2tilføjet af

Protein drik

Hej med jeg,
Jeg er en fyr på 27 som er helt almindelig af bygning og i ok form. Jeg kunne godt tænke mig mere synlige muskler generalt over hele kroppen (arme, bryst, mave, balder, lår). Jeg har søgt lidt på nettet efter protein drikke. Er det en god ide at drikke disse? Eller er der andre ting man kan indtage? (det skal være lovligt).
Hvilken slags træning skal jeg lave? (jeg løber og cykler) Er det nok med nogle håndvægte derhjemme? Hvor ofte skal jeg træne?
Håber der er en som kan give nogle gode råd.
Afventer spændt
Hilsen
Patrick
tilføjet af

Proteindrik

Hej Patrick
Du efterlyser noget om proteindrikke til træning, hvilket sagtens kan være en god idé alt efter hvordan din kost og træning ser ud. er du interesseret i at høre mere og evt, få lagt et program, er du velkommen til at kontakte mig på us@phnet.dk
venlig hilsen Ulla
tilføjet af

Fokus

Hej Patrick
Glem alt om protein, kreatin eller andre kosttilskud. De hjælper IKKE hvis du ikke har styr på dit almindelige kostindtag. Du skal sørge for at sætte dig ind i hvordan du skal spise først og fremmest. Man vokser ikke bare automatisk ved at hælde lidt dyrt proteindrik ned engang imellem. Jeg vil forslå dig at læse artiklen http://www.bodyzone.dk/viewtopic.php?t=58 som vil hjælpe dig til at få et overblik over hvordan din kost skal se ud for at opnå muskelvækst.
Men husk: Muskelvækst er også betinget af, at du har sammensat et godt træningsprogram.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.