6tilføjet af

SYG SINUSKNUDE & PACEMAKER

Hej, jeg er en pige på 25, som på baggrund af at have fået konstateret diagnosen "Syg sinusknude sndrom" for nogle uger siden har fået indopereret en pacemaker.
Hvorfor jeg har det, kan lægerne ikke svare på. Jeg tænkte på om der er nogle derude, som har samme hjertesygdom og har lyst til at fortælle sin historie?
Mvh Mlh
tilføjet af

samme problem

Hej
Jeg er en pige på 24 år fra Århus med samme problem. Har også fået en pacemaker. Du skal være velkommen til at skrive til mig på stinep@sol.dk
Du må også meget gerne fortælle mig din historie :-)
Håber vi skrives ved
Mvh. Stine
tilføjet af

også pacemaker

Hej
Normalt skriver jeg ikke den slags forum, men jeg synes min historie, måske kunne hjælpe lidt.
Jeg har hele mit liv lidt af en hjertefejl, kaldet forlænget QT-syndrom, og så tænker du, hvad har det at gøre med mig, en hel masse. Fordi det jeg fejler, betyder at der er en "fejl i forbindelsen" imellem sinus- og AV-knuden. Sinusknuden er hjertets impulscenter, og hvis der er en fejl i det, kan der komme uregelmæssige hjerteslag. Man behandler det bl.a. med en pacemaker, der kan redde en hvis det skulle gå galt (snak lige med din læge om det, du skulle nødigt blive skræmt). Pacemakeren er så i stand til vha. lidt strøm, at give et stød til hjertet så det kommer i den rigtige rytme igen. En smart lille ven. Det svarer til at have en, der kan hjertemassage med hele tiden... Se på pacemakeren som noget positivt, og lad den for guds skyld ikke begrænse dig. Du kan evt. melde dig ind i hjerteforeningen, den er ikke kun for gamle mennesker.
Mvh.
En med en hjertefejl, der er yngre end dig, men helst ikke skriver alder.
tilføjet af

pacemakerklub

Hej
Hvis der er flere der har lyst til at skrive til mig (stinep@sol.dk), hvis der er flere der har en pacemaker, uanset alder, så synes jeg altså at det kunne være fedt og alle tiders at tale lidt sammen om det. Det manglede jeg virkelig da jeg for 5 år siden fik min pacemaker. Jeg kunne ikke finde andre der havde det.
Det er ikke en strikkeklub jeg taler om her :-) Men hvor vi kunne udveksle erfaringer/oplevelser/historier m.m. (hvad folk nu har lyst til). Er det en idé? Og hvis det er, så skriv endelig, også finder vi ud af noget :-)
Det kunne være rart at have lidt forbindelse til andre med samme problem.
God påske :-)
tilføjet af

Kort

Hej, jeg kender selv alle detaljerne omkring sinusknuden og pacemakeren og hvordan den fungerer. Jeg kastede mig straks over lægebøger og nettet lige efter, at jeg fik diagnosen.
Lægerne har også været meget informative, så det er ikke det, der mangler.
Der er bare pludseligt enormt mange følelser og tanker forbundet med det, som kunne være interessant at høre om og dele.
Held og lykke fremover -
Kh Mlh
tilføjet af

Hej

Og hej til dig, jeg skriver lige tilbage til dig senere i aften på din mail, men jeg vil da lige sige, at jeg synes, at det er ret fedt at møde en anden på samme alder med samme sygdom. For aldersmæssigt er det en sjældenhed at blive ramt at det i en så ung alder...
Mht en lille "forening", så har jeg selv tænkt samme tanke, og tænkte, at jeg da lige kunne starte med at finde ud af, hvor mange der tilfældigvis så min header og svarede..
Snakkes via mail ;>
Kh Mlh
tilføjet af

Pacemaker klub

Hej,
kan se at dette er et gammelt indslag, men jeg har oprettet en en pacemaker grupper på facebook. Super god, vi udveksler meget.
http://www.facebook.com/group.php?gid=40327556552
kig ind :-)
MVH Louise
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.