6tilføjet af

Hvidevareproducent

Hvilken hvidevareproducent har ry for at være verdens bedste?
tilføjet af

Miele

Er det ikke altid det navn man hører når noget skal være god kvalivare?
Men nu tror jeg faktisk ikke der er de store forskelle på mærkerne, det er som i så mange andre henseender designet og navnet der betyder noget.
tilføjet af

Helt

klart meiel. Men hvem har rød til dette mærke når man står og der mangler en fryser. De fledte tager nok en gorenje til mindre end det halve..
tilføjet af

Dit tastatur...

virker da vidst heller ikke helt efter hensigten.. He he
tilføjet af

Birma

Stærk og pragtful farve
tilføjet af

Hårde Hvidevarer

Hejsa Anonyme
Jeg vil faktisk sige det samme som (mohia) Maria, at det er navnet på de hårde hvidevare, men pris og kvalitet høre nu også sammen. Man kan ikke sige nogen mærker er bedrer end andre.
De kendte mærker er vel mest Voss Electrolux Siemens Blomberg Gram Gorenje AEG Favorit
tilføjet af

kommer an på hvad du skal bruge...

Miele er testet bedst i test på adskillige varegrupper feks indbygningsovne og støvsugere men hvis det er et komfur du skal bruge laver Miele det ikke.....
Bosch og Siemens er et og samme mærke i dk og de laver nogle gode opvaskere men Miele er stadigt bedre men her spiller indretning og udseende også ind.
Ja Miele er dyrere at købe men det er langt det billigste på lang sigt at erhverve sig - en Miele vask holder gerne i ca 20 år en aeg- bosch eller siemens eller et andet kendt "tysk" mærke holder måske ca 6-8 år på trods af at de tit ligger godt deropad i pris.
Desuden har Miele noget intern kvali kontrol de andre ikke har set fidusen i endnu - og der er en grund til at Miele har patent på så mange af deres indretninger.
Køb Miele så er du 99% sikker på at du har noget godt og holdbart (alt kan gå i stykker...)
God fornøjelse med jagten på den næste hvidevare :0)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.