14tilføjet af

time share

har lige været på ferie på tenerife og desværre blev jeg lokket til at indgå aftale med noget ferie bolig og indbetalte 1000.- euro har fortrudt er der nogen der har prøvet dette eller lignende
tilføjet af

Ja de kloge

Narre de mindre kloge HA HA HA HA HA HA HA HA
tilføjet af

Føj hvor er du led

Gud hvor er du dum. Hvis du ikke har noget godt/klogere at bidrage med, så hold da kaje.
tilføjet af

læere at staver

Narrer - du er sku da selv for dum...
tilføjet af

Rejsebureau?

Du kunne evt. prøve at kontakte dit rejsebureau for at høre hvordan du skal forholde dig. Men ærlig talt, tror jeg ikke du kan få pengene tilbage.
Om ikke andet kan du foreslå dit rejsebureau at advare deres kommende rejsegæster, så det bliver stoppet..
tilføjet af

I lige måde

Lære at stave
tilføjet af

Jeg har solgt timeshare

på Tenerife.. Så hvis du gerne vil vide noget specifikt skal du bare spørge løs!
Der er nogle få seriøse firmaer der rent faktisk har noget fornuftigt at tilbyde, men også en del der er ulovlige.. Hvis det er et ulovligt firma er der rent faktisk hjælp at hente!
tilføjet af

Ja.. godt kendskab

Hej ! Har selv en del erfaring med det. Har arbejdet som juridisk bistand ved flere tilfælde , i for bindelse med timeshare, rejseklubber osv..osv.., men i må være mere konkrekte, hvilket firma er aftalen indgået med, og hvilken aftale er der tale om ?
mvh
Fl. Kjær
tilføjet af

Selv k¢bt !!

Hej,
nu ved jeg ikke hvad det er du har,men min mand og jeg blev selv medlem af ferieklubben Designer Way Vacation Club i september d.å.! Vi har betalt vores medlemsskab, naturligvis efter vi havde tjekket alt, og tiltrods for negativ omtale i div. medier, har vi faktisk talt med mange tilfredse kunder hos designer way vacation club.
Vi blev også medlem på Tenerife hos European Coast og sun holydays.
tilføjet af

time share / betina K

hej betina det er netop euro coast og sun holiday vi har lavet en aftale med og som vi gerne vil ud af idet det er da en frygtelig masse penge vi har bundet os for - men vi vil da gerne høre om jeres oplevelser / erfaringer.
hilsen hejpops@sol.dk
tilføjet af

Lokket

I skriver i blev lokket !!!!!!
Hvor gamle er i ?
tilføjet af

time share

hej.
- det handler faktisk om et slags ferie tilbud fra european coast & sun holliday
tilføjet af

har selv været igennem det !

Det bedste er bare at betale ! Måske får i glæde af det, hvem ved !
Vi underskrev selv aftale i Grækenland i sommers. Ville gerne ud af det, men resultat: Vi kom til at opfylde kontrakten og derudover måtte vi betale: advokat, rykkergebyr etc..
tilføjet af

medlemsskab

hej p.k.helsinge
vi er også lige blevet medlem af european coast og sun holiday d 5-11-06 ved atbetale 1000 euro prøver at komme ud af det men har fundet ud af at det er vist MEGET svært. så hvad gør vi nu vil meget gerne finde ud af hvordan betaler man resten ca. 4000 euro og hvad får man for dem - ved du det.
min e.mail er hejpops@sol.dk
tilføjet af

besvarelse

Hej igen.
Nu ved jeg ikke om i har det samme som mig, men et er sikkert, der er mange som vil give jer "gode råd" med hvordan i kan komme ud, men lyt ikke, ligesom mig, er det jo jer der har lavet aftalen, og derfor også jer der kommer til at betale. Ang. betalingen, kontakt evt. firmaet og find en fornuftig aftale.
mvh
Poul
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.