3tilføjet af

Altan eller ej??

Vi har i min boligforening fået et tilbud om at få sat altaner op, såfremt den enkelte ejer ønsker dette, og tidshorisonten på opsættelsen er ca. 6 måneder. Jeg bor på 5. sal og det ville derfor være rigtig lækkert med en altan, da der stort set vil være sol på hele dagen. Jeg er dog megeti tvivl om jeg skal investere i altanen, som kommer til at koste ca. 110-120.000 kr, da jeg har boet i lejligheden i mange år og overvejer at flytte inden for de næste par år. Jeg købte lejligheden da priserne var på sit højeste og har derfor tabt en pæn sjat, og vil kunne godt tænke mig at vide hvor meget en altan kan få værdien af lejligheden til at stige, når man også tænker på at den ligger på 5. sal? Jeg vil meget gerne høre fra dig hvis du har stået i samme situation, og eventuelt hvad udfaldet blev.
På forhånd tak.
tilføjet af

prøv at se her

kan goodt forstå dit dillema .. men som gammel mægler og salgsbrillerne på må jeg sige .. det er måske det der kan få den solgt 😉
tager jeg udgangspunkt i dig så synes jeg at prisen er alt for høj ... der må kunne findes langt billigere alternativer ... har en ven der lige har fået en på ca 30 m2 ( godt nok kun på anden sal til 50.000 kr , så det lyder søremig dyrt .
held og lykke med hvad du end vælger 🙂
tilføjet af

Altanen er dejlig

Det kan være den der får dig til at blive ;)
Hvorfor? Det ved du først når du har fået dig en altan. Efter jeg flyttede til en bolig med altan, kunne jeg aldrig drømme om en uden, især i storbyen, det er som at have sit eget lille private udendørs område.
Du ville ikke forestille dig hvor lækkert det er om sommeren at trække sin selvoppustelige madras ud på altanen, nyde en kold øl og ligge der og drive under den blå himmel i timer, it's FANSTASTISH!! ;)
tilføjet af

alle lejligheder

bør ved lov have en alltan.Jeg forstår ikke,hvorfor der bygges lejligheder uden altaner.Jeg ville selv kun eje en lejlighed med altan.Det er super skønt at sidde på sin lille alttan en sommeraften og nyde luften.Man kan også tørre tøj på altanen,blive solbrændt og drikke kaffe på altanen.Få dig altanen og du vil blive.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.