5tilføjet af

Tydelig hjertebanken!

Hej alle sammen!
Jeg er en pige på 18 år, som er lidt bekymret...
Hver gang jeg lægger mig ned, så bliver min hjertebanken meget mere tydelig. Jeg har også problemer med vejrtrækningen, det er som om jeg ikke kan få nok luft ind.
Håber i vil svare mig.
Mvh Mig :(
tilføjet af

Det er en debatsiden

ikke lægevagten.🙁
tilføjet af

Få din læge til at lytte til dit hjerte

og måle blodtrykket.
Hvis det ikke er helt i orden kan du komme ind til mig og få lavet et elektro-kardiogram, en hel smertefri måling af impulser omkring dit hjerte.
tilføjet af

Mange muligheder

Stress, motion hvor Du er uden træning eller går for hårdt til den, en god gang sex eller cigaretrøg.
Jeg synes Du skulle besøge lægen
tilføjet af

Hvordan kan

du dog tro nogen kan svare dig på det. Umiddelbart vil jeg tro det er nervøst, men jeg kan jo ikke vide det.
Er man lidt nervøs kan man godt blive mere opmærksom på hjertelyden. Men husk, det er den hjertebanken, der holder dig i live. Du kan også føle du ikke får ilt nok ind, hvis du er nervøs. Hvis man så trækker vejret hurtigere og hurtigere kan man ligefrem besvime.
Hvis man mærker det suser i ørerne kan man trække vejret ned i en pose, man holder for munden.
Men ingen kan vide om du har noget med hjertet, det skal jo undersøges først.
Men dårligt hjerte mærker du nu mest, når du bestiller noget og måske ikke kan få ilt nok og må hvile dig. Hvis det er tilfældet bør du gå til læge.
Hvis det kun kommer, når du lægger dig GÆTTER jeg på nervøsitet.
tilføjet af

Åndenød og hjertebanken

Meget ofte er hjertebanken og åndenød forbundet med angstanfald. Naturligvis skal du tage til lægen. Han kan lytte til dit hjerte, så kan kan undersøge om dit helbred er okay. Men hjertebanken kan meget vel være psykisk betinget. Jeg læste i denne artikel på sundhedsportalen http://www.sundhedslex.dk/hjertebanken.htm at åndedrætsøveleser er godt mod hjertebanken. Desuden er det en god ide at skære ned på dit forbrug af kaffein eller nikotin, hvis du drikker meget kaffe eller ryger. Disse stoffer kan være årsag til hjertebanken. Prøv at læse om åndedrætsøvelser mod din åndenød, så du kan lære at kontrollere dit åndedræt, så du ifølge http://www.sundhedslex.dk/aandenoed.htm lærer at trække vejret langtsomt og dybt. Men øvelser mod åndenød og hjertebanken er blot ofte en behandling af symptomerne. Hvis angst anfald er årsagen til symptomerne i form af åndenød og hjertebanken, så vil jeg kraftigt anbefale dig at opsøge en psykolog via din læge.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.