7tilføjet af

tiltrukket?

Hej..! jeg har et big problem.. jeg er total besat af en fyr.. men vil ikke komme sammen med ham.. bare nyde ham.. vi har snavet en masse gange og haft lidt sex med ham.. men nu er en af mine bedste veninder begyndt at snakke med ham og han flirter HELT VILDT med hende og snakker frækt med hende.... ja osv.. jeg har virkelig konstant lyst til ham men det er som om han ikke rigtig gider mig længere.. altså han skriver da hej smukke, skat osv. og kys din.. og sådan.. men det er som om han ikke gider at lave noed frækt med mig længere.. hva ska jeg gøre for at vinde ham tilbage??
m.v.h miss *****
tilføjet af

læs her

Hej miss*****
Du kan gøre det som måske virker:
Find en anden fyr og nyd at få total opmærksomhed.Blive
inviteret med på rejser og oplevelser.En fyr der gider snakke og lytte. En fyr der mener de pæne ord han siger til dig og som ikke snupper veninden foran dig.
Hvor findes en sådan fyr?
Jo - en sådan er lige her.
Min veninde gennem mere end et år flyttede til Sverige sidste år og fandt naturligvis der en anden kæreste.
Du har alt at vinde og intet at miste ved at kontakte mig. Du bestemmer selv hvor langt vi skal gå og kan nårsomhelst sige bye bye.
knuz fra
Torben Larsen
torbenlarsen@post.tele.dk
tilføjet af

..uha..en gigolo :o)

...hvis du ikke vil komme sammen med ham, så er det jo kun sex du er ude efter.
Så er det vel ligegyldigt om han også flirter med din veninde samtidigt.. selvfølgelig er det et problem hvis du bliver jaloux, for så er du nok ikke helt ærlig overfor dig selv mht "at du kun vil nyde ham". Under alle omstændigheder synes jeg du er meget anderledes end de fleste kvinder jeg har mødt.. Det er sgu de færreste der gider have sex med én, der ikke giver dem fuld opmærksomhed!!! OK, det kan selvfølgelig være at det er lækker sex, og man har erkendt at der ikke er mere at komme efter.. men det var et sidespor.
Egentlig kan jeg ikke se hvad dit problem er.. Manglende opmærksomhed? Delt opmærksomhed? Så er vi nemlig tilbage ved det meget kvindelige, at -og her taler jeg personligt- man sgu ikke vil spilde sin hengivenhed, sin kvindelighed og forførelse på én der ikke er 100 % på. Tror dette er essensen i mange konflikter mellem kønnene, da kvinder til stadighed HÅBER på fuld opmærksomhed, og giver sig hen i sine følelser "på forventningen" om at manden en dag vil rette fokus 100% mod hende.. Guess what? Når det ikke sker bliver hun frustreret og hysterisk.. egentlig skulle hun bare have holdt igen helt fra start i stedet for at lægge sig ned og be' om at blive kørt over af en damp-tromle. Hun kan ikke forvente at omgivelserne viser hende mere respekt end hun viser sig selv.
Men mit svar til dig:
Hvis du KUN er interesseret i "at nyde" ham, så nyd ham når han har lyst til at blive nydt... Du må tage hvad du kan få, og ellers finde en anden at nyde, hvilket jeg ville gøre.. :-) Der er sgu mange der hellere end gerne vil lægge krop til!!! Du kan jo altid "nyde ham" indtil denne nye dukker op... ;-)
Held & lykke med erobringen - af enten den ene eller den anden! :-)
PIA
tilføjet af

hey...

Nu skriver du selv at du ikke gider at være kærester med ham, men kun nyde ham... Det lyder lidt som om du bare har lyst til at udnytte ham...
Hvordan kan du forvente han bliver hængende når du ikk gider noget "seriøst"? Sex er ikk alt i et forhold... ved du nok...
tilføjet af

ikke kun sex...

Det er ikke kun sex jeg er ude efter.... vi er rigtig go´e venner og jeg holder virkelig af ham lisom han holder af mig.... han giver mig også fuld opmærksomhed men bare på en anden måde nu....
tilføjet af

- - - - - - - - - -

Det er meget svært at forklare.... jeg vil ikk udnytte ham.. vi er meget go´e venner... og vi holder meget af hinanden.. årh.. man ka bare ikk forklare det..
tilføjet af

Hmm..

Hej..
Snak med ham, si at du er lidt jaloux, og ikke rigtig kan forstå det hele..
Men måske skulle du osgå snakke med din veninde.. Hun har vist nogle problemer i hendes hoved, der SKAL løses.
Si til hende, hvad du mener. Lige meget om i bliver uvenner, for en veninde gør ikke de ting, som hun gør..
Såå..
Kyss fra me..
tilføjet af

besat af ham

hey.. jeg sad lige og læste om dit problem.. du skaiver at du ikke vil komme sammen med ham bare have ham.. måske det er problemet.. at han har fundet ud af du kun vil "lege" med ham... måske skulle du lige se på følserne i sådan et spil, og se om han overhovde har følser for dig eller hvad????¨
det kunne jo være at han havde følser for din veninde..eller... det lyder sådan..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.