2tilføjet af

undre mig lidt..

Jeg havde haft 3 kærester før dennis, men det havde aldrig rigtig været noget seriøst. Så mødte jeg ham gennem en veninde. Vi skrev en del sammen og han virkede enormt flink. Så en dag aftalte vi jeg skulle komme hjem til ham, og det gjorde jeg så. Vi var begge to meget generte så der blev ikke sagt så meget. Et stykke tid efter aftalte vi igen at jeg skulle hjem til ham, og som sagt så gjort. Da jeg kom ind på hans værelse kyssede han mig og vi lagde os over i hans seng og nussede lidt, ikke det helt vilde, men det havde jeg heller ikke regnet med så det var godt nok. Efter den aften begyndte vi at komme sammen. Jeg svævede på en lyserød sky og var bare lykkelig. Jeg blev helt besat af ham og mente det var os forevigt. Men en dag skete det. Han ringede og slog op. Forholdet havde næsten holdt 2 mdr, mit længste forhold. Jeg var sønderknust og mente aldrig jeg nogensinde ville blive glad igen. Men sådan gik det ikke. Jeg var til fest og var sammen med en jeg kender. En rigtig sød fyr. Og efter den aften begyndte vi så at komme sammen. Jeg var selvfølgelig glad igen. Men det holdte kun en uge, fordi vi aldrig så hinanden. På det tidspunkt havde jeg sommerferie. Så i slutningen af ferien, skriver dennis (min x kæreste) til mig at han savner mig og gerne vil have mig tilbage, og så dum som jeg er, siger jeg ja. Jeg var helt oppe i skyerne IGEN af lykke. Og denne gang var jeg fuldstændig overbevist om at det bare ville være os forevigt, lige meget hvad der skete. Men jeg hørte fra andre at han talte grimt om mig når jeg ikke var der, og at han flirtede med en masse andre tøser. Til at starte med ville jeg ikke høre på det og mente at det bare var noget de havde fundet på, men så en dag afslørede han sig selv. Jeg blev rasende og slog op. Denne gang havde det holdt 3 mdr. Nu kommer det der undre mig: Efter jeg havde slået op, var det som om jeg slet ikke kunne tænke på andet end ham. Dennis-Dennis-Dennnis.. jeg fortrød jeg havde slået op, men pga en veninde som sagde til mig konstant at han var et dumt svin ringede jeg ikke til ham og fortalte det. Men hvordan kan det være at jeg tænkte så meget på ham efter jeg havde slået op? Han havde jo været rigtig led overfor mig, så jeg burde være sur på ham, men det er jeg ikke. Hmm! Vær sød og svar. Knus det lille spørgsmålstegn
tilføjet af

Er det ham?

Jeg er selv lige gået fra min kæreste, fordi jeg følte mig nødsaget dertil. Han ville han et åbent forhold, det ønsker jeg ikke. Men det gør ondt og man tænker meget på ham. Men jeg tror jeg lige så meget det er trygheden, og det man ville ønske han var man savner. Det er jo ikke en fyr der ikke taler pænt om dig og som nok ikke er så forelsket, du ønsker dig. Jeg tror vi forherligere fyrene lidt når de er væk, for det er aldrig sjovt at sige farvel... Husk også de negative ting når du tænker tilbage på ham, så er han måske ikke så fantastisk !
tilføjet af

stay tough

Du er/var forelsket el. vild med den person han var før. med dette mener jeg selvfølgelig sådan som han var overfor dig og den person du blev i selvskab med denne dennis. måske du bedre kunne lide dig selv i selvskab med ham? måske fordi du inderst inde håber, din kærlighed vil ændre ham? har været igennem det samme. giv slip. find en der fortjener din kærlighed! jah, jeg sidder jo uvidende på den anden side ag skærmen og gætter :o) good luck. kh.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.