7tilføjet af

* Rygetrang aftager gradvist dag for dag.

.Stop rygning, og langsomt men sikkert aftager trangen indtil den er helt forsvundet. Det er fuldstændigt sikkert. Jeg har selv været storryger, men lagde tobakken på hylden i 1975. Det er 30 år siden, og jeg er lykkelig over at have nogle gode lunger, der til stadighed forsyner kroppen med ilt, hvilket bevirker at jeg har et godt helbred og er sund og rask. Jeg skriver dette, for at tilskynde dig, der er holdt op med at ryge, til at fortsætte kampen. Det vil du aldrig fortryde. Det gælder dit liv. De fleste af mine jævnaldrende er gamle mennesker, mange af dem har svært ved at få vejret, men jeg er en ung mand på 62.
tilføjet af

I andre ka os

Det er sgu godt gået! Er selv stoppet efter 17års røg,det blir 1år til den 10-10,så i andre ka os!
tilføjet af

No smoking

Når vi kan skrive d. 12/11-2005 er det præcist 2 år siden jeg stoppede tobaksrygningen...og det er jeg glad for. Glad for det fordi min elskede kone gennem mere end 30 år sagde ok til at jeg indmeldte mig i en bowlingklub.
"Du afgør selv hvorlænge du vil være medlem" sagde hun diplomatisk.
Røg er lig ingen bowling!!!
Ingen røg er lig bowling...og jeg elsker at bowle.
Jeg lider ikke under det for hun gav mig noget som bare siger mig umådeligt meget. Hold ud siger jeg til alle jer der netop er stoppet. Gevinsten er større end nogen præmie tipstjenesten kan udbetale. Gevinsten er et godt helbred og med dét kommer du langt. Pøj pøj til jer alle..!
tilføjet af

godt gået

Jeg er for en måned siden stoppet med at ryge efter at have været storryger i 12 år. Det er stadig svært, for det er jo mange års indgroede vaner der skal brydes ud over den fysiske afhængighed. Jeg betragter hver dag der går, uden at jeg tager en cigaret som en sejr. Og hvor er det godt at der er flere og flere der kvitter smøgerne, og at der kommer mere og mere opmærksomhed på problemet. Vi må stå sammen og støtte hinanden og de der stadig ryger, så vi kan vise tobaksproducenterne der tjener fedt på andres afhængighed, at det er forkert at tjene penge på den slags. Vi har lovgivning der kriminaliserer salg af andre vanedannende og skadelige stoffer, imens tobaksindustrien kan få lov til at sælge stoffer som gør folk syge og slår mennesker ihjel hver eneste dag. Godt gået alle jer der har lagt røgen på hylden, og håber flere vil følge det gode eksempel.
tilføjet af

Er også

stoppet med rygningen, indtil videre i fire uger, tager en dag ad gangen.. Jeg gør det udelukkende for mit helbred..
Tillykke til dig, at du har holdt ud i to år, men det er mig fuldstændigt ubegribeligt at et voksent selvstændigt menneske skal ha lov til at gå til bowling af sin partner..???
tilføjet af

Det går over.

Du skal bare undgå situationer hvor du føler dig fristet, og når trangen kommer over dig skal du give dig til et eller andet, så du kommer til at tænke på noget andet. Det er mig, der har skrevet ovenstående indlæg.
Hilsen, ftg.
tilføjet af

Kære Feminym

Bowling er desværre en sport der er halvdyr at dyrke. På årsplan kan det godt koste os/mig ca 8-10.000 kr. Og da min viv ikke dyrker sport udover det sport hun ser i TV syntes hun det er dyrt. Dette standpunkt accepterer jeg, for vi har ikke økonomi til at vi fordobler dette beløb hvis hun også fattede interesse for at bowle. Da jeg røg kostede det mig/os ca det samme så vi har egentligt blot lagt pengene over i en anden kasse.
Og...uanset hvad så ER det sundere at bowle end at ryge 20-25/30 cigaretter om dagen.
Måske bowler du selv? Jeg spiller i FBK 2000 i Frederikssund.
tilføjet af

Kære Feminym..ekstra

Hep hep..hold ud med dit rygestop. Dine trængsler lige nu, abstinenser etc etc, bliver tilbagebetalt mangefold i form af et bedre velvære. Der ER mange gevinster ved et rygestop så hold ud min ven..det lønner sig!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.