129tilføjet af

totalt rygeforbud

at rygeren skader sig selv ved vi. Men det har vist sig, at mange ikke tåler tobaksrøg. Passiv rygning kan være dødelig. Skal vi have et totalt rygeforbud indendørs på arbejdspladser?
tilføjet af

det bliver

sådan.Folketinget har talt.
I sverige må du ikke ryger nogen steder.
tilføjet af

Nej nu...

holder festen snart! Det må være op til hver enkelt arbejdsgiver, at bestemme ryge-regler. Hvis regeringen så gerne vil ha´ rygestop, kunne den jo prøve med en bonus til de firmaer der har "korrekt" rygepolitik. Så bli´r det jo nok aldrig til mere.
tilføjet af

Ja,

det vil sikkert få flere til at stoppe med at ryge.jo flere jo bedre!!!
tilføjet af

gerne for mig

og jeg tilhører rygerne.
tilføjet af

hvorfor ikke ryge udenfor?

rygeforbud indendørs er helt iorden, der skal være plads til alle. Men hvis man i sine pauser gå uden dørs og ryger, hvem kan det generer?
En skriver, der nok er flere der holder med at ryge hvis det bliver forbudt på arbejdspladser. Tænk hvis alle rygerne sagde op eller blev fyret, så kunne nogle af dem der mod deres vilje er arbejdsløse blive ansat.
tilføjet af

Det er utoligt?

I Sverige har de taget rygeboxene ned,og i Finland er det forbudt at ryge på gaden.Ja det går godt herhjemme i lille Danmark.
Hvad bliver det næste,og det næste,og det næste igen?
tilføjet af

forbyd det

Jeg mener rygning skal forbydes i alle offentlige rum, samt på private arbejdspladser. Jeg er træt af at blive forpestet med passiv rygning hvorend jeg bevæger mig hen. Det er lige så usundt at være passiv ryger som det er at være ryger, og derfor skal det forbydes. Skal folk ryge, så kan de gøre det i deres private hjem.
Jeg rejser hver dag med offentligt traffik og er godt træt af at få min lunger fyldt med passiv rygning på de forskellige stationer, jeg ender på, samt den værste af alle hovedbanengården. Jeg plejer at holde vejret, når jeg skal forbi banegården. Føj, hvor er hele hallen forpestet af cigaretrøg.
tilføjet af

Svært

.. Jeg synes det er svært at svare på om folk må ryge eller ej. Det er sundhedsskadeligt, ja, men det er vel op til folk selv om de vil ryge eller ej.. et eller andet sted. Folketinget fotæller jo heller ikke folk om de må spise fed mad eller ej. Vi får også flere og flere fede mennesker. Så om man helt skal lave et rygrforbud ved jeg ikke rigtig, men jeg synes et rygeforbud indenfor er i orden. Udenfor genere det jo ikke nogen, som ikke kan gå væk eller bede rygeren om at gå væk.
Vi skal ikke blive alt for sippede.
tilføjet af

Hvis

smøgerne var kommet nu ville de jo allerede være forbudte overalt.
Men mener selv at så længe at de ikke genere nogen så intet problem for mig. men må helt ærligt indrømme at jeg hader når man har ventet på bussen ved siden af en ryger og kommer hjem og opdager at både ens tøj og hår lugter at tobaksrøg. og det værste er næsten at man ikke kan gøre noget ved det.
Har ikke noget imod rygere, med hader at jeg selv skal lugte røget uden at være ryger.
tilføjet af

det' da klart

Rygning bør forbydes i det offentlige rum og på alle indendørs arbejdspladser.
Jeg er selv en af dem der er blevet syg af passiv rygning, og kan derfor ikke acceptere at skulle være nødsaget til at holde mig indendøre og væk fra alle sociale tiltag, blot for at undgå andres tobakståger.
Folk må ryge udendørs og hjemme hos dem selv - ellers ikke.
tilføjet af

Nej vi skal ikke

Hvis man ikke kan tåle røg, så er der så mange andre ting man ikke kan tåle at det vil være nytteløst at forbyde al rygning. Sarte svage mennesker vil altid findes i vores unaturlige samfund hvor det ikke som i naturen er de stærke som overlever...her overlever alle selv børn som burde være døde under fødslen.
tilføjet af

nååh

Det må sguda være hårdt for dig at bevæge dig rundt i storbyen med dine sarte lunger så. Hovedbanegården af alle steder kan man da ikke så meget som ane lugten af røg for den kvalmende stank af os og skidt fra togene nedenfor og bilerne på gaderne.
tilføjet af

rygning forbudt

Hej
vedr indlæget rygning forbudt
syntes jeg , at regeringen strammer den,
Der skal være plads til os alle, men selvom om man ryger, må man godt vise hensyn for ikke ryger, men totalt forbud Nej.
Hvad med at lave et forbud mod dem der spiser slik og usundt mad, det er jo lige før dem der lever usundt bliver syge af dem der lever sundt, det må blive det samme.
og er man gået over stregen på hospitalerne syntes jeg, at syge patienter skal stå udenfor , at ryge, hvis de ikke er syge, så bliver de det,
lav et ryge rum, det var det da før hen.
Jeg er selv ikke ryger,men respetere ryger mig så respetere jeg også dem,
kommer da i mange hjem der ryges i , men det må de om, bare de ikke ryger ved mig.
lone
tilføjet af

Hensyn, ja tak - Forbud, nej tak.

Bør man ikke kunne finde en mellemting så alle mennesker bliver tilfredse istedet for at forbyde sig ud af alt.
Hvorfor ikke sætte rygebokse op på arbejdspladsen istedet for at forbyde det?
Den der med at man ikke må ryge i det offentlige rum kan jeg simpelthen ikke tage alvorligt. Skal vi så osse forbyde folk med dårligt ånde i det offentlige rum? Jeg hader når jeg står og venter på bussen og der er en ved har fået hvidløg til morgenmad der står ved siden af mig og ånder.
tilføjet af

det er jo

Folks egen sag om de vil ryge, det er vi helt enige om! Jeg er eks ryger, og der er alså ikke noget værre at komme ind i et lokale hvor der bliver røget. Jeg er så uheldig at blive udstyret med lidt astma. ( Det har jeg fået efter jeg er holdt om med at ryge, så det er ikke defor jeg holdt op!!)Tænk på hvor megetn usund luft der bliver indåndet! Kom nu ikke med det der med udstødningsgas fra biler, det ved vi alle, men ren luft indefor ville være dejligt!!!!!
tilføjet af

Det tager da

fuldstændig overhånd - det med rygeforbud! En totalt afsporet "krig" mod rygere! Efter min mening bliver der brugt ufattelige summer på rygeforbud - jeg kan ikke lade være at tænke på, hvad alle de penge kunne være brugt til i forbindelse med SPRITBILISTER og unge FARTDJÆVLE, der bare kører uden at tage hensyn til nogen eller noget ...
(jeg er røgfri på 4. år nu ...)
tilføjet af

Fryd fryd fryd

Nu har rygerne i alle disse år rendt og generet os andre, fordi de selv er afhængige af sådan en gang gift. Men nu er det snart slut, det glæder mig, for jeg synes langt de fleste rygere er pisse egoistiske. Fx har mig og min søster fået astma fordi vores forældre altid har røget, og været skideligeglade. En ting er man er ligeglad med sig selv, men tænk lige over at det altid vil gå ud over andre også.
tilføjet af

ikke-ryger

Hvert år dør omkring 200 danskere som følge af passiv rygning. Kan det være rigtigt at ikke-rygere ikke kan sige nej til at opholde sig i et sundhedsskadelig miljø?
Jeg er udemærket klar over at motorkøretøjer skaber luftforurening, og jeg synes det står rygere frit for at ryge ude i det fri, men jeg føler mig generet af tobaksrøg indendørs, såsom når jeg går på restaurationer.
Jeg synes på ingen måde at rygning kan sammenlignes med anden usund levevis såsom overspisning. Jeg får ikke åreforkalkning ved at se en anden på restauranten indtage en flødeskumskage, men jeg ser nødigt at jeg selv eller mine kære som arbejder på arbejdspladser hvor der bliver røget, kommer med i den skæmmende dødsstatistik.
Man får ofte en opfattelse af rygere føler sig som en forfulgt og forurettet gruppe, men jeg synes det er vigtigt at pointere at det ikke er jer vi forfølger, men blot et sundere miljø og et sundere liv.
tilføjet af

Nordmand

Hej
Jeg ville bare lige sige, at måske holder den ikke helt i virkeligheden. Du kan sagtens som ikke ryger og kommer fra en ikke rygende familie godt få lungekræft, hvis du færdes i et miljø som er stærkt trafikeret. Lad os sige du løber en tur rundt om søerne i KBH.
Så skal vi også reducere billismen i byerne - hvis der bliver indført sådan et tåbeligt forslag.
tilføjet af

LANGT UDE

Syns jeg altså det er, der er efterhånden ingen friheder a ta sig.... Så skulle bilerne sgu os ud a byen... Jeg bryder mig meget lidt om, når andre folk skal gøre sig til dommere om hvad vi må og ikke må. Men i forvejen bliver der fra christiansborg engang imellem lavet nogle regler hvor jeg kun hovede rystende kan sidde tilbage og tænke, har de for lidt a lave.... GODDAG til jer alle, enige som uenige =O)
tilføjet af

klart at der skal

være et total rygeforbud, på alle offentlige steder samt gågader, bustop og almindelige gader og veje. på min arbejdsplads er der også rygeforbud, men folk respekter det ikke, de må kun ryge i kantinen, ved ryger borderne. men ryger også på wc'et og laver brændmærker, på kummen, og asker på gulvet. hvr er respken????
og der er da heller ikke mere ulækkert at få røg ind ansigtet, når man færdes på gaden, jeg har sgu da ikke bedt om det. de kan da vente med at ryge til de kommer hjem.
nu når vi har denne ryge debat, er der nok nogle rygere der vil blive trådt på, og har en eller anden kommentar om at, vi også skal afskaffe billerne.
tilføjet af

Dronning

Dronning Ryger ogse ja og det skader MKen Døden
skal have en ogersag men bestemmer jo selv
Det er et frit Land Jeg sydes ikke at det segner mig Hvis det segner andre må de gå det er ikke os Ryder der skal gå Der er altid os ryder der skal.gå pga andre ikke kan lige eller tåle røgdet
er altid os der ryger der skal settes til sige
tilføjet af

ja klart

de ryger på lokum, når der laves sådanne tosse regler!!! BLÆRET
tilføjet af

TOS

frands
tilføjet af

Klart JA

Hvor svært kan det være, det er usundt for kroppen, så hvorfor usætte andre for skade.
Der burte være røgfrit der hvor man er sammen med andre mennesker.
tilføjet af

Så I røgen?

Rygning er usundt. Enig. Det samme er vejrtrækning i vores storbyer. Dilsebiler uden partikelfilter er skyld i 3500 dødsfald hvert år. Men dèr kommer ingen lov. "Det bliver for dyrt" siger politikerne. Hvad mon det koster ejerne af diverse forlystesetablissimenter i tabt omsætning? For hvem pokker gider stå og nyde en øl eller to, hvis man ikke engang kan få sig en smøg? Næh, lav en lov om opdelt ryger/ikke-ryger. Det ville være ok. mvh. Troels
tilføjet af

Det burde være....

op til hver enkelt arbejdsplads. Ligeledes burde det være op til hver enkelt bar/restaurant/whatever, om de frivilligt sætter et skilt op udenfor med teksten. "Her må der ryges, altså tobak". Hvis de ansatte er enige, kan de kunder som ikke kan tåle røg, eller bare ikke vil udsættes for det, gå et andet sted hen.
Et absolut totalt forbud mod røg hvor der kan komme andre mennesker end de ansatte, virker lidt (meget) formynderisk, og et typisk eksempel på politikernes hoppen med på popularitets bølgen.
Jeg er selv ryger, men respekterer hvis jeg er sammen med nogen som ikke vil have jeg ryger. Så nikotin afhængig er jeg trods alt ikke.
tilføjet af

Passiv rygning?

Du hævder, du er blevet syg af passiv rygning. Hvem siger det? Det kunne måske også være fordi du har trukket vejret ude på gaden. Er det bevist, at det er rygning, der er skyldneren?
Troels
tilføjet af

JA!

JA, rygning skal forbydes alle offentlige steder, det er skideirriterende at blive røget ind i hovedet hvorend man går! Der skulle have været lavet en lov om det for længst.
tilføjet af

hmmm Nej

jeg ved det nu ikke helt med arbejdspladser, men jeg syntes at udenfor på gå gader eller noget i den stil skal man have lov. fordi fx. gamle mennesker der ahr røget siden de var 15 måske og nu er 70 kan sku ikke bare droppe rygning. og hvis man ikke kan lide folk der ryger må man altså bare holde sig væk !! det er min mening, men alle er nok ikke enige. !!klag hvis i vil!
tilføjet af

lad være

Med at sammenligne med bilos, det gør rygere altid. Selvfølgelig skal der gøres noget ved problemet, det arbejderes der også på men det tager tid!!!Men rygning kan stoppes temmeligt hurtigt!rygere der siger "en last vil jeg sgu ha'"
Det er ok men udøv den et andet sted!Nogle drikker 20 bajere om dagen, det er kun usundt for dem selv og ikke andre!!!!REN LUFT INDE!!!
tilføjet af

Ved ikke rigtig med det her

Har det skidt med politikernes indblanden i vort daglige fælleskab.
Har en dårlig fornemmelse af at det mere drejer sig om populisme end sundhed. For hvis sundhed ligger dem så meget på sinde, er der 100'vis af ting vi burde forbyde.
Derfor har jeg sympati for rygerne. Det er lidt for enkelt at udråbe 1 gruppe som de største syndere mht. sundhed i befolkningen.
Jeg kan læse mange ikke rygere har problemer med rygning her og der og allevegne. Men ønsker de i sidste ende et samfund hvor vi forbyder alt der er usundt ?? - Det er jo sådan set det, der bliver udløberen af et rygeforbud.
Jeg er dybt skeptisk. Det er forståeligt at ingen vil risikere liv og lemmer pga. af andre's rygning. Men den holder altså ikke i det store billede. For hvad med trafikken og husholdningen og industri.
Hvor skal den indblanden stoppe. ?
tilføjet af

Helt Fair!...

Det bliver jo bedre og bedre! (o:
Hvis der saa engang bliver ryge forbud i al offenlighed, saa vil det bare vaere super!...
Jeg synes godt nok at ikke-rygere har maattet finde sig i meget!... Man kan jo ikke engang staa og vente paa bussen, uden at der er en ryger som staar og polser en i hovedet!...
tilføjet af

Selvfølgeligt

Der er så mange mennesker der bliver genert af rygene og deres røg.
Man behøver overhoved ikke tage hensyn til rygerne, for de kan bare stoppe med det dersom de vil.
tilføjet af

absolut ikke rygning

Det bliver virkelig dejligt når man snart kan gå på café og restaurant uden at komme ud derfra med med tøj og hud der stinker af røg og slimhinder der er hævet. Kommer der sjældent af samme grund. Opdeling duer ikke.
Ingen på arbejdspladser skal overhovedet udsættes for røg eller efterfølgende stank deraf.
Den danske mentalitet med at, der skal være plads til alle, er en overordentlig misforståelse, for det der sker er at det er dem der SVINER og larmer, der bliver bedst plads til og andre tør ikke sige noget, for vi er jo netop børn af den danske mentalitet.
Nu tør vi vel også godt her hjemme, at lave rygeforbud, for nu har verden derude vist at den kan gøre det, med udbredt tilfredshed - Danmark kommer altid haltende bagefter som den vingeskudte fugl.
tilføjet af

Ja!

helt klart et ja fra min side, hvis det stog til mig skulle rygning forbydes i hele Danmark.
tilføjet af

nej..

nu må de sku stoppe! skal man stemples bare fordi man har valgt og ryge ??? jeg sys det går over stregen !! hvis jeg ik vil udsættes for passiv rygning så går jeg uden om ham/hende der ryger på gaden eller hvor jeg nu møder en der ryger !!!
tilføjet af

Du tager fejl

Du tager da overordentlig fejl. Vi var da det første land, som frigav kvinde rettigheder og et af de første lande til at stoppe negerslaveriet, så stop dit egoistiske pis med, at vi kommer haltende bagefter. Det holder ikke en meter.
tilføjet af

JA!!

Det skal være alles ret at trække vejret frit!
Hilsen Fra en ryger
tilføjet af

En personlig fornærmelse!!

Naturligvis skal vi som ikke rygere, skånes for andre menneskers dårlige og sundhedsskadelige vaner. Selv tager jeg det faktisk som en personlig fornærmelse, når en ryger puster mig i hovedet på gaden... hvorfor skal jeg tvinges til at indhalere røg, som er sundhedsskadelig? Rygere efterlader sig stanken allevegne, hvor de befinder sig med tændte cigaretter - og på ingen andre områder, accepterer vi i samfundet at blive påduttet andre menneskers dårlige aroma, uden at reagere med afsky.
Et stort velkommen fra min side til et røgfrit miljø for os og vore børn...
tilføjet af

Værsgo' at spille fornærmet

Hvordan sårer det dine følelser når du inhalerer duften af bilos, som kildrer i din næse på dine omtalte byture ?
åhh, ifølge en ikke ryger er det jo noget heeelt andet og kan ikke bekæmpes fordi "vi jo ikke kan undvære retten til at svine luften til med vores biler"
Dobbeltmoralen længe leve :-)
tilføjet af

FØJ

Jeg er ikke ikkeryger, men jeg synes det er så vammelt at blande sig i folks privatliv på den måde! Hvad om man gav restauranter osv. en frist og indenfor den frist skulle de have besluttet om de vil være en ryger- eller en ikkerygerrestaurant eller institution og hvis det er et rygersted skulle der installeres udsugning, og derudover må det være op til folk og personale om de vil besøge stedet og arbejde der. Jeg bryder mig absolut ikke om at man skal forbyde noget som er lovligt - det giver jo ingen mening!
tilføjet af

Dette giver Jonni Hansen ny næring

jeg vil stemme på nazisterne ved ført kommende lejlighed.
Med tiden vil der blive endnu mere intolerance i Danmark og til sidst vil det ende med krig.
Det trænger vi vel efterhånden også til, når rygning er det eneste der kan få folk op af stolen.

he he Go Jonni !!
tilføjet af

Rygning skal være tilladt!!!

Hejsa :)
Jeg er en pige på 15 år som ryger lidt i stilhed og begge mine forældre ryger. Så har jeg mine bedste forældre som ikke ryger og min mormor har asma, men derfor kan vi godt være i samme rum alle sammen. Der er mange rasturanger hvor den er delt op i ryger og ikke- ryger og det syntes jeg er helt fint. Sådan burte det være over alt. På arbejds pladser kan der jo bare blive lavet et ryge rum. Det er der på vores skole og det er helt perfekt. Det er slevfølgelig trist for dem som ikke kan tåle røg, men det er jo også synd for dem som ryger og næsten ikke kan være nogle steder. Alle skal tage hensyn til alle!!!
knuz
tilføjet af

Det er nok blevet sådan fordi....

Det er nok blevet sådan fordi man rygere ikke selv kan finde ud af at tage hensyn!
Selvom de selv synes at de er hensynsfulde rygere, så glemmer de gang på gang at spørge om andre har noget imod at de ryger - og selv der er der mange som ikke tør sige fra!
På min arbejdsplads er der regler om at der kun må ryges udenfor eller i kantinen - men selvom det burde være meget klart - så kan de ikke finde ud af det alligevel - og der bliver røget overalt!
Og mange af dem smider bare skodder hvor det passer dem - det ser jo forfærdeligt ud!
Og har det før i tiden prøvet at sidde i en rygeafdeling i et fly - og folk har så travlt med at ryge at de sidder med en smøg i hånden mens de spiser - godt nok er det en ryge afdeling - men man kan vel godt spise i fred!
Også til fester tager folk smøgerne frem før folk er færdige med at spise - det er åbenbart normalt at man starter med at ryge når man selv er færdig! Og måske lige naboen!
Selvfølgelig findes der også "normale" rygere - men det er jo som med indvandrere - de rådne kar stjæler billedet fuldstændigt og ødelægger det for andre!
tilføjet af

rygning i botilbud

jeg arbejder på et psykiatrisk botilbud. Vi skal nu til at have rygepolitik. Dvs nul rygning i alle halvoffentlige rum, det vil sige gang, fælles spisestue, opholdsstuer osv. rum vi er fælles i beboere og personale. Det er beboernes hjem får vi hele tiden af vide. Meeeeen når det kommer til rygning har beboerne ikke noget at skal have sagt. De må snart ikke ryge på det halvoffentlige rum mere. Jeg er på arbejde og ikke ryger, men samtidíg er jeg der for at hjælpe de beboere der ikke kan klare deres hverdag selv, det er jo derfor de bor der hvor de bor. Og 90 % af beboerne ryger alle steder. Når nu de ikke må ryge andet inde på deres meget små værelser eller uden for. Ja mon så vi ser dem ret meget. Og hvad med deres sociale sammenværneden. De bliver meget isoleret. kunne du tænke dig som ryger at skulle sidde med andre mennesker i sammme rum hele dagen og ryge, og så sover og ellers opholde ´sig på 12 kvardrat meter, fyldt med røg. Disse mennesker har også et liv og der er rygning en meget stor del af dette liv. Jeg er selv meget inkaneret ikke ryger og er egntlig kun glad for det. men jeg syntes vi glemmer vores boboere i denne sag lige hos os.
rexenberg
tilføjet af

Fordi..

Fordi vi er foran på det ene område betyder det da ikke at man ikke kan være bagefter på et andet - og bare fordi man er foran i dag behøver man ikke være foran om nogle år - man skal jo hele tiden følge med, ellers sakker man bagud!
tilføjet af

De diskuterer faktisk andet

I dagens Danmark diskuteres faktisk andet - også med alle de ting du nævner - f.eks. er der nu kommet partikelfiltre på biler, og der er snak om at indføre lov om at udstødningen skal føres op på tagene, og ikke ned i hovederne på folk som går på gaderne - for lastbiler m.m.!
Der er så mange nye tiltag - men de er jo ikke ligeså omfangsrige som rygning, eftersom at ALLE mennersker har en mening om rygning - mens der ikke er så mange "civile" som interesser sig for udstødning!
tilføjet af

Sidst

Sidst jeg var en tur på apoteket, hvor der som altid er mange mennersker, sætter jeg mig udenfor på en bænk udenfor - en ældre dame sætter sig ved siden af og lidt efter tænder hun en smøg og sidder så og stritter med armen, så man faktisk får den lige i snuden - jeg spørger hende pænt om hun ikke gider fjerne den, hvorefter hun snerpet siger: Alle skal jo være her"! Det er det jeg mener med misforstået hensynsfuldhed!
Og hun er nok ikke den eneste - har hørt om mange flere episoder af lignende karakter - så misforståede rygere - for styr på hvordan i behandler andre, for så havde der ikke været brug for de her regler!
tilføjet af

forstår det er et

meget stort problem, og mange har diskuteret det. Jeg har set miljøet, du taler om. Problemet er uløseligt. disse menneskers eneste fornøjelse er deres afhængighed. I den sidste ende bliver det hensynet til personalet, der bliver afgørende. Hilsen.
tilføjet af

Tag dig sammen

Lige meget hvad du så ellers tror og lige meget hvor meget du tvivler på deres rigtighed - så er det videnskabeligt bevist at passiv rygning skader og også dræber!
Så tag dig sammen og tænk på andre end dig selv!
tilføjet af

Kender det godt

Men derfor vil jeg nu alligevel stemme på Jonni Hansen's parti. Det tror jeg danskerne trænger til. En kæberyster af rang.
Problemerne med rygeforbuddet er mange. Dels på arbejdspladser. En hjemmehjælper skal jo fortsat passe de gamle. Hvis de ryger er hun også udsat for den MEGA farlige passive røg, som er farligere end at ryge selv. (overdrivelse fremmer forståelsen)
Tilbage til sagen. Skal de gamle så ikke undvære hjemmehjælp så længe de ryger❓Eller skal rygeforbuddet ikke komme hjemmehjælperen til gode ???
Hvad med læger, som skal besøge gamle. Er de også undtaget et forbud ???
Venter spændt på en rigtig god løsning fra ikke rygere.
Men bortset fra det vil jeg stadig stemme på Jonni Hansen. Nu skal der blive rav i Danmark.
tilføjet af

Det' fint med mig!

Jeg syns kun det er godt fordi at man kan jo dø af det og så er det da også ulækkert at blive røget i hovedet nogen steder.
ps. Folk sparer jo også penge på ikke at ryge! ;)
tilføjet af

Det er de jo i gang med også

Politikerne i KBH er jo i gang med at finde ud af måder til at undgå så meget trafik ind gennem byen!
tilføjet af

Ville

være godt for miljøet med totalforbud mød tobaksrøg, og "bompenge" for bilister i KBH.
tilføjet af

oversæt lige dit brev!

Oversæt lige dit brev, så det du skriver er nemmere at forstå!
Og hvorfor søler du dig så uretfærdigt behandlet - ikke rygere har sq da indtil nu skulle gå - nu byttes rollerne bare om - så kan vi se om 40 år!
Og for det andet så havde rygning ikke været tilladt hvis det blev indført i dag!
tilføjet af

Selvfølgelig forbud

Dagligt dør 40 mennesker af rygning. De fleste bliver kvalt pga. rygerlunger eller lungecancer. Resten dør af blodpropper i hjerne og hjerte. Dets varer til 15.000 mennesker hvert år. Endnu flere bliver handicappede. Det svarer vel til de tal vi ville se, hvis der var hastighedsbegrænsning på 250 km/t inde i byerne?? Selvfølgelig skal tobaksrygning forbydes overalt indenfor landets grænser, så kan rygerne tage til Tyskland, hvis de vil ryge en smøg, og helst flytte helt derned, så vi andre ikke skal trækkes med deres lugt, samt betale for deres plejehjemsplads, når de skal tilbringe 15 år i rullestol og med iltslange i næsen efter deres første blodprop.
tilføjet af

Godt min pige!

Tobakkens glæder er mange.
Dine bedsteforældre kommer fra en generation hvor tolerance var nøgleordet.
Dine forældre kommer derimod fra en anden tid og de er mere pylrede.
Helt galt går det med nutidens hjernevaskede ungdom. For dem handler det kun om at bestemme. Uafhængig af om det er fornuftigt. Men det er de opdraget til. Så intet nyt her.
Men det er fedt at unge i dag skider på autoriteterne og udgør et stigende antal rygere. Et spark i nosserne til de politisk korrekte.
Det bedste oprør mod diktatur, som er under udvikling gennem politisk korrekthed er, at begynde at ryge. Jo flere jo bedre. Nægt at tage arbejde hvis I ikke må ryge.
Gi' dem af egen skuffe.
Selv har jeg meddelt min arbejdsgiver at han kommer til at investere i et hjemmekontor til mig hvis et forbud kommer i DK. Ellers må han se sig om efter en ny medarbejder.
Jeg vil foreslå rygerne at leve på nas og i det hele taget være på tværs og dyrke intolerancen. Gi den fuld hammer. Så må vi se hvem der har flest nosser når det kommer til stykket.
Danmark er nemlig ikke hverken USA eller England. Vi kan lave et selvmål på et øjeblik.
Jeg glæder mig allerede :-)
tilføjet af

endelig sker der noget !

endelig sker der noget ! jeg er ved at blive sindsyg over at alle mine venner og dem i min familie ryger ! det lugter ulækkert og det skader ens sundhed af helvede til ! SÅDAN FOLKENS ! ! ! nu sker der noget !
tilføjet af

Opdeling

Det med opdeling er der jo i forvejen - men det fungerer jo ikke overhovedet mange steder, fordi rygerne alligevel ryger på toilettet og andre underlige steder!
Hvordan ville du have det med at komme ind i en NETTO f.eks. som stinker af røg? Hvordan ville du have det med at købe kød sådan et sted - hos mange medarbejdere mit tidligere sted ville de gerne ryge mens de satte varer op - men der sagde souschefen heldigvis nej, mens butikchefen ikke kunne se at der var noget galt med det!
tilføjet af

det er jo ikke kun for gæster!

De ansatte mange steder i dag har jo ikke noget valg - de skal finde sig i folks røg!
Og tit bliver ikke-rygere nedstemt sådanne nogle steder fordi der er flest rygere!
tilføjet af

popularitet vinder de ikke

Tror nu godt nok ikke at du skal regne med de gør det for at vinde stemmer - eftersom at der er rigtig mange rygere som bliver sure over forslaget! Og der er stadig så mange rygere at de ikke kan vinde hvis rygerne forsvinder!
tilføjet af

rygeforbud sker aldrig

jeg syntes at det er noget fis hvis det skal være total rygeforbud på arbejdspladser og det er da også dobeltmoralsk at regeringen vil være med til at sætte sådan et forbud op da de har aktier i hous of prince.
hvis de vil have danskerne til at holde op med at ryge kommer der en højre skat end hidtil de har ganske simpel ikke råd til at få os til at stoppe og det vil alige vel gå ca. 15 år inden de der er blevet syge af rygning er ude af sygehus sustemet det koster en masse penge.
så jeg syntes det er op til arbejds pladsen at bestemme men jeg syntes at hvis det er at en arbejdsplads bestemmer sig for det skal de lave et rum hvor rygerne kan gå hen at ryge det er ikke iorden at straffe de mennesker der holder af at nyde en cigarat i ny og næ
ved at sige til dem at de skal gå uden for i regnver og frost vejr
min mening jacob hansen
tilføjet af

ingen gæster ingen ansatte

det er jo ikke noget ved at have en restaurant hvor der ike kommer gæster fordi der er et forbud mod at ryge der er mange der viol foretrække en restaurent hvor der må ryges
Der ligger et hotel i Kolding som hedder comwel hvor de lige har indført total rygeforbud der er mange arrengementer som er blevet aflyst det er jo ikke særlig gennemtængt at lave sådan et forslag det får mange foretninger til at lukke hvis man skulle lave det skulle staten give et tilskud til de steder men det vil de jo ikke og de har heller ikke råd til at de folk der har valgt at leve i den branche går ledige fordi der ikke er arbejde til dem så skal de omskoles og det koster også mange penge
tilføjet af

tro om igen

for du bande på, at man kan lugte cigaretrøg på hovedbanegården. Jeg kan selvfølgelig også lugte bilernes og togenes fourening.
Man skal næste til at gå rundt med hvide masker på, som man ser de gør det i Asien.
tilføjet af

FUCK RYGERE

Ja...!!! jeg er helt enig...!!! De rygere skal sku ikke genere os andre !!!
tilføjet af

rugning ikke tilladt

hvis rygningen blev indført idag var den nok ikke tilladt men lige så nem at få fat i som hash er idag det bliver solgt allesteder selv i skolerne så det vil ikke ændre noget
tilføjet af

Skatten stiger ikke pga. rygeforbud.

Vesntre og nonservative har jo lovet et skattestop så længe de er ved magten.
Så bordet fanger.
:-)
tilføjet af

Comwell i Kolding

Shit det vidste jeg ikke.
Tak for infoen. Skulle til møde dernede. Tror jeg dropper det. Var alligevel ikke særlig vigtigt.
tilføjet af

hvad er dt for en holdning

hvis vi skal snakke om det ting der genere andre folk kan man jo lede den ind på hvor ireterende det er at komme ind i en bus hvor det sidste sæde er optaget af en meget overvægtig person som fylder to sæder hvis den person begyndte at ryge ville han\hun sætte sin forbrænding op og der ved tabe sig
tilføjet af

en mundtlig aftale

en mundtlig aftale er lige så bindende som en skriftlig lige indtil den bliver brudt da den ikke er på papir er den nem at bryde og så er der ikke nogle der kan komme og sige de har lovet det
tilføjet af

Smil fra en eks-ryger ...

FUCK FUCKERE!!! Hvorfor skal de skide fuckere genere os andre med deres fucking fuck-sprog? *ggg*
tilføjet af

jeg syntes det

er ganske forfærdeligt at lave et ryge forbud
sådan et sted det ødelægger økonomien
tilføjet af

jamen nej

Det er den dårligste grund den der..
fordi at Hr. Jensen æder masser af slik eller fastfood går det jo ikke ud over dig. Du bliver ikke tyk af det.
Men står/sidder du ved siden af Hr. Jensen når du ryger bliver han påvirket / udsat for passsiv rygning.
det er slet ikke det samme.
mvh. The Nax
tilføjet af

Selvfølgelig må man ryge

Fuldstændig latterligt at LOVGIVE om rygning.
Der må være en grænse. Hvad med alt andet gift ?
I Sverie er folk begyndt at skrå i stedet for. Er det mere lækkert?
Hej
Nu-kan-det-snart-være-nok
tilføjet af

Hvorfor har rygere

så svært ved at holde sig til emnet når der diskuteres rygepolitik.
Start en ny tråd om bil-os hvis du vil debattere det emne.
tilføjet af

Det bliver ikke brudt

Det er en del af regeringsgrundlaget.
Men der kan blive tale om at tage nogle midler fra en kasse og flytte dem over i en anden.
tilføjet af

røg

Korrekt for ikke at tale om al den røg bussen lukke ud når den kommer og heneter os.
og nej jeg ryger ikke selv, men er ikke krakilsk, og i mit hjem, må gæster ryge alt det de har lyst til.
tilføjet af

Vælte-Peter igen igen

Er du moderator mini Stalin ??
Jeg skriver hvad der passer mig hvis det har relevans til S U N D H E D's politik.
Det har åbenbart ikke strejfet dine tanker, at der er en mulig sammenhæng mellem kræft og bilos ?
tilføjet af

F*** D**

:-)
tilføjet af

Svensk tradition

med snustobak.
I Danmark er det helst speed, coke osv.
tilføjet af

røg nej tak

Hvad man skal tænke paa er at vio er mange der ikke taaler roeg og bliver syge af det og risikerer at dø af det, for ikke at snakke om de 5-10 tjenere, bartendere o.s.v det anslås der dør hvert år som følge af passiv rygning. For mig er det ikke et problem at rygere dræber dem selv med røg, men det kan ikke tolereres at andre skal tvinges til at inhalere røg i offentlige rum.
tilføjet af

Tænk....

Jeg er bange for at der bliver totalt forbud,at ryge nogen steder.
Det bliver sådan at man kommer til at skide lyserøde grise.
Desværre jeg beklager,og sådan vil det være fremover.Ja MEGET sræmmende!!!!!!!!!!Røgfri lokaler!!!!!!!
tilføjet af

De elskede ciaretter

Hver gang I rygere tænder en cigaret er I med til at få 1000 voksne og 2000 børn i Danmark indlagt, hvoraf 200 dør. Jeg vil gerne høre en ryger som uden bortforklaringer, dårlige sammenligninger med diverse andre sundhedsskadelige faktorer og uden at forsøge at bortforklare en bevist statistik, siger at det er en omkostning som han/hun villig til at tage for at få lov til at tænde den elskede cigaret!!!
tilføjet af

Rygning bør forbydes

Det er okay at man ryger i sit private hjem, men jeg synes det er så sygt at man i det offentlige rum SKAL TVINGES til at sidde og indånde gift, hvis man vil gå på arbejde eller være selskabelig.
Personligt føler jeg at jeg har svært ved at trække vejret når jeg sidder i et lokale hvor folk ryger. Jeg synes det er ekstremt egoistisk ikke at tage hensyn til folk der vælger en sund livsstil!!
tilføjet af

ta jer sammen

Gu fanden ska rygning ikke forbydes så man ikk må færdes med en smøg i kæften hvor man vil! En ting er at bombadere os rygere med alt jeres rygestoppis, men det er sgu da for meget hvis man ikke kan få lov at nyde en smøg nogen steder fordi der er sådan nogle tudefjæs der ikke kan tåle det! Så ska der sgu også laves et forbud mod at vi skal glo på alle dem der er ikke rygere!!!
Ta jer sammen og pas jeres eget liv, så passer vi vores!! bliv indendørs hvis i er bange for at komme i nærheden af os!!!!!!
tilføjet af

Selvmord!

JA!
Selvfølgelig skal rygning på ALLE offentlige steder forbydes og specielt på ALLE arbejdsplader, hvor mange ikke-rygere bliver udsat for passiv-rygning i 8 timer hver dag - vel at mærke passiv rygning, som er BEVIST at være skadeligt! DET KAN DA IKKE VÆRE RIGTIGT!
Ligesom andre skadelige stoffer så SKAL rygning altså forbydes på offentlige steder ... OG DET KAN KUN GÅ FOR LANGSOMT!
Hvordan folk har lyst til at tage livet af sig selv - det er deres egen personlige sag, så længe de ikke tager et valg for MIG! Og det er lige netop DET jeg opponerer imod!
Jeg har taget et valg om ikke at udsætte min krop for nikotin, fordi jeg har oplevet flere dødsfald pga. ryge-relateret lungekræft. Jeg mistede alt for tidligt begge mine forældre ... at se dem lide i månedvis med lungekræft ... fik mig til at være meget opmærksom på, hvor meget jeg blev udsat for rygning! End ikke min værste fjende ønsker jeg skal opleve at lide med så mange smerter i flere måneder på den måde, som de gjorde! TÆNK JER OM RYGERE! Det er ikke den smerte værd!!!
Jeg kunne måske godt leve med stanken af røg og brækfornemmelsen, når min chef, som ryger meget, kommer ind på mit kontor og stiller sig ved siden af mig, MEN jeg kan ikke leve med, at han ved at ryge på kontoret tager et valg for mig ... at udsætte mit liv for fare ... fare for at få lungekræft! HVAD FANDEN BILDER HAN SIG IND!
Hvis rygere virkeligt ønsker at begå SÅ smertefuldt et selvmord ... så er det deres eget valg ... MEN DE SKAL FANME IKKE TAGE ET VALG FOR MIG!!!
Rygning er en privat sag ... så hvis rygere ønsker at udsætte sig selv for så smerteligt et selvmord ... så bør de gøre det i eget hjem ... og IKKE TAGE ET VALG FOR ANDRE MENNESKER!
tilføjet af

Rygning Skal Være Fuldstændig Forbudt

Rygning skal være fuldstændig forbudt.
tilføjet af

Super ide sammen med alcohol

synes jeg er en super ide det er sundhedskadeligt... af samme grund skal alcohol også gøres forbud på samme måde som forslaget her er
mvh
Jaocb
tilføjet af

DE KAN TRO NEJ

ER LIGEGLAD HVAD REGLERNE BLIVER HVIS JEG VIL RYGE SÅ RYGER JEG
tilføjet af

Det skal forbydes ...!

Rygning burde forbydes overalt..
Det er jo synd for dem der ikke kan tåle røg, at de ikke kan færdes frit på gaden på grund af røg!
det er da ikke Fair ..
Og hvad er positivt ved rygning?
De fleste siger jo samværet, men kan man ikke samle sig om noget sundt i stedet?
Det er noget jeg mener man skal tage til overvejelse..
Jeg er tit sammen med rygere, og har egentlig ikke noget imod det, da de ryger udenfor når jeg beder dem om det..
Men nu er jeg efter kun 2måneder begyndt at udvikle hoste og kan slet ikke tage det..
Det er ikke ret fedt, i en alder af 15år..
Pige 15år
tilføjet af

ryning er fedt

ryning er nok ikke det smarteste, men med de muligheder der er for udlufting i dag er det ikke noget problem, så det med at andre bliver udsat for pasiv ryning er gammeldags tankegang.det er da ok der visse steder hvor man ikke må ryge men ikke over alt.man siger det kan bevisset at rygning er usundt den hopper jeg ikke på, der er lig så mange eks. på folk der er blivet syge uden at ryge.Vis du bor i KBH-Aarhus-Aalborg-Odense midt by eller ved en vej eller andre steder hvor der kommmer mange biler vil du blive mere udsat end vis du bode i en lille by og var ryge. SÅ HOLD OP NU.
tilføjet af

ikke ryger

Nu er jeg ikke ryger men jeg mener at alle skal have lov til at være her man må bare ind se at der er nogen der ryge og sådan er det jo bare men de må også tage hensyn til ikke ryger men at sige de ikke må vær her er ikke okay....
tilføjet af

???

Ikke før du fortæller hvor du har de tal fra...??? For det er da det mest sindsyge jeg længe har hørt.
tilføjet af

Din storsmilende arbejdsgiver ...

... er sikkert allerede i fuld gang med at forfatte en jobannonce
tilføjet af

Jeg bidrager med X gange (10 mg tjære, 0.9 mg nikotin, 9 mg kulilte)

Men hvad med:
X liter benzin
X liter diesel
X liter olie til fyring
X liter brændeovnsos, mælkekartoner, kulørte blade ...
Man kan nok blive ved, der er vist ikke noget i livet, der er sundt.
tilføjet af

rygning

Jeg har ikke tænkt mig at stoppe med at ryge offentligt hvis det dribler der hen ad.
At der bliver rygeforbud på cafe'er, restauranter og sygehuse og alle andre offentlige institutioner er helt okey, men hvis jeg står og venter på bussen eller toget har jeg da tænkt mig at blive ved med at ryge hvis jeg har lyst til en smøg.
tilføjet af

hmm

Som jeg skrev i et andet indlæg, bilos og rygning bliver altid samlignet!På Stog stationer er der ryge forbud, men hvor mange respektere det, ikke ret mange! Jeg har bemerket det en enkelt gang til en ryger, hvad rager det mig, var det svar jeg fik.Bliver man mokken eller hvad?
Alt rygning skal holdes særskilt,som astmatiker kan du ikke komme ret meget på cafe' på grund af røg!!! TÆNK JER OM!!!
tilføjet af

Hvad sker der!!!

Det er ret underholdene at se ikke-rygernes indlæg om "forbyd rygning i det offentlige rum" og "jeg bliver generet af rygere på gader og stræder" osv. Der er lidt "muhammed krise" over det. HALLO! Vi skal alle sammen kunne være.
Er selv ryger og kan godt forstå ikke-rygernes irritation over rygere og deres røg. Specielt indendørs. Og synes også det skulle forbydes nogle steder. Mht resturations branchen, er der regler om skiltning på døren om det er en ryger, ikke-ryger eller om det er opdelt.
Men når det er udendørs må folk sgu tage sig sammen. Man kan gå lidt væk selv, eller bede den der ryger om at gå lidt væk. Det kan de fleste rygere godt forstå.
Hvad med folk der er bange for hunde? Skal de "løbe for livet" når de ser en hund uden snor på gaden? Det er jo ikke fordi man er bange for om den gør noget, men bare det at den er der. Har en mor der er "hunderæd" for netop hunde, så har set det eksempel før. Skal hunde, "menneskets bedste ven", så også forbydes?
Ved godt det er et halv dårligt eksempel, men det der med udendørs er sgu latterligt...
Det er meget meget meget værre mht bilernes udstødning og fedme, hvis vi snakker sundhed og økonomi.
Kunne blive ved i uendelighed med det her :-)
tilføjet af

Respektér hinanden

Det er helt op til arbejdspladsen om de vil ha rygeforbud eller ej.
Det er da noget fucking pis alt det her med ryge forbud.
Jeg har venner som ryger og det ville sku da være nederen hvis de skulle gå ud for at ryge, mens man sidder og har en hyglig samtale.
Det eneste der skal til er at folk lærer at RESPEKTERE HINANDEN, både med hensyn til rygning og i mange andre situationer...
Det er ok at tænke på andre end sig selv af og til...
Man har jo en mund og 2 ben, så man kan vel bare pænt sige til vedkomnet som ryger at det er generende eller også bare forlade rummet....
tilføjet af

Røg eller fedme?

Jeg er ryger.
En ting er røg på arbejdspladsen, men hvad med fed mad? Skulle det så ikke også forbydes, der er flere og flere der dør af fedme, så mon ikke det også skulle forbydes, se bar Brøndbys Borgmester, om ikke han kunne trænge til en STOR slankekur, og så skulle han ud og træne med brønby-drengene. vi for en dialog igang, den dag at forketingets medlemmer også går den slankelinie.
mvh Erik
tilføjet af

start et sted på borgen

og dernæst fogh gå af. Ved næste valg ryger han jo alligevel.
tilføjet af

FUCK?

Hvem siger at jeg vil fucke med dig!!!!!
tilføjet af

vil lige rette dig lidt..

Det med partikelfilter på biler, er så vidt mig bekendt kun bybusser, som skal være udstyret med dem.. Der var tale om at lave en ring omkring KBH, hvor alle lastbiler, som skulle inden for den ring, skulle have partikelfilter, eller have en euro 4 eller 5 motor.. (Euro 4 er betegnelsen for hvilke udstødningskrav motoren lever op til, og Euro 5 starter først i 2008 eller 2009)
Men den ring blev droppet, og dermed kravet omkring partikelfilteret for lastbilers hensyn..
Med hensyn til personbiler er der heller ikke krav om at der skal være partikelfilter på dem.. Og for at lige gøre det helt klart, så er det kun for diesel-køretøjer, hvor partikelfilteret kommer til sin ret, da benzin-køretøjer siden starten af 90´erne har haft kat på..
tilføjet af

så...

bliver det vist billigere at se sig om efter en ny medarbejder - du har en klar holdning, husk, det har ikke-rygere også. Min mening: Forbyd det svineri! Vi andre gider ikke lugte til røg mere, basta!
tilføjet af

Jeg vil gerne lige...

bide mærke i noget, som person startede dette indlæg skrev.. "Passiv rygning kan være dødelig."
Der skal man lige lægge mærke til "kan".. Er der nogen som helst rapport, som fastslår, at man dør af passiv rygning???
Jeg tror ikke på, at de måske sammenlagt 200-400 timer i ens levetid, hvor man er udsat for passiv rygning, har den helt store indflydelse på hvor lang tid man lever..
Så jeg går ikke ind for et totalt rygeforbud, som de har indført i vejle amt, mener jeg det er..
Btw.. så er jeg ikkeryger..
tilføjet af

Nu er jeg så lige nødt til at rette dig lidt

Det med partikelfiltrene er ikke droppet det er faktisk helt oppe i øjeblikket. Hvad angår rygerne så synes jeg det er iorden med rygning forbudt på offentlige steder men men men vi skal også passe på at vi ikke kører en hetz på de stakkels ryger (har selv røget 60 cigaretter om dagen men tog en kold tyrker for 18 år siden det var svært at komme ud af) skal der være forbud så skal der også være steder hvor de kan ryge i fred og ikke altid ude der må være andre muligheder.
tilføjet af

ja, og så...

kunne rygere får masser af frisk luft, som måske kan kompensere lidt for den gift, de indtager. God idé at få dem ud at ryge. Jeg er med på et forbud mod indendørs rygning.
tilføjet af

Jeg kan godt nok ikke forstå

at vi rygere skal jages og opsøges på samme tid.
Jeg ryger 20 stk. om dagen har har det helt godt med det.
Jeg kan ikke forstå at jeg godt må give 32 kr. for en pakke cigaretter, men jeg må snart ikke brænde dem af.
Sygdom i lungerne,kræft, skrumpelever, dårige sædsæller. ja find selv på flere.
ALT det lordt der er skrevet om os rygere, bare inden for de sidste år, de lugter osv, ja det gør det vel nok, det gør en gang armgas også, så skal det jo også forbydes, det generer ikke rygeren, ja det gør det vel, men det generer også mig at høre en spise et æble eller en gulerod, så skal det vel også forbydes, og så er der alle de mere eller mindre dufte kvinderne dupper sig med, der var en dag at jeg i bussen havde en kvinde med, som brugte en af de rigtige gennemtrængende dufte, så jeg ver nødt til at lufte bussen ud efter at hun var stået af, det skal så også forbydes.
Jeg gad nok se hvor staten ville få de afgiftkroner fra, hvis vi alle holdt op med at ryge.
SKATTESTOP ja det er der, men det kan jo bare hedde noget andet.
Så alt i alt, så er jeg kommet dertil, at staten skulle forbyde alle former for tobaksrygning overalt i bygninger undtaget i private hjem, og så blev cigaretterne solgt uden afgift, det ville være lækkert.
tilføjet af

Røg skader mig, det gør min fede nabo ikke!!!

Så lige indlægget om røg eller fedme... Mener skam at begge dele er et stort problem i det danske samfund. Men jeg må indrømme at rygeforbud er mere fair, idetjeg tager skade af at sidde på cafe med en ryger som ryger, men ikke med en fed person som vælger burger frem for kyllingesalat... Jeg er klar over at snakker vi økonomi med sygedomme osv. er debatten en anden. Men i denne debat, er min mening er rygeforbud er en af de bedste ting der har været på dagsordnen længe, måske jeg så gad arbejde på cafe igen:)
tilføjet af

JA SGU!

jeg er ryger. jeg støtter rygning forbudt. alle indendørs steder. ALLE. der er ingen der tager skade af at lave lidt arbejde uden en kræftpind i kæften. jo mere rygeforbud jo bedre.
tilføjet af

Vågn dog op til 2006!

Hallo! PASSIV RYGNING ER KRÆFTFREMKALDENDE!!!
Har du prøvet at se en person, som du holder af, lide af voldsomme smerter ... den mindste bevægelse sender voldsomme smerter gennem hele deres krop ... du kan se de har lyst til at skrige af smerte ... men de kan ikke længere tale, fordi morfinen gør dem slørede ... morfiene som ikke længere kan tage smerterne! Sådan kan LUNGEKRÆFT være!
At nogen sammenligner rygning med fedme eller angsten for hunde hører ingen steder hjemme - det kan ikke sammenlignes ... ingen af delene udsætter ANDRE for en dødsensfarlig sygdom!

Når man har et arbejde at passe, så kan man ikke bare gå ... hvordan kan noget menneske tillade sig at udsætte andre for så forfærdelig en sygdom!???

At nogle mennesker VÆLGER at udsætte sig selv for den fare og smerte ... det er deres valg og deres sag ... MEN INGEN ... ABSOLUT INGEN har ret til at udsætte andre mennesker for den fare - hverken forældre, kolleger, børn, børnebørn, tjenere m.m.
RESPEKTER ANDRE MENNESKER! Respekter at nogen ønsker at leve uden den fare ... uden at DE skal bede om røgfrie arealer ... det burde være en menneskeret!
tilføjet af

Helt sikkert!

Det bliver rart hvis man en dag kan drikke en kop kaffe på en cafe eller gå i byen uden at komme hjem og stinke af røg! Ja det er også skadeligt at være passiv ryger men i bund og grund er det simpelthen bare mega irriterende! Så jeg går helt sikkert ind for røgfrit Danmark!!
tilføjet af

Nej-nej-nej !

Aaaaltså! Det er jo bare LIDT svært at blive udsat for passiv fedme, alkoholisme el. junk fx. !!
HELE denne polimik går jo ud på, at folk SELV skal kunne bestemme om de vil ryge, drikke, tage stoffer el. spise slik..
Der er INTET passivt i at sidde til bords med en borddame/-herre der spiser othellolagkage og drikker alkohol (det må vedkommende jo selv fordøje!), men så er det lige at hvis vedkommende RYGER på en, så er det passivt og oftest ødelæggende for selskabet!
HÅBER på forståelse for problematikken :o)
tilføjet af

ingen sammenligning

man kan ikke sammenligne fedme og rygning!
hvis fede mennesker spiser fed mad altid, dør de som der bliver sagt af fedme. MEN de skader jo ingen andre end dem selv. Du får ikke fede-smitte, og så blir du fed!
Rygere fortsætter med at ryge, skader deres egne lunger og dør måske på længere sigt af kræft, HER er forskellen bare at de netop skader deres omgivelser, bringer folk i den smitte-fare hvorend de er.
nogle rygere tager hensyn, men jeg synes f.eks ikke at det er særligt fedt, at sidde på en café som er opdelt i ikke ryger og ryger afdeling, men hvor der ikke decideret er to forskellige rum, men et skilt der adskiller de to grupper. Det er sku da ikke at tage hensyn!
tilføjet af

godt man har sit eget kontor

post kan lægges uden for døren
tilføjet af

opdeling

der askal ikke ryges på steder hvor asma patienter og folk med rygerlunger kommer!
DE skal have lov til at leve et fredelig liv uden pasiv alt alt mulig!!!
Alle mennesker og dyr har krav på et godt liv
tilføjet af

ja også

hvor vil du hen med det???
tilføjet af

Det store valg

Jeg synes et total rygeforbud fra statens side er komplet latterligt! At restauranter og arbejdspladser selv vælger om de vil tillade rygning eller ej, synes jeg er fair nok.
Men i bund og grund synes jeg det handler om personlige valg, både fra rygernes og ikke-rygernes side. Jeg er selv ryger, men vælger at lade være med at ryge hvis jeg fx er i nærheden af børn, og hvis jeg er i et hjem hvor jeg ved der ikke ryges, går jeg udenfor (men de tilbyder alligevel altid at jeg skal blive siddende, så henter de lige et askebæger!). Det er de valg jeg som ryger blandt andet har taget, men ikke-rygerne har også nogle valg. jeg ryger i mit hjem og i min bil, det ved folk, og hvis de ikke vil udsættes for denne katastrofale fare der forbindes med passiv rygning, kan de blive hjemme eller ta en taxa!
Vi skal respektere hinandens valg og prøve at tilpasse sig efter dem. Vi skal alle sammen være her, og er man utilfreds er der altid andre steder at gå hen.
Lige en ting mere: Dem der brokker sig over folk der ryger når de venter på bussen, må se at få sig et liv! Jeg tvivler stærkt på at det er farligt, medmindre man står og blæser røgen direkte ind i munden på dem!
tilføjet af

er i bip i låget

forestil jer at tage sutten fra et baby, hvordan vil i tro babyén vil skabe sig.
er i da bindende gal, har jeg løst til at ryge ja så ryger jeg basta, hvor er ytrinsfrihed blevet af
tilføjet af

Ja men det er ikke nok!

Rygning er usundt og skal derfor totalt forbydes. Det samme skal:
Bil-os og mobil-os
Alokohol
Private skorstene uden filter (brænderøg er kræftfremkaldende).
Snustobak
Chokolade
Sukker
Kager
Ytringsfriheden (farligt at udtale sig om visse emner - kan medføre dødstrusler)
Kort sagt: Alt usundt skal forbydes ved lov.
tilføjet af

Rygeforbud

Var på Næstved sygehus i går, hvor der er total rygeforbud, skulle ind på et toilet, det var som at få en kølle i hovedet, der var eb der havde siddet og røget en smøg, se det er ulækkert, jeg kunne aldrig selv gøre det, men udenfor er det OK.
tilføjet af

nej til rygere forbudt

hvorfor skal min frihed tages fra mig,vi bor i et fridt land,når jeg er på arbejdst så er 7 reyger og 3 ikke og de føste 10 minuter må der ikke reyges, men når vi sider og reyger så kommer ikke reyger også hen, for de vil ikke side for seg sel og så for vi at vid kan i ikke holle op, men der er jo masse plas,
tilføjet af

svar

Gerne.
Det er de officielle tal fra kræfens bekæmpelse, som kan ses på deres hjemmeside.
Men jeg er klar over at der nok næppe findes en ryger, som vil anerkende at disse tal er rigtigt, til trods for kræftens bekæmpelses dokumentation!!!
tilføjet af

tilføjelse

det skal naturligvis understreges at tallene er de årlige tilfælde af sygdomme som følge af passiv rygning, som alle rygere i Danmark bidrager til.
tilføjet af

så kan jeg ryge når det passer mig

uden at genere andre
tilføjet af

Ja og det kan ikke gå hurtigt nok !!!!

Er så træt af ryger ikke kan tage hensyn...
tilføjet af

2006

RESPEKTER ANDRE MENNESKER! Respekter at nogen ønsker at leve uden den fare ... uden at DE skal bede om røgfrie arealer ... det burde være en menneskeret!

Så skal i satme da også respekterer os rygere.
tilføjet af

Det er ikke en straf

at forbyde rygning. Det er rent faktisk en gave til den rygene, en gave i form af en sundere livsstil!
Men klart: Det opfatter en afhængig jo ikke. Det gør den heorinafhængige heller ikke, når nogen tager hans stof fra ham.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.