10tilføjet af

Tænk over det....

Nogen gange får man mails, som har fået andre til at videresende, enten fordi de skal sende den videre til 800 mennesker inden der er gået et kvarter for så vil de modtage 1.000 tennisketchere 6 dage efter (eller sådan noget knald)...eller også er det fordi, det har fået dem til at tænke: "Det her vil jeg sgu gerne sige videre."
He er sådanne ord. Måske man bare cykler hen over dem i skyndingen, hvis man modtager dem i en mail....måske bliver man ligegfrem irriteret?
Men det slog mig at mange af disse ord ER sgu vigtige...Jeg synes ihvertfald de vækker stof til eftertanke...og måske har du også fået sådanne mails, som giver noget at tænke over?
**********************************************
1. Mindst to personer i verden elsker dig så meget, at de er villige til at dø for dig.
2. Mindst 15 personer elsker dig på en eller anden måde.
3. Den eneste grund til, at nogen hader dig, er fordi, de vil vil være akkurat som dig.
4. En latter fra dig kan give lykke til hvem som helst, selv om de ikke kender dig.
5. Hver aften tænker nogen på dig, før de falder i søvn.
6. Du betyder alt for nogen.
7. Hvis det ikke var for dig, skulle nogen ikke have været i live idag.
8. Du er speciel og unik.
9. Nogen, du ikke engang ved, eksisterer, elsker dig.
10. Når du har gjort dit livs fejl, kommer der også noget godt ud af det.
11. Når du tror at hele verden har vendt dig ryggen, så se efter engang til, det er sandsynligvis dig, der har vendt ryggen til verden!
12. Når du tror, at du ikke har nogen chance, for at få det, som du vil, får du det heller ikke. Men tror du på dig selv, får du det akkurat, som du vil have det, før eller siden.
13. Glem aldrig de komplimenter, du har fået.
14. Sig altid, hvad du synes om folk, alle parter får det bedre ved at vide det.
15. Hvis du har en fantastisk ven, giv dig tid til at lade denne ven vide, at han/hun er fantastisk....
tilføjet af

Varme

Jeg synes det er træls om at få den slags mails men skal videresende, men hvis men tager en minut om at læse, jeps det har du ret ind, det fanger.
Måske skulle vi være tvunget om at læse noget menneskeligt og varm hver dag.
Det trænger vi vist nok til.:)
vh
Tom
tilføjet af

Jeg hader kæde-mails

men den du lagde ud, var da i og for sig meget sød.
Jeg har en veninde, som plejer at sende en mail tilbage, når hun får den slags tilsendt - f.eks. fik hun for nylig en, som skulle sendes videre inden et kvarter, ellers ville hun blive hjemsøgt af spøgelset fra en død pige. Min veninde skrev så tilbage til afsenderen, at pågældende pige var død, fordi hun havde sendt for mange kædemails til min veninde eller noget i den stil ;)
tilføjet af

Humor

synes det var godt sagt! Tænk at nogen hopper på det med at spøgelser nu er begunyndt at kommunikere pr. e-mail? Forfærdeligt at nogle børn modtager sms'er med et sådan indhold og bliver seriøst skræmte! Det er desværre ikke alle der kan finde ud af at skelne, eller har lige meget nærvær til at se det, som du gjorde ;o)
Jeg bryder mig heller ikke om kædemails, og jeg knækker kategorisk enhver kæde af den slags. Jeg vil sgu ikke TVINGES til at sende noget videre. Men som sagt giver det nogengange mening indholdsmæssigt ;o)
tilføjet af

Principielt imod tvang

men man skal ikke være slave af sine principper vel? ;o)
Jeg synes det lyder som en god idé, at skulle læse noget varmt og menneskekærligt hver dag. Bare en sætning hver dag. Det bliver til minimum 365 kærlige sætninger om året...det må sgu da have en form for effekt, som ikke finder sted idag? God idé du der fik...meeeen TVANG er jeg nu alligevel ikke sådan tilhænger af....;o)
tilføjet af

Var der ikke ?

En kalendar i gammeldags med noget klog eller varm hvor hver dag der gik.
Kan du hjælper min hukommelse igang.
vh
Tom
tilføjet af

den der...

er en af de gode...
må indrømme jeg ellers normalt betragter dem som spam...man kan få mer end rigeligt. især hvis det er den uhyggelige slags der gir ulykke hvis man ikke sender videre..(jeg sender dem aldrig videre...medmindre de er meget specielle, hvilket kun 2 har været).
denne...
og så en mail om en lærer der har bedt en klasse skrive positive ord ned om deres klassekammerater, og hun deler dem rundt til alle fra klassen...hvor det så til en begravelse mange år efter, af en af eleverne, viser sig, alle klassekammeraterne stadig har disse sedler.
så derfor fortæl altid folk hvor glad du er for dem og hvorfor ;)
tilføjet af

Janteloven er ikke

så sukkersød.
tilføjet af

Danskerne har misforstået janteloven

Det er Aksel Sandemose, som fandt punkterne nedfældet i sin fars personlige notater og omskrev dem!... Hans far døde af druk...og derfor handlede de om hvordan man befandt sig i verden som alkoholiker.
Du skal ikke tro, du er noget, når du drikker.
Du skal ikke tro, du er lige så meget som os, når du drikker.
Du skal ikke tro, du er klogere end os, når du drikker.
Du skal ikke bilde dig ind, at du er bedre end os, når du drikker.
Du skal ikke tro, du ved mere end os, når du drikker.
Du skal ikke tro, du er mere end os, når du drikker.
Du skal ikke tro, at du duer til noget, når du drikker.
Du skal ikke le ad os, når du drikker.
Du skal ikke tro, at nogen bryder sig om dig, når du drikker.
Du skal ikke tro, du kan lære os noget, når du drikker.
Giver et lidt andet perspektiv ikke?
Men læs mere om hvorfor han omskrev dem og baggrunden for janteloven i øvrigt http://www.danbbs.dk/~erikoest/jantelov.htm
tilføjet af

Nej, der er syre

i Janteloven.
tilføjet af

En Overskrift!

"1. Mindst to personer i verden elsker dig så meget, at de er villige til at dø for dig."
Ikke fedt😕Det er fedt at nogle holder af mig, men lige frem at ville dø for mig? Det er sgu da skræmmende! Tænk at nogle har så lidt lyst til deres liv, eller tror fejlagtigt så meget på mig, eller den kærlighed de har til mig? Ikke fedt :/
"2. Mindst 15 personer elsker dig på en eller anden måde."
Yarr! Den er god, den kan jeg godt lide.. men elsker jeg også 15 personer tilbage? o.O
"3. Den eneste grund til, at nogen hader dig, er fordi, de vil vil være akkurat som dig."
Ulogisk.. giver ingen mening.. kan ikke formulere en mening for noget der ikke giver mening. Desuden, tror jeg ikke på at den påstand er sand.
"4. En latter fra dig kan give lykke til hvem som helst, selv om de ikke kender dig."
På den anden side, kan en latter også opfattes som noget negativt, og derved gøre skade, og når man tænker over det, kan det måske gøre mere skade end godt?
Får man et smil, et grin, på en positiv måde, redder det som regel en dag for en person.. ihvertfald indtil noget dumt sker igen, for vi lægger altid mest vægt på det sidste nye der er sket for os. Man kan have en skide god dag på arbejdet, med vennerne, men på vej hjem i bussen bliver man overfaldet, og det det ødelægger bare hele dagen.
Får man et hånligt grin, bliver man nedtrykt, og hvor man er nedtrykt, er kanten på bæret skået ned, og der skal endnu færre dråber til at det flyder over, og pludselig har man forladt kæresten, sagt sit job op, og sidder og drikker på en skummet bar.
"5. Hver aften tænker nogen på dig, før de falder i søvn."
Naughty ;)
Eller er det om hvor dum jeg er? Hvilke ting jeg har gjort som har gjort dem kede af det? Ting de ikke forstår, som jeg har gjort eller sagt? Det kan selvfølgelig være de gode ting.. but you never know?! :o
"6. Du betyder alt for nogen."
NOO! Jeg vil shu ikke betyde alt for nogen! Ligesom jeg heller aldrig vil lade een person være alt for mig.. der er så meget der kan gå galt, og hvad har jeg så? Eller den person som jeg er alt for..
"7. Hvis det ikke var for dig, skulle nogen ikke have været i live idag."
Hvis det ikke var for mig, ville andre måske havde været i live? CHAOS THEORY! \o/
"8. Du er speciel og unik."
ligesom alle de andre! :D
"9. Nogen, du ikke engang ved, eksisterer, elsker dig."
Ved jeg så ikke nu, at de eksistere? Og jeg er ret sikker på at jeg ikke elsker nogen, som ikke ved at jeg eksistere. Og jeg elsker ikke nogle fremmede mennesker, ligesom jeg heller ikke hader dem. Igen en ting som egentlig ikke giver mening..
"10. Når du har gjort dit livs fejl, kommer der også noget godt ud af det."
Men de er stadig ->fejl<- Det bliver ikke ophævet af at der kan komme noget godt ud af resultatet. Der kommer jo også noget skidt, måske mere end godt? Og hvis der ikke gjorde, er det ikke en fejl.
"11. Når du tror at hele verden har vendt dig ryggen, så se efter engang til, det er sandsynligvis dig, der har vendt ryggen til verden!"
Hvis det er mig der har vendt ryggen til verdenen, hvorfor skulle jeg så se efter om den har vendt ryggen til mig? Jeg ser ikke migselv som en lille dreng som bliver fornærmet for at få opmærksomhed... eller gør jeg? ;)
"12. Når du tror, at du ikke har nogen chance, for at få det, som du vil, får du det heller ikke. Men tror du på dig selv, får du det akkurat, som du vil have det, før eller siden."
Samtidig, skal man stadig passe på hvad man øsnker sig ;)
"13. Glem aldrig de komplimenter, du har fået."
Hvilke komplimenter?
"14. Sig altid, hvad du synes om folk, alle parter får det bedre ved at vide det."
FUCK, DU ER ET ÆKELT SVIN!... har du det ikke bare godt nu?
"15. Hvis du har en fantastisk ven, giv dig tid til at lade denne ven vide, at han/hun er fantastisk...."
Kan meget hurtigt og ufattelig let misforstås, især blandt os unge, tror jeg.. Meeen.. den giver nu god mening alligevel :)
Konklusion: Man tager det som man vil.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.