2tilføjet af

Tvangsarbejde, sagen er tabt.

(Noget fra SIDs hjemmeside). Landsorganisationen af arbejdsledige (www.ladk.dk) , har tabt en sag om arbejdstvang. Kommunen kan så tvangs ansætte en person på kontanthjælp , lønnen er kontanthjælp og så et STORT tillæg på 11,-kr. pr time ( minus skat!!). Gad vide om de selv vil arbejde for den *løn*. Nogen har en meget lille indtægt på kontanthjælp ( singlerne) , andre har en indtægt som er højere end en overenskomst løn. Mange unge har en meget meget lille indtægt , som de så skal arbejde for??? De burde se at få den arbejdsløsheds gåde løst. LO. siger nye tider , Jeg siger : Hvordan kan fagforeningsfolk gå med til sådanne usle arbejdsforhold ?? Jeg er selv fagforenings medlem ( 2 fagforeninger), det er nemlig lovligt.
tilføjet af

Politisk

Jeg tror det er politisk og måske racistisk, at Kontanthjælpsmodtagerne tabte deres sag, angående løn i tvangsaktiveringen. Sagen fra Herning, hvor det var en udlænding som stod frem og klagede, har måske haft en negativ virkning på dem som bestemmer i disse sager. Der er jo hellere ikke så meget "status" over kontanthjælpsmodtagere. De bliver stadig behandlet som 3.rangs arbejdere på arbejdsmarkedet uden rettigheder og medbestemmelse. De arbejder for en lille "slave løn" uden ferieløn og har et dårligere arbejdsmiljø. Kan ikke få erstatning, hvis de kommer ud for en arbejsskade i deres tvangsaktiverings job, eller bliver ramt af en færdselsulykke. Det ville blive modregnet i deres ydelser. De kan heller ikke arve, når deres forældre dør.
Nu nærmere Folketingsvalget sig snart, så må vi håbe, at der er nogle politikere/partier, som vil lave loven om. Måske har vi brug for en helt ny bistandslov, som er tidssvarende og mere menneskeligt og retfærdigt.
tilføjet af

Kontanthjælp

Sagen du omtaler kender jeg godt fra Tv Midt/vest sagen er de ved at søge om at i Højsteret,det du omtaler er en Landsretsdom.
Når man er medlem af to fagforeninger er man så også beretig til 2 understøtser i tilfælde af vinterfyring
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.