2tilføjet af

Uansvarlig miljøpolitik - Danisco

Danisco er kommet ud med et milliardoverskud. Men samme virksomhed har begået jordforurening, der er værrer, end hvad ChemiNova i sin tid begik. Til spørgsmålet på, om Danisco havde tænkt sig at betale, forklarede direktøren, at det kunne der da ikke være tale om - hensynet til aktionærerne. Ak ja.
Og manden har vel et eller andet sted ret. For det viser sig, at Danisco i sin tid fik lov til at hælde spildevandet ud i omtalte region. På den vis har de handlet efter reglerne - på daværende tidspunkt.
Spørgsmålet er herefter, om det ikke var rimeligt at se på, hvem der har givet tilladelsen i sin tid, med henblik på retsforfølgelse. Hvis det er et økonomiudvalg, burde de - som i Brixtoftesagen - kunne gøres økonomisk ansvarlige. Staten burde modregne omtalte kommunes bloktilskud, til forureningen er fjernet og betalt, af dem der gav lov til svineriet i sin tid. Eller er det mig, der er galt på den ???
tilføjet af

Du har ret, ret ret,..........

Men Du kender vel systemet?. Du ved ligeså godt, som jeg hvem der skal betale regningen.
Brixtofte og venstregrupppen i Farum byråd kommer da heller ikke til at betale noget. Jo et symbolsk beløb på ca 10.000,- kr eller noget i den retning, og slut fordi der er jo noget, der hedder forældelelsestfrist.
Måske så en Betinget dom til Brixtofte og Kommunaldirektøren. Nåh ja.
OVERDANMARK DØMMER IKKE OVERDANMARK.
Forstå det dog!!!
tilføjet af

Dømmes en dag

Der er jo en der skal dømme alle dommerne, Brixtofte, Danisco
og alle de andre. Så bare rolig, de skal nok få en passende straf.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.