1tilføjet af

Til at blive såå træt af....

Det er da utroligt...man skulle tro man var havnet i en debat for ekstremt troende og folk med mangel på kreativitet. Hver dag er der mere eller mindre smagsløse og irrelevante indlæg om, at Islam er noget møg, hvilken religion der er bedst osv. Hvor er det dog dræbende kedeligt HELE TIDEN at skulle læse om.
...fair nok, at man gerne vil diskutere, men måske man skulle finde nogle emner, hvor folk har mulighed for at komme med nogle kontruktive svar...i stedet for hele tiden at forsøge at skabe splid om disse spørgsmål. Det virker som om, dem der smider disse indlæg bare sidder og venter på nogen har en anden mening, så man kan svine til. Det er sgu da at spilde sin tid.
Hvad med at praktisere jeres tro (eller mangel på samme) uden at alle andre skal blandes ind i det?! (gælder både jer, der er ude efter Islam, og jeg som er tilhængere)
tilføjet af

Kan kun give dig ret, men...

Sådan er livet. Den slags slipper vi nok ikke for her på sol.dk
Du er bare nød til at lade være med at læse de indlæg, og smpelthen "overse" dem... Det er jeg begyndt på hvis de ikke på nogen måde lægger op til en fornuftig debat.
Med venlig hilsen
Anders Nielsen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.