12tilføjet af

Ud med Venstre og Dansk Folkeparti

Venstre og DF tar´røven på os... med deres skjulte økonomiske politik, hvor vi-befolkningen-ikke får særlig indblik i, hvad der foregår- og hvor de bruger deres egne partifæller som dommere over ders arbejde. Hvem skal betale skattestoppet? Vi. OS.
Alle os som ikke fik del i skattestoppet-os på efterløn,fokkepension-førtids-dagpenge-bistand-studerende på s.u............kun folk i arbejde, fik lidt af kagen.
Socialdemokratiet har altid meldt ærligt ud.De fører ligeværdig politik over midten.
Lad os få dem ind i toppen igen, så de kan føre Danmark videre i trygge hænder !
tilføjet af

Typisk nasserøv

...Ja, dit svar jo det sædvanlige fra folk som dig, der forsørges af andre. Din solidaritet ligger i 'Mit er mit og dit skal vi dele'.
tilføjet af

JA JA

Tror du selv på det?
tilføjet af

Helt rigtigt !!!

Holdningen ligner en så typisk : " ja vi alle skal arbejde 8-16 , have en fornuftig suzuki 1,2 wagon med cykelholder og et typehus i hvidovre" så er verden bare super.... Føj...
tilføjet af

ja ny midterregering ønskes:

Lad de konservative flygte fra venstreflokken og DF-dyrene og samarbejde mere med S-SR og CD
En ny firkløverregering med S istedetfor Venstre, altså en S-K-R regering. - Sådan skal regeringen se ud:
Statsminister: Mogens Lykketoft (S)
Udenrigsminister: Per Stig Møller (K)
Indenrigsminister: Connie Hedegaard (K)
Finansminister: Marianne Jelved (R)
Økonomi- og Erhvervsminister: Bent Bendtsen (K)
Justitsminister: Frank Jensen (S)
Forsvarsminister: Helge Adam Møller (K)
Beskæftigelsesminister: Jan Trøjborg (S)
Skatteminister: Brian Mikkelsen (K)
Energi- og Miljøminister: Svend Auken (S)
Social- og Sundhedsminister: Henriette Kjær (K)
Undervisnings- og forskningsminister: Pia Gjellerup (S)
Trafikminister: Helge Mortensen (S)
Kultur- og Sportsminister: Elsebeth Gerner Nielsen (R)
Kirkeminister: Margrethe Vestager (R)
Integrationsminister: Naser Khader (R)
Ligestillingsminister: Mette Frederiksen (S)
Ja mit forslag inkluderer nogle omrokeringer og nyskabelser samt gendannelser af gamle ministerier, men sådan her så jeg gerne den næste regering så ud!
PS: ved godt det er ønsketænkning ;o)
tilføjet af

rettelse

CD kommer ikke med i "min" regering alligevel
tilføjet af

ny rettelse

og det bliver så iøvrigt ikke en firkløverregering, men et trekløver ;o)
tilføjet af

socialdemokratiet

har altid været meget sociale, også når det gjaldt deres eget pamperi og ragen til sig. Det var også dem der hæmningsløst og naivt åbnede grænserne med deres øllebrødsbarmhjertelighed overfor de mest trængende (læs: fattigste og uuddannede flygtninge, hvor i mod bl.a. USA valgte flygtninge med uddannelse, og se nu resultetet her, folk der IKKE vil integreres, ha! nogen bilder sig ind de ikke kan, det er sgu da fordi de ikke vil)! Den politik har vi slet ikke råd til nu. Lad denne regering sidde endnu en periode, det vil være det klogeste. Lykketoft? - bladrrr... ham kan vi sq ikke lide, han virker ikke særlig vederhæftig. Og skal der gøres noget radikalt, så er det ikke de radikale man skal henvende sig til.
tilføjet af

enigmand

har du overvejet at få dig en kugleramme?
tilføjet af

behold regeringen.

Din hukommelse må ikke være ret god,for det er jo ikke længe siden dit kære parti Socialdemokraterne havde magten i ca. 10år.Og hvad skete der så? Kammerateri efterfulgt af kammerateri så vi nok af,og den ene skandale efter den anden.Nyrup havde del i de fleste. Efterlønnen,Rusti m.m. og alle kan vel lave økonomisk politik,hvis man bare hver gang man mangler penge forhøjer skatterne og de grønne afgifter,(som jo også er en skjult skat.)De ældre og pensionisterne,de syge og dem som får SU(cafepenge)gjorde de jo heller ikke noget ved.Tænk,at nu har vores skatter ikke steget i lang tid og renten er historisk lav,folk har endda fået skattelettelser,og dansk-folkeparti har opfundet ældrechecken som ihvertfald ikke socialdemokratiet havde formået at kunne efterleve.Det er bevist at folk har mere til forbrug,bilsalget er i fuld gang igen,som altid er et tegn på øget forbrug,jo,det går faktisk så godt at det ville være en katastrofe for Danmark og dens boligejere hvis vi fik en anden regering.børnefamilierne og de studerende har aldrig været så forkælet som de er i dag.Se hvor mange der spiser ude idag,og de studerende render på cafe,værtshus m.m.
tilføjet af

ang. firkløver regering.

I dit oplæg til en ny regering, vil jeg bare sige, at hvis du så en sådan regering blive til noget, så er du efter min mening en landsforædder,for værre kunne det ikke blive for vor borgere i Danmark.Husk at det Dansk Folkeparti siger, er det som mange andre partier mener, men som de er for feje til at sige.!!
tilføjet af

helt enig

Jeg er helt enig med dig om, at vi som er på overførselsindkomst, har brug for en anden regering, da det er os, som betaler prisen, for at andre som er så heldige, at have et rigtigt fast arbejde kan få skattelettelser. Jeg er også træt af, at nogle mener, at vi er nogle "nasserøve". Men vi betaler altså også skat af vores dagpenge, bistandshjælp, førtidspension, folkepension og SU. Vi betaler også moms, når vi er ude og handle, telefonregninger, internet,varme og el regninger og meget andet,som man skal betale moms af. så vi bidrager da også med noget.
Men nogle har måske nogle problemer med at klare tidens store krav og forventninger på det normale arbejdsmarkedet. Nogle har helbredsproblemer, som der skal tages hensyn til, og er godkendt til fleksjob eller skånejob, men venter på, at kommunen finder den rette arbejdsplads, som har plads til rummelighed.
Personligt kunne jeg godt tænke mig at få Villy Søvndal fra SF som socialminister og måske Ole Sohn som arbejdsminister. Derfor stemmer jeg på SF ved næste valg, for så kan Mogens Lykketoft eller Marianne Jelved få dem og lave nye love med. Synes det ville være dejligt med nogle alternative løsninger. Måske skulle skatten laves om så de store
udenlandske virksomheder i Danmark f.eks. Coca-cola m. fl. bidrager til det danske samfund.
tilføjet af

Skat af hvad?????

Det er fint at du betaler skat af dine sociale ydelser - men det er ren teknik og kun noget der mudrer det faktum at du bliver forsørget af andre.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.