4tilføjet af

Til Tøzer

hvormeget betyder sex for jer?+
tilføjet af

forskelligt.......;)

Vil sige og mene at det er meget forskelligt fra kvinde til kvinde.....eller forhold.
Nogle synes at det ikk behøver at fylde så meget af hverdagen/parforholdet, og andre gør..
Jeg synes det er utrolig vigtigt, at have et godt sexliv ,...for det sætter også præg på så meget andet i ens forhold.
Helst sex hver dag...
tilføjet af

Sex

For mig (kvinde 31 år), betyder det rigtig meget, men det behøver ikke være den store tur hver gang, et hurtigt knald stående bag fra kan for mig være mindst lige så godt, som den timelange akt, der skal være plads til lidt af hvert. Men afgjort, for mig er sex en meget vigtig del af tilværelsen.
Desuden syntes jeg at man skal stå til rådighed for sin partner, at hvis jeg har helt vildt lyst og han ikke har, skal han alligevel tilfredsstille mig, og omvendt!!! Jeg ved godt der vil være mange her som er uenige!!!
tilføjet af

sex

jo sex betyder meget for mig... Men hvorfor spørger du??
tilføjet af

tja...

sorry at jeg først skriver nu, har været lidt off
jeg vil lyve hvis jeg sagde at sex ikke betyd noget for mig, man det er meget tæt på. sex betyder så utroligt lidt for mig som selv jeg ikke kan forstå, for ikke og snakke om min bedre halvdel.
selvfølgeligt er det rart, engang hver måned eller anden måned, det skal selvfølgeligt ikke misforståes for jeg holder utroligt meget af min kæreste.
ved godt at det er rimmeligt dårlig undskylning man jeg dyrker alle mulige aktivititer + så arbejder jeg rimmeligt meget i forvejen og er som regel meget træt når hun har lyst oven i købet så er det også rimmeligt venskligt at holde den oppe, ikke fordi at jeg har noget problem med det.
er jeg helt vildt mærkelig??
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.