4tilføjet af

Tryghedsbehov eller kærlighed?

Jeg er ret sikker på at min sidste kæreste slog op med mig pga. manglende sikkerhed. Jeg er under uddannelse og flytter efter den. Men jeg elsker hende stadig. Bor i øjeblikket ved uddannelsen, 2 timers kørsel fra hende. Hun har nu en ny kæreste ( hun fandt ham 14 dage efter ) og hun bor hos ham nu.
Det er en lang historie, men er det okay at vælge en kæreste udfra et behov for sikkerhed og tryghed, frem for ægte kærlighed?
tilføjet af

det er okay

at vælge som man gør, man vælger det man pt har behovet for. hvis det er sikkerhed så er det det.
tilføjet af

Slet ikke okay!!

Jeg synes ikke det er okay. Jeg kan godt forstå at det ikke er til at være i et forhold hvis man slet ikke føler sig tryg, men omvendt er det da heller ikke til at være sammen hvis forholdet ikke bygger på kærlighed!! (?)
Jeg mener bestemt det er muligt at finde én partner der kan opfylde alle de behov man måtte have.
Personligt har jeg tryghed nok i mig selv. Jeg har en kæreste som jeg elsker over alt på jorden, men fordi jeg ikke er sådan en uudholdelig tryghedsnarkoman, bliver jeg heller ikke så let jaloux, hvilket jeg heller ikke har nogen som helst grund til! På den måde synes jeg at vores forhold fungerer bedre.
Man skal ikke vælge mellem de to ting: Kærlighed eller tryghed. Man skal have det hele!
Kram Ms. S
tilføjet af

Ægte kærlighed

Måske hendes nye kæreste netop ER ægte kærlighed....
tilføjet af

Tak for de gode svar

Men skriv endelig mere hvis andre har en anden opfattelse. Jeg er glad for at få så mange forskellige synspunkter på situationen som muligt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.