6tilføjet af

ang. David Letterman

Jeg har i baggrunden mit tv kørende, og i øjeblikket er David Letterman på, jeg har de få gange jeg har set dette show hvergang hørt navnet Martha Stewart.. nu kan det godt være jeg er dum eller mindre begavet osv.. men hvem pokker er hun? nu er jeg altså nysgerrig...
tilføjet af

Martha Stewart

Hej der duddi
Martha Stewart er en dame som havde et meget meget populært program på TV. En slags blanding af Hyttemejer/bo bedre og gør det selv i hjemmet. Hun mistede så mere eller mindre bevidst overblikket over sine indkomster, ihvertfald overfor skattevæsenet. Derfor har hun været inde for at ruske tremmer da hun blev dømt for skattesvig.
Mvh Speedy
PS: og nej, det er så sandelig ikke nogen brist i din almenviden at du ikke kender til M.S.
tilføjet af

tusind tak

specielt for at jeg ikke har en brist i min almene viden...
tilføjet af

Hahahaha...

Jeg MENTE det sgu!! :o)
Ej, jeg er altid glad når jeg kan hjælpe lidt.
Mvh Speedy
tilføjet af

Ups, du sprogets...

...og paratvidenskabens vogter, pas nu på detaljerne.
Martha Stewart blev idømt fem mdrs. fængsel for insiderhandel, løgne overfor sine investorer og obstruktion af sagens opklaring - og altså ikke for skattesvig.
Den danske pendant er næppe Kirsten Hyttemeier (og slet ikke Hyttemejer, mere ups), men nærmere Isabella Smith, der ligesom M.S. har haft sit eget mad og have-tvshow, har udgivet kogebøger, har et postordrefirma med hus og have-artikler og har udgivet sit eget livsstilsmagasin "Isabella".
Isabella Smith er dog forløbig kun et aktieselskab og ikke børsnoteret som sit amerikanske forbillede. Netop børsnoteringen af Martha Stewart-selskabet førte til sagen om insiderhandel og senere dom og afsoning.
tilføjet af

Dompap

Hvad ligner det at udstille en "jeg-alene-vide-person" som jeg på denne måde?? FY FY FY :o)
Du har naturligvis ret. Og jeg ville også mere fortælle at der var tale om en eller anden finansiel fadæse hun har gjort sig skyldig i.
Hvad angår Hytte/Hütte osv, så er det for mig faktisk af komplet sekundær karakter. (desuden vidste duddi INTET i forvejen, så deeeet)*GG*
Nej, tak for rettelserne native. Jeg sætte pris på at det blev sat på plads. Vi kan ikke løbe rundt med halve sandheder/hele løgne.
Hygge...Speedy
tilføjet af

Jeg sætter pris

på, alle svar, jeg vidste overhovedet ikke hvem hun var, kun hørt hende omtalt i Letterman og var derfor nysgerrig...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.