6tilføjet af

svigerinder/xmand

Hej
Mig og min kæreste er gået fra hinanden og det er faktisk Fedt nok.
Han flyttede så ind hos sin bror, hvor han har boede i 3-4 måneder og skal først flytte om en måneds tid.
30 år og egen lejlighed på 40 m2, selvom han er weekend far til 2 ?????? nå men ikke det jeg ville sige
Mit store problem er hans nye svigerinde, som Nægter at han har vores 2 børn på besøg, i deres hjem.
Så er det jeg spørger mig selv
"hvorfor dælen kan en voksen mand med 2 børn ikke tage sig sammen og erkende han har 2 børn, som har brug for en far, og ikke bare være skide ligeglad fordi den nye svigerinde siger hvordan han nu skal leve sit liv"
og hvad får en en ung tøs først i 20´erne til at nægte en far at se sine børn?? Og derefter sige at han nu er hendes nye storebror, og derfor lytter han da Naturligvis til hende.
Hun viste sku da at han havde 2 børn da han flyttede ind! Og at kalde en mand hun kun har kendt i 3 månder for sin nye storebror er da for langggggt ude elller hvad???
Så er det er min humør løber af med mig og jeg kalder den her race af menneskeheden for en "dum grim klam møg sæk" og lidt mere....
Men det kan min x jo slet ikke forstår for hans nye svigerinde er jo bare såååååå sød... Og nu gider han slet ikke atle med mig mere, når jeg er sååå ondt ved den stakkels lille pige, der jo har helt ret i ALT hvad hun siger
Ja det er så okay, men er det slet ikke muligt for en mand at tage sig af sine børn andre steder en hos sin nye svigerinde??
Kan mænd ikke tænke selv og hopper de virkelig på alt hvad sådan en lille grim gimpe siger, selvom de kun har kendt hende få måneder.
Jeg siger ikke at mænd ikke skal lytte til andre men at sige okay "sviger" jeg lader da bare vær med at se mine 2 små børn i 3-4 måneder, fordi du tit har tømmermænd (det er hendes egen undskylding for ikke at se børn, hun har tit tømmermænd)
Og hvad får en svigerinde til at ødelægge en forhold mellem mand og børn, ja jeg fatter det ikke.
Er jeg helt gal på den eller hva mener i herinde????????
tilføjet af

Sviger?

Sviger er vel traditionelt et ord man bruger om partnernes nærmeste familie (fx svigermor = partnerens mor, svigerinde = partnerens søster osv)
Jeg går ud fra at du i dit indlæg har brugt din egen fortolkning af ordet... ellers kan jeg godt se han er lidt mærkelig...
LOL!
/Razmus
tilføjet af

Forståelse?

Jeg ville da heller ikke ubetinget gå med til at have alverdens børn rendende, bare for ens svoger ikke kunne finde ud af det med han halvtossede kone.
Han må da forstå at der gælder andre regler når man bor "til låns" fordi man ikke selv kan få tag over hovedet.
K
tilføjet af

Svigerinde/svoger

Når du har en partner er hans søster/bror din svigerinde/svoger - deres partner er så det modsatte medmindre det er en af eget køn.....:-)
Så i dette tilfælde er den altså god nok, hun er svigerinde til ex´ en - hvis man altså kan kalde sig det efter kun 3-4 mdr. inde i forholdet. Personligt ville jeg nok kalde "folk" det, når det var udover den første tid og ved om forholdet er holdbart.
tilføjet af

For langt ude ja...:(

Sikke en POP-TØS og SIKKE en latterlig far,det er jo han der er en Nar-røv til at starte med,og gad vide om han ikke bare er ude på at score for en kvik bemærkning *G* sikke en nar.Jeg ville undvære mit barn for noget som helst ...BASTA
tilføjet af

Ikke svigerinden men faren

Det kan ikke betale sig at bruge krudt på den svigerinde. Bær over med hende. Hun er umoden og ved ikke hvad hun taler om.
Men faren - han trænger til en opsang!! Han kan ikke være sig selv bekendt.
Har du overvejet at lade ham være hos dig sammen med børnene? - Det er lige groft nok at man skal smides ud af sit eget hjem, fordi han er en torsk, men det kunne måske lade sig gøre et par timer ad gangen, hvor du så kunne gøre - jaaa - hvad du nu har lyst til.
Jeg tænkte det som en nødløsning så børnene kunne se ham i det mindste.
tilføjet af

har tilbudt ham det

men han ønsker ikke at passe vores børn i mit hjem, som han selv siger det.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.