12tilføjet af

Hvordan kommer man videre

Er der nogen der har en "opskrift" på hvordan man kommer videre efter at have opdaget mandens utroskab, og har gjort op med sig selv at man vil kæmpe for ægteskabet. Hvor længe "tænker man på det dag og nat".
tilføjet af

stor hjerte

Du skal finde en aften, hvor begge prøve at tale
ud, med rolig stemme, men du skal kige ind i din hjerte først, om du kan tilgive ham hans dumhed, og prøve at forklare ham at ægteskab bygge på trøst og kærlighed, og så håbe jeg at han erkende sin fejel og love at aldrig gør det igen.
Håbe at i finde sammen en løsning for jeres ægteskab.
Held og lykke til.
John Peter Othman.
tilføjet af

overlever

Hvis du elsker manden overlever du smerten. Hvis ikke er der ikke noget at kæmpe for. Din mand er menneske på godt og ondt lige som du er. Elsk ham for det, tro på at det er dig han elsker, når det er dig han er hos. Livet er engang imellem smertefuldt, svigt er ikke sjovt, men noget de fleste af os udsættes for fra tid til anden. Spørg dig selv, lige netop hvad er det, der gør så ondt (det kan være svært at vide). Er det tanken om, at han har fundet en anden så attraktiv, at han tilside satte hensynet til dig❓Det kan give frygtelige tanker i lang tid, men det modner også. Det lærer os at være lidt overbærende med os selv, de mennesker vi elsker og kender. Den største udvikling i livet kommer gennem smertelige oplevelser. Tro på det, og lad smerten være der lige til den går væk af sig selv.
Du vil vågne styrket op, men livet og erfaringer tager tid.
Mvh
Anni
tilføjet af

Til John

Vi har talt sammen, og han angrer og jeg tror aldrig han gør det igen. Det var et meget kort forhold han havde, som han selv afsluttede da han fik kolde fødder.
Jeg har gjort op med mig selv, at jeg vil fortsætte ægteskabet, det er jeg ikke i tvivl om. Men for fanden hvor gør det ondt, og hvor det optager mine tanker konstant, selv nu ½ år efter.
tilføjet af

For lang tid

Hej Anni
Tak for et fint svar. Hvis bare det ikke tog så forbandet lang tid !!!!!!!!!!!!!
tilføjet af

Det tager lang tid

Hej Mette
Det er nu et år siden min kone var mig utro. Jeg er ikke kommet over det endnu. Selvfølgelig er smerten meget mindre, men jeg tænker stadig meget på det. Hvorfor? Når vi elsker hinanden.
Det er jo meningsløst at ødelægge sin familie på grund af et menneske, man ikke kender og så for sex. Jeg fatter det ikke.
Skriv til mig på cl@vjr.dk, så kan du få den lange historie.
Måske kan vi hjælpe hinanden.
tilføjet af

Din store Hjerte vil hjælpe dig

Kære Mette
det er dejligt at din mand erkendte sin fejl, og at love at han aldrig igen falde for sådan dame,
at det gør ondt, ja sådan er vi mennesker, følelse og smerte er prisen for godhed, men din store hjerte vi cære dig en stor hjælp til at kommer over det, prøv nu og nydder livet på ny med din mand, jeg håbe endeligt at I vil værre lykkelig fra nu af.
jeg har reception til min 60 år på Lasses, SDundevedsgade 5
1751 kbhv, det vil glæde mig hvis du tage din mand i hånden og kommer der, så skåle vi for jeres venskab igen.
lev vel,
mvh.john
tilføjet af

Din store Hjerte 2

Kære Mette
jeg har glemt at skrive datoen til min reception på Lasses, den er på Søndag, d, 16 November 2003.
fra kl 15,- indtil 18,-, glæde mig aå skåle for jer.
mvh
john
tilføjet af

METTE

Der er jo ikke nogen bestemt tidslinie eller hvad man skal kalde det. Efter min kæreste var mig utro besluttede jeg også at kæmpe for vores forhold. Det er nu snart 4 år siden at han var mig utro og selvom der ikke er nogen tvivl om at vi elsker hinanden og er forelskede så vil den tillid der er blevet brudt, aldrig genopstå. Jeg tog beslutningen om at fortsætte og i dagligdagen er der heller ikke noget men jeg har altid en stemme i baghovedet der siger at jeg jo ikke kan stole på ham. Jeg føler ikke at jalousien styrer noget af vores forhold men jeg er ikke i tvivl om at hvis jeg skulle tage beslutningen nu om jeg skulle fortsætte forholdet eller droppe ham ville jeg droppe ham på stedet. Jeg mener ikke at jeg er sammen med ham fordi jeg valgte at tilgive ham og jeg sidder heller ikke og venter på noget bedre eller noget i den retning, men jeg har fundet ud af at for mig vil det rigtige være at slutte forholdet hvis der opstår utroskab igen. Så tænk dig om før du tilgiver for selvom det sagtens vil kunne fungere i 5-10 eller måske 20 år så er det ikke ensbetydende med at forholdet bliver rigtig godt igen.
tilføjet af

til mette

hej mette
jeg er dame på 33 år jeg har prøvet det samme med min mand for et halvt år siden skrive til mig og jeg vil fortælle om hvordan vi prøver at komme vidre det en lang histori men skriv.

hilsen kmp.min mail er
kmp@sol.dk
tilføjet af

Til kmp

Hej Kmp, din mailadr. er ikke rigtig. Skriv evt. til mig på mette.12345@sol.dk
tilføjet af

til mette

min mand var også utro og til min store sorg flyttede han sammen med hendejeg var så syg af sorg at jeg kom på hospitalet
tilføjet af

til alle

jeg er meget intressereti at høre hvordan i vil hjælpe mette håber jeg også må bruge jeres råd tak
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.