17tilføjet af

Til alle mænd

Hvad synes du egentligt om kvinder der får foretaget en brystforstørrende operation❓Klamt❓Unaturligt❓Okay måske❓
Hvad tror du er grunden til at kvinder får foretaget en sådan operation❓For at "please" mænd❓For leve op til samfundets normer om hvad en normal bryststørrelse er❓For selvværdets skyld❓
Hvordan ville du reagere hvis din kone/kæreste/søster/mor ønskede at få større bryster❓
Og her snakker vi ikke om pornostjerne-bryststørrelse. Men almindelige kvinder med almindelige bryster. Hvad er dit syn på den sag ?
tilføjet af

Luk nu røven-

med de patter for helvede...
tilføjet af

...

Nu var det altså seriøst ment fra min side. Hvis det ikke er et emne der interesserer dig så behøver du ikke svare *SS*
tilføjet af

Glem det

Jeg vil kort sige: hvor mange kvinder har nogensinde fået at vide af deres mænd/kærester etc. at de SKULLE take make-up på?
Jeg har aldrig bedt dem om det. Jeg har istedet accepteret dem som de er - mennesker. Hvis jeg ikke kunne acceptere den person jeg havde fundet - var det jo ikke den person jeg ville have, men istedet en projiceret model. Det holder ikke i længden...
Så...til de der vil have en operation, uanset køn: hvis det ikke er noget du selv vælger...så glem det.
Mvh,
Klaus a.k.a. Frontier
spameater@trashcan.dk
tilføjet af

rigtige mænd...

Det kan siges ganske enkelt: størrelsen er hamrende ligegyldig! Bevares, der ER yderpunkter, hvor de enten er meget små eller næsten forsvundet, eller hvor de er så store, at det giver fysiske problemer, SÅ kan jeg godt forstå, at en pige vil have dem ændret. Navnlig i sidste tilfælde, som simpelt hen er en fysisk belastning.
MEN ellers: naturligvis synes en mand, at bryster ser godt ud, og han vil da også gerne røre ved dem, men det er kun rigtig sjovt, hvis pigen kan lide det! Hvis hun bruger det meste af tiden på at klage over, at der er både det ene og det andet i vejen med hendes krop (husk, en pige kigger i spejlet efter FEJLEN eller fejlene...) og hun derfor ikke kan lide at blive rørt, så synes han altså heller ikke, der er meget ved det. Kendte engang en pige med skålstørrelse E; vennerne var DYBT misundelige, men det ville de nok ikke have været, hvis de havde vidst, at hun ikke følte noget særligt ved berøringer af disse fortrin; det var der ikke meget sjov ved. Modsat har jeg kendt en pige med en lille A-skål, som var glad for sin krop og åbenlyst godt kunne lide, at man kærtegnede den, og DET var skægt!!!!
HVis min faste pige skulle komme på de tanker, ville jeg gøre ALT for at tale hende fra det!
Vær glad for dig og find en fyr, der også er det!!!
tilføjet af

Men..

Forestil dig at du har en skøn, dejlig og lækker kæreste.. (set med dine øjne ihvertfald)... Hvis nu hun er ulykkelig over sine brysters størrelse ville du så støtte hende efter du havde prøvet at tale hende fra det og det mislykkedes❓Ville det være i orden hvis du vidste at hun gjorde trods alle andre syntes at hun skulle lade være ?
Hvad nu hvis det var en fedtsugning hun ønskede.. eller en tandkorrektion.. eller et pandeløft❓Ville det så være anderledes ?
tilføjet af

hmm

Måske har de bare et andet billede af hvordan en rigtig mand skal se ud end du har❓Er det så ikke også i orden ?
.........Og hvor i alverden får du den ide fra at det kun koster 16.000 kr at få fortaget en brystforstørrende operation ?
tilføjet af

*SS*

Jeg har verdens dejligste mand. Han elsker mig som jeg ser ud. Han elsker mine bryster. Og han har prøvet at tale mig fra det. Det lykkedes ikke. Så nu støtter han mig .. fordi han elsker mig *SS* .. Er jeg ikke bare heldig ... Damn, han er dejlig !!
tilføjet af

Hmm Hmmm Hmmmm....

Jeg ligger selv og pumper jern, så jeg tror ikke "de bare et andet billede af hvordan en rigtig mand skal se ud". Og jo, det er iorden - men du svarer mig ikke på hvorfor de/vi har det billede af hvordan mænd skal se ud.
Er der forskel på årsagen til at kvinder pumper silikone i babserne, og mænd pumper deca'er i ballen?

16.000 er prisen når danmark's tilskud er trukket fra. Iøvrigt er prisen vel irrelevant i denne snak?
tilføjet af

Hej

Du skal ikke høre på hvad alle siger. Du skal gøre som du selv synes er bedst ! Din krop, Dit liv.. Nyd det !!
tilføjet af

hmmmmm

Vi lever i en verden der konstant fortæller os hvordan vi skal se ud for at passe ind. Hører man det samme tilskrækkeligt mange gange ender man med at tro på det .. Dybt inde i mit lille hjerte ved jeg at jeg er nøjagtigt ligeså god som alle andre (og i mange tilfælde også bedre).. Jeg er en pæn pige, jeg er høj og slank, jeg er intelligent, jeg er et godt og hjælpsomt menneske, jeg ønsker det bedste for alle.. MEN.. Jeg ser mig omkring og kan se at jeg ikke er som alle andre.. Ikke at man skal ligne hinanden, men mennesket er et flokdyr og vi har brug for at føle at vi passer ind. Gennem mange år har jeg været "stolt" af at jeg var anderledes, men som tiden går føler jeg at jeg måske går glip af nogle ting. For jeg kan jo mærke at det faktisk hæmmer mig. Nogle får måske en sådan operation for at folk skal lægge mærke til dem. For mit vedkommende ville det være for at folk ikke skulle lægge mærke til mig. Vores verden gør at vi bliver meget selv- og kropsbevidste. Måske er det så verden vi skal ændre på og ikke min kropsbygning.. men det bliver godt nok noget af et job !
Fortæl mig så hvorfor du pumper jern ?
tilføjet af

2 x hmmmmmmmm

Danmark giver mig bekendt ikke tilskud til kosmetiske brystoperationer ?????
Og ja, prisen er hamrende irrellevant *SS*
tilføjet af

;-)

Troede til snart, at du var en feminist der ville påstå at mænd pressede kvinder til større bryster.
Jeg tog fejl, sorry.
Jeg respekterer som tidligere nævnt at kvinder får ordnet babserne. Men kan i samme forbindelse nævne, at jeg har mødt ca. 4 kvinder med silikonebryster(altså "mødt"...i byen til sengen du ved). Og de har alle haft enormt travlt med at plapre løs om deres bryster. Mit råd til dig er derfor: Få dem ordnet, vær glad for dem - men lad for din egen skyld være med at ævle om dem, lad være at fremhæve dem som var de en ny taske der skal prales af. Få dem hvis du mener du trænger, men vær sober når du bærer dem, på samme måde hvis de var "ægte"(bare et lille "fif"*S*)
Og hvorfor jeg pumper...tjae...vil jo ikke være mindre end de andre, vil ikke fra-selekteres fordi sidemanden er større! ;-)
Mht. tilskud fra sygesikringen "danmark" - ved jeg (bl.a. fra tidligere "sengepartnere") at "danmark" giver tilskud til ca. halvdelen af udgiften. Hvis du vel at mærke har været medlem i et år. Om reglerne er ændret indenfor de sidste 2 år skaljeg ikke kunne sige?
tilføjet af

flere hmmmm'er

Mænd og kvinder er slet ikke så forskellige som man skulle tro hva'... Uha, vi vil så gerne være som alle andre. Og man kan ikke bebrejde os det for hvem har lyst til at blive overset, fravalgt eller måske ligefrem chikaneret? Du vil gerne ha' lige så stor overkrop som alle andre.. det vil jeg også gerne *SS*
Men for mig er det anderledes fordi mit mål kræver en operation. Og så går folk helt i baglås: Og jeg kan vel godt forstå folks tankegang; at skulle skære i noget der egentligt ikke fejler noget! .. Men for pokker da, vi har samme mål og man siger jo at målet helliger midlet. Hvordan vi hver i sær når frem til det mål er vel vores egen sag ...
Nej, jeg er bestemt ikke feminist. Jeg mener ikke at mænd pådutter os noget. (i visse tilfælde findes der nok kvinder der lader sig undertrykke af en mand til at få foretaget en operation, men det er da heldigvis et fåtal) Hvis bevæggrunden er at man ønsker bedre selvværd så forstår jeg ikke at andre ikke kan acceptere det. Hver sin holdning, lyst, smag osv. Og det gælder begge veje. Jeg skal acceptere at folk ikke synes at det er fedt det jeg ønsker at få lavet, men så skal de også accepetere at jeg gør det alligevel *SS*
Nu er jeg en ret stille og jordbunden ung daaaaame, så nej, jeg er ikke typen der vil prale af mine bryster, som var de en ny Gucci taske. De er en del af min krop og jeg praler ikke af min krop *SS*
Angående Danmark har jeg læst godt og grundigt i deres papirer (jeg er medlem) og så vidt jeg kan se så giver de ikke tilskud når det er af kosmetiske grunde. Men det kan da være at jeg lige skal ringe og forhøre mig en gang........
tilføjet af

brummm...

Tror det vil være en god idé, lige at ringe til "danmark" og høre "hvad kriteriet for at de dækker skal være".
Hvis de giver andre grunde, end den kosmetiske må du prøve at køre den den vej..*S* Lad mig vide hvad de siger..
tilføjet af

Brummm = ny version af hmmm

Jeg skal lade dig vide hvad de har at sige til deres forsvar. Du går måske også og pusler med tanken om en forstørrende operation❓;o) ..
Jeg takker for en "hyggelig" lille debat.
Godnat til dig
Katinka
tilføjet af

Katinka siger :

Ved du godt at du er dejlig❓*SS*
tilføjet af

Pelle siger :

Vi seeeees, sveskemås
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.