5tilføjet af

Specielle naboer

Hey,
Jeg kan bare ikke klare min genbo. De er virkelig et særtilfælde.
23.30 hakker manden ukrudt op på fortovet. Nogle gange bemærker man lige manden og konen står på ryggen af hinanden og glor over til mig. De flytter sig ikke, hvis man går hen og stirrer tilbage.
Min nabo malede soklen på sit hus, og dagen efter trængte genboens sokkel sørmer også til at blive malet. Genboen efteraber alt!
En dag slæbte de samme møblement som mit ind. Min nabo, som jeg ved, jeg kun kender på vejen skulle giftes. Jeg gik ind med en buket. Da jeg kom hjem var det genboens tur til at gå over med vin.
GGRRRR!! Genboen har længe haft en knækket køkkenrude. Men den bliver først skiftet, hvis nogle nede af vejen får nye vinduer. Hvorfor venter de først på, hvad andre gør? De er utålelige! De ser altid surt efter mig og vil ikke hilse, selvom jeg siger hej først. Jeg har aldrig gjort dem noget...
Jeg tør næsten ikke købe ny bil i frygt for, genboen skal have den samme!
Kender I til det? Hvorfor er nogen så lamme i æsken?
tilføjet af

ja, mærkelige naboer

Det har du ret i
Men egentlig kan man jo bare ignorere dem.
tilføjet af

Husmor

Kender det. Men lad være med at tænke på det, nogle er bare sådan og det kan der ikke laves om på. Jeg tænker at de måske at de er bange for hvad de andre beboer siger hvis de ikke også gør deres i stand når de gør. At de kigger efter dig og køber samme møbler som dig, tror jeg du skal tage som et kompliment. De kan sikkert godt li din smag for møbler osv. Vær ikke bange for at købe en ny bil, der er ikke så mange der bare lige sådan har råd til det. Ang med at hilse, jeg har prøvet det samme, i et stykke tid lod jeg så selv være med at hilse og efter et stykke tid kom de selv pænt hen og sagde hej.
Håber at mit svar hjælper lidt.
tilføjet af

Hej jeg kender en

Min svigerinde hvis jeg har lavet en ny og spændende ret kan vi være sikker på at hun også severe den næste gang vi kommer på besøg. Nu er jeg køkken uddannet så jeg kan godt lide at lave nogle nye ting men syntes også at hun efteraber mig. Men det kan også være andre ting hun gør f.eks indbydelser hvis hun har set en skæg en så næste gang der bliver inviteret så er det den samme model til samme familie. Hvis jeg har fået nyt tøj spørger hun hvor har du købt det ganske rigtig næste gang har hun noget tøj på magen til mit. Folder jeg servietterne på en bestemt måde ja gæt selv ååhhhhhhhhh der er så mange eksempler med hende Hilsen Dorthe
tilføjet af

Svigerinde

Hej.
Har du prøvet at tage en snak med hende...? Tror det ville være en god ide´. Umiddelbart vil jeg tro hun gør det fordi hun er bange for hun ikke er god nok ellers, det kan også være at hun synes at du gør nogle fantastiske ting og godt vil være ligesom dig, så tag en snak med hende uden at såre hende selvfølgelig.
Hilsen husmor
tilføjet af

Til den rasende,

du må virkelig ked dig, hvis du ikke har andet at lave end at holde øje med alt hvad din nabo laver. De må føle sig meget overvåget, du står jo også og lurer på dem.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.