9tilføjet af

Trampoliner en djævelsk opfindelse

- eller et sjovt legeredskab for børn?
Jeg er nabo til to børnefamilier med trampolin - Det er faktisk ikke så fantastisk sjovt som at være et barn, der hopper i disse tingester. Det skal lige indføjes at den ene nabo tager hensyn til os og har forståelse for at lydniveauet ikke skal nærme sig Djurs Sommerland i højsæsonen - hvilket den anden nabo desværre ikke har den ringeste forståelse for, og det er desværre dem med 4 børn🙁
Jeg er ikke en sur og gnaven nabo, der ikke tåler at høre børn leger i haven - tværtimod syntes jeg det er hyggeligt med liv i haverne rundt omkring, men der er fa... grænser.
Jeg undrer mig over hvorfor skal trampolinen altid placeres op af naboen hæk længst væk fra deres eget hus og terrasse? Hvorfor er det nødvendigt, at man råber højt og skriger hele tiden når man hopper i sådan en tingest? Er det så meget sværere at lære sine børn, at dæmpe sig i dag, end det var for 10 år siden da mine egne børn badede i deres oppustelige pool og ind i mellem var så højrøstede at vi bad dem om at dæmpe sig for naboernes skyld?(trampoliner var ikke hvermandseje dengang så sådan én havde vi ikke)
Jeg tror ikke børn er blevet dummere på 10 år det kræver bare at de har nogle forældre der har empati - Måske er jeg bare uheldig med mine naboer til den ene side?
Grunden til jeg nu skriver dette lidt sure opstød er, at her til morgen (lørdag morgen), begyndte den larmende familie med 4 børn at hoppe, råbe og skrige ca kl 8.15 lige uden for mit soveværelse - Jeg syntes sgu det er strengt, at nogle mennesker tager så lidt hensyn til deres naboer. Det er altså ikke særlig sjovt, at sidde på sin terrasse en smuk sommeraften og føle sig hensat til en forlystelsespark i myldretid.
tilføjet af

Jg kender det!

Vi bor også uheldigvis ved siden af sådan nogen springlopper.
Indrømmet, ungerne har det sjovt og sidder ikke og glor intetsigende tv hele dagen, men...
for der er et MEN. Hvorfor er det lige at man aldrig mere hører forældrene sige: hør lige her unger, der bor også andre mennesker omkring os der også gerne vil bruge deres haver her i sommer!.... For det høre man faktisk mere og mere sjældent.
Hvad er det lige for et samfund vi ender med at have hvir man ikke lære ungerne respekt for andre mennesker!?
Ja jeg spørger bare. Man vil jo ikke engang være bekendt at invitere gæster til at grille, når der er sådan en ballade!
Så en bøn: Få styr på jeres unger, og overvej lige at det ikke er sikkert at jeres nabo syns jeres unger er det mest vidunderlige i verden. Og jeg vil garantere for at det synes de ikke hvir det er lige præsist DINE unger der hujer og skriger i timevis på tramolinen i baghaven.
Empati og omtanke, det tager børn ikken nogen skade af at lære.
Tak, også til alle de mere eller mindre hysteriske svar jeg sikkert får. Og lad mig sige på forhånd, Hvis du sidder og har lyst til at skrive en sviner, så er det nok fordi dine unger lige i dette øjeblik hopper skrigende rundt på trampolinen i baghaven, Og du ved godt det ikke er ok, gør du ikke????
tilføjet af

Lej en hund eller

Hvis det var mig så tror jeg havde kontaktet den nærmeste landmand og lejet hans hane for 14 dage og en af mine venners hund der bare står og gøger hele dagen. så havde jeg lukket begge ud i min have og så kunne de hygge sig der de næste 14 dag så kan det nok ske at din nabo ville komme og banke på døren til en lille snak gg.
tilføjet af

ikke træt af mine naboer

Jeg er bestemt ikke træt af mine naboer - Jeg syntes bare det er for meget at de lader deres børn larme så meget på alle tider af døgnet - næsten- for der er rimelig ro mellem kl 22.30 og 08.30 om morgenen - Det er bare lidt sent at gå ud for at grille sammen med vennerne hvis man vil have ro😉
Og det er altså kun naboerne til den ene side der mangler forståelse for at der bor nogen bag deres hæk - De andre naboer er OK.
tilføjet af

Det er jo ikke løsningen

Det ville være meget unfair for de naboer, der ikke har trampolin og ikke larmer.
I øvrigt har jeg et musikanlæg, der kunne blæse hækken omkuld hvis det var "krig" jeg ville - Det vil jeg ikke! - Jeg vil bare have fred og et rimeligt lydniveau fra børnene i trampolinen. De må gerne hoppe og snakke og lege - Bare ikke RÅBE OG SKRIGE hele tiden - og da slet ikke tidligt om morgenen i weekenderne.
tilføjet af

Ha ha det lyder sjovt!!

Men det er det helt sikkert ikke, jeg syntes næste gang de hopper rundt klokken otte om morgenen at du skal vande blomster eller hæk, hvis de klager må du sige at det skal gøres inden solen står op.
Og om børnene ikke også kan vente med larmen til Solen også står lidt højere på himlen. bare til klokken ni i hvertfald.
tilføjet af

Hvis de ikke respektere at du fortæller at

du er træt af larmen, må du leje en mand der kan gøre det af med trampolinen næste gang de tager ud og rejse. Altså direkte fjerne den eller smadre den.😉
tilføjet af

Tag en kopi af Sol debat siden

Så kan de måske forstå problemet
tilføjet af

Hvornår har du sidst talt med din nabo?

Forelæg dem dit problem, måske har de forståelse for det!
tilføjet af

nabostøj

Jeg sagde til min nabo om man ikke kunne få noget ro. Han gik amok og truede med død og ødelæggelse, tænk nogle kunne være så frække at spørge om de kan være bare lidt stille en sjælden gang imellem. Forældre er farlige mennesker når man begrænser deres børns ubegrænsede frihed.
Der er nabo støj ALTID når de er hjemme fra april til slut november.... Jeg fatter ikke folk kun tænker på sig selv.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.