14tilføjet af

Tillid

Hej
Jeg opdagde at min kone gennem 10 år i sommers var mig utro under et "kursus" hun var på I KBH.
Jeg fandt ud af det 4 mdr senere ved gennemlæsning af en tilfældig mail.
Hun sagde de kun havde kysset og ikke mere !
Men da jeg ikke troede hende oprettede jeg en mail adresse i hendes navn og skrev til fyren.
Jeg fik listet alle detaljer ud af ham og de havde gjort meget andet end at kysse.
Da jeg viste hende disse mails brød hun sammen og tilstod.
Mit spørgsmål er kommer man nogen sinde til at stole på hende igen ???
Det mindste er utroskaben men den benægtelse og løgn æder mig op
tilføjet af

Hvorfor tror du

man tager på kursus, det er selvfølgelig for at få lidt fremmed, alle boller med alle, og sådan skal de selvfølgelig også være, eller er det sgu for kedeligt.
Husk at give din kone kondomer med næste gang hun skal på kursus.
tilføjet af

Grow up!!

Tag nu og vær lidt seriøs.
Fortryder hun? Virker hun oprigtig om det?
Sagen er, at det er supersvært at få den tillid igen.. Hvis hun ønsker at gøre det godt, mener jeg også at HUN har et stort ansvar i at genvinde den tabte tillid.
Men du står med en personlig beslutning nu. Vil du acceptere at hun kan finde på den slags (har hun gjort det en gang kan hun gøre det igen) eller er du mere værd?
tilføjet af

Nu skriver...

…du ikke så meget om, hvad der er sket efter at afsløringen faldt. Om din kone og du taler godt sammen om det skete, om hun angrer og vil gøre alt for at genvinde din tillid, om du selv ønsker at jeres forhold skal fortsætte???
Det er forståeligt at du er blevet meget ked af det, og at den pludselige mistillid æder sig ind i dit sind. Skal tilliden genoprettes kræver det stor indsats fra jer begge to. Det der er sket kan ikke gemmes væk. I bliver nødt til at snakke om det, igen og igen. Om hvorfor det skete, og om det kan ske igen. I bliver nødt til – igen og igen - at bekræfte hinanden i, at det I helst vil er at fortsætte livet sammen, hvis det altså er det I vil.
Kun gennem fortrolige samtaler kan I genskabe den respekt og tillid, som er grundstenen i et parforhold. Og i sagens natur skal I ikke tage disse samtaler når I er mest sårbare, oppe at skændes eller på anden måde i ubalance. Men når I har tid og overskud til at lytte på hinanden.
Du selv bliver nødt til at tage et indre opgør. Rummer du evnen og viljen til tilgivelse. Hvis ikke, så vil tvivlen og mistilliden blive ved med at nage, æde sig videre, sætte sig fast – og dermed fastlåse en umulig situation. Og det kan du i længden ikke byde hverken dig selv eller din kone - og så er det en helt anden samtale I skal have med hinanden.
tilføjet af

Er seriøs

Både min kone og jeg er ofte på kursus, og hver gang er der da flere der har sidespring, hvorfor lukke øjnene for kendsgerningerne.
Den eneste fejl konen har gjort er at hun ikke straks fortalte det til manden, selve sidespringet er da en uskyldig ting, så tør øjnene og sig til konen at næste gang vil du godt have sandheden straks, og vær glad for du har en attraktiv kone som andre også gerne vil dyrke sex med.
tilføjet af

pak

din kuffert og skrid - hun er da ikke værd at samle på!!!!
Har været i "dine" sko og lod mistillid æde mit selvværd op i efterfølgende 7 år. Set i bakspejlet kunne de år have været brugt så meget bedre.
Tanker til dig - pas på dis selv
Knus Sillepige
tilføjet af

Tjaah..

..det kan da godt være man er lidt naiv.
Nu har jeg kastet 2 piger på porten fordi de bollede udenom, og et eller andet sted, var det faktisk løgnen der var den værste.
At de bollede udenom en enkelt gang kunne jeg faktisk godt tilgive.. En direkte affære hvor hun føler kærlighed til en anden mand, vil jeg ikke være med til.
tilføjet af

nej nej tilgiv

og kom videre
tilføjet af

jeg er enig i

at er der kærlighed i det, så er det ud af vagten, men lidt hyggesex på et kursus er da ganske uskyldigt, hvis man ikke kan acceptere det skal man nok holde konen hjemme fra kurset.
tilføjet af

Kærlighed

Ja men problemet er at jeg elsker hende helt vildt, og hun har angret totalt meget.
tilføjet af

Ikke sex der sårer

Det er ikke det at hun havde sex med en anden mand der sårer mest det er løgnen
tilføjet af

Tak

Tak det var et svar der gav eftertanke
tilføjet af

????

Er du gift eller har nogen du holder af ????
tilføjet af

hvad er jeres omstaendigheder?

har i boern sammen? er der noget at kaempe for - jeg mener ikke bare for jer selv? jeg mener at hvis der er boern invelveret og din kone oprigtigt fortryder hvad hun har gjort, saa er det vaerd at kaempe for.
men ellers mener jeg faktisk ikke at tilliden kan genskabes: selvom hun giver dig henes hendes opmaerksomhed. hvad sker der naeste gang hun skal paa kursus? saa kan du sidde derhjemme og taenke paa hvad hun foretager sig...
tilføjet af

Jeg er

lykkeligt gift, men derfor behøver vi ikke sidde på på hinanden.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.