4tilføjet af

Tanken om utroskab

Hvis en partner i et forhold er utro , mener jeg der måske er noget i sammenholdet/ægteskabet der ikke helt fungere. Er man lykkelig i sit forhold vil der ikke være plads til sidespring og ikke behov for det. Jeg mener godt man kan være tiltrukket af et andet menneske uden at være utro. For mig er man først utro når man går vidre og har sex. Jeg mener ikke man er utro når man flurter. Det kan måske endda gavne lidt i et forhold. Men jeg mener man i sit forhold skal tale om emnet tro/utro og vide hvor begge parters grænse går.
tilføjet af

SMIL

Jeg kan ikke være mere enige med dig....
tilføjet af

undreren

Jeg er skam også enig med dig/jer hele vejen lige indtil hvor du kommer til at utroskab først er sket når man har sex... fordi jeg synes det også er utro hvis man nu finder sin kone/kæreste sidde og ovre kysse og kramme en gammel ven selvom det aldrig kom videre til sex!
Nu siger jeg ikke at jeg ikke tillader at man giver et kys og en krammer til en gammel ven er utro men det kan også overdrives efter min mening...
tilføjet af

svar anonymos

Jeg er helt enig med dig i at det kan blive for meget kyssen og krammen osv. Jeg mener en lille flurt med et lille uskyldig kys. Det andet mener jeg ikke vil være nødvendig hvis forholdene i hjemmet er i orden. Du har ret - det kan sagtens overdrives.
tilføjet af

Precis

Ville bare sige at jeg er 100% enig med hensyn til din instilling om utroskab!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.