6tilføjet af

Udvekslingsstudent

http://nyhederne.tv2.dk/article.php?id=2030634
Den forstår jeg ikke. Hvordan kan pigens medstuderende være harme over, at pigen skal rejse hjem efter endt studieophold? Fordi hun ikke har lyst til at rejse hjem, så skal det vel ikke automatisk udløse en opholdstilladelse?
Kommer man til et fremmed land som udvekslingsstudent må det da være en selvfølge, at man efter endt ophold vender tilbage til sit hjemland.
Hvor er logikken?
tilføjet af

Elga olga er smuk!

Det kan kun være derfor!
Alle midler bruges for ikke at skulle hjem, man vil ikke gå ned af stigen og leve som før, smagen af alle goderne - uhmm!
tilføjet af

intelligent

Jeg troede at de krævede en lille smule intelligens at studerer, men det er måske kun udlændingeloven og bistandsloven Olga og hendes medstuderende læser. Selvfølelig skal pigebarnet da hjem igen.......UDVEKSLINGSSTUDENT det ligger jo i ordet. Min søn var udvekslingsstudent i U.S.A. i 1990 skulle det have givet ham ret til at blive boende? nej han var gæst og det er Olga også.
m.v.h.
Bulderfnis
tilføjet af

ikke lovligt

når man rejser ud som udvekslingsstudent, KAN man slet ikke få permanent opholdstilladelse. Rejser man derimod hjem efter et godt ophold uden komlikationer, har man et godt grundlag for at blive lukket tilbage i landet, og måske senere få opholdstilladelse!! Jeg har selv været udvekslingsstudent i Australien, men ligemeget hvor meget jeg elskede det der, blev jeg nød til at tage tilbage, for ellers ville man opbygge et dårligt forhold til staten, og de ville måske ikke lukke mig ind senere...
tilføjet af

Spies?

Jeg er sikker på at der må være en god grund. Men jeg kom til at tænke på Spies reklame, hvor manden sidder på bunden af en swimmingpool med et sugerør, fordi han IKKE vil hjem fra sin ferie. ØH
tilføjet af

Udvekslingsindvandrer?

Kan vi ikke beholde hende i stedet for en grim "Mustafine".
Så bliver hun udvekslingsindvandrer?
tilføjet af

Nu er studenter.......

.....jo ikke ligefrem kendt for at være særligt jordbundne. Det overlader de fortrøstningsfuldt til de af os der betaler deres SU (Og tror i den forbindelse sikkert at pengene kommer fra banken).
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.