og han deltager nu i den tekniske træning ude på banen. Det har han gjort hele ugen, og det går hastigt fremad. Løbemæssigt er han nu på 80 procent, og vi har en tro på, at han når at komme i kamp inden jul. Måske i Royal League", siger assistenttræner Carsten V. Jensen til onside.dk.
Hvis ikke Allbäck og Santos bliver klar, ser det ud til, at Peter Møller skal danne angrebsduo med Elrio van Herden.
Og Peter Møller virker i superform. Han var knivskarp under dagens træning og scorede gang på gang under afslutningsøvelsen. Og det var ren Ronaldinho, da han som den første ramte overliggeren i den leg, der afsluttede træningen.
FORZA FCK OS KAN INGEN NÅ!!!!
Brian Hansen/FCKFC-NedreC 521
tilføjet af

Læser du egentlig hva du selv

skriver?
tilføjet af

Hold nu kæft, Brian

når vi ved, du er Brøndbyfan. Så stop dit gylle. Jeg har aldrig set eller hørt om dig på stadion eller til træning.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.