2tilføjet af

Tvivlen hersker,,,,,

Nej nej nej
Du/I må ikke læse andres breve, sms eller mails det er ulovligt, strafbart, osv. alt det kan I finde et eller andet sted hvor der står noget om lov.
Utroskab er noget skidt enig. Nu har jeg selv været en af dem der gjorde det for 15 år siden, fordi mit ægteskab gik skævt, min mand havde ikke tid til mig og vores hjem, han var altid ude og sejle og på jagt. Når han så endelig var hjemme var han træt. Jeg sad tit tilbage med 2 små børn, som gjorde at jeg ikke kunne folde mig helt ud over fritidsaktiviteter, da hjemmet jo sku' passes.
Jeg manglede simpelthen den ømhed og kærlighed i hverdagen.
Dette resulterede i, at jeg var utro da jeg på et tidspunkt var ude og rejse alene i 3 måneder. Jeg fandt en sød opmærksom kærlig og hengiven fyr der pludselig ku få mig til at leve som helt ung igen. Men men men, jeg
elsker min mand, og derfor vendte jeg hjem igen, tog balladen og vi er stadig sammen. Men jeg bliver ofte mindet om mit "fejltrin" i forbindelse med skænderier osv. Ja jeg gjorde ham ondt, jeg har sagt undskyld og har forklaret mig så godt jeg kunne, men stadig 15 år efter skal jeg høre for det. Ak ja livet er ikke lutter lagkage, med mindre man selv gør en indsats for at gøre det til en lagkage. Giv selv noget af dig tilbage til partneren, glæde, omsorg, ømhed og opmærksomhed, så få du tusindfold tilbage - HUSK det alle sammen - det koster ikke noget - andet end glæde.
tilføjet af

X X

Excuses excuses, your quite good at that i must say. But then again, you´re danish
tilføjet af

Dansk ??

Hvad mener du egentlig med det du skriver.
Kan du ikke skrive på dansk eller hvad- kan jeg pænt bede om en uddybning af dit svar/respons ??
Hvad ved du egentlig om jeg er dansk eller ej ??
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.