18tilføjet af

FORSTOPPELSE :(

Kan nogen hjælpe mig??Jeg er en pige på 24år som i de sidste 4 år har levet med kronisk forstoppelse. Jeg har vært til skanning af maven og kikkertundersøgelser men lægene kan intet finde. Jeg har prøvet forskellige afføringsmiddler og husk.Lægen siger at det ikke vil skade at jeg daglig bruger magnesium tabeletter, men jeg er så bange for at de ødellegger kroppen min..
Nogen som har nogen gode råd mod forstoppelse,hvad kan jeg gøre??
Jeg er så ked af det hele..Trætt av at være svimmmel,opblåst og trætt pga min mave!
kærlig hilsen
ondt i magen
tilføjet af

Gang i maven!

Jamen dog!.
De fleste konsultationer ligner jo dit livsstilsproblem: forstoppelse.
Glem alt om brød - både hvidt og mørkt.
Æd grøntsager i tonsvis.
Spis rosiner.
Prøv at æde en pose svesker (gærede blommer).
Og frem for alt - drik 3-5 liter appelsinjuice om dagen.
Vi tales ved - mistror aldrig mine metoder
Profeten
tilføjet af

Forstoppelse

Hello forstoppelse, gå ind i en helsekost forretning, og spørg efter produktet "SKALLIN" som er ganske fortrinneligt, til at bruge hvis man har problemer som dine. Ellers kan du også prøve med en blandning af 200 gr. abrikoser og svesker, efterfulgt af 30 min. løb i skoven.
mvh. BBBM
God fornøjelse, og husk lige at tage en rulle toiletpapir med på løbeturen.
tilføjet af

ah hva!

Har da aldrig hørt at det skulle hjælpe på forstoppelse at gå og putte ting op i røven!
tilføjet af

Tea Go......

Har hjulpet mig en del.
Naturte, der kan købes hos Matas.
Er ikke skadelig for kroppen.
Kærligst
Helle nemborg
tilføjet af

Prøv blodtypekosten

bøger kan lånes på biblioteket.
Da jeg ikke kender din type, kan jeg ikke fortælle dig, hvad du skal udelade.
Kosten omtales i anden tråd, hvor "eksperter" nedgør den- prøv den aligevel.
tilføjet af

Tørrede abrikoser...

...Eller svesker - Gode gamle råd fra min farmor. Du kan købe dem i de større supermarkeder, eller helsekoster.
Prøv dig lidt frem med doseringen - Start med 2-3 stk. og spis nogen flere, hvis de ikke virker efter et par timer.
De er afprøvet, og dømt virkningsfulde.
:o)
tilføjet af

mave-tarm

bed om en henvisning til en mave-tarm læge. Der var jo den mulighed at din endetarm (altså selve "elastikken" ;-) var for stram. Det kan afhjælpes med en udblokning, som sker i fuld narkose. Når man har det problem sker der ofte en psykisk påvirkning, så du TÆNKER dig til en gang forstoppelse - endetarmen går i krampe og så er der altså ikke noget der kan komme ud med eller uden hjælp. Føler med dig!!
tilføjet af

Blodtypekost

altså hvor morsomt det er tilbagevist for længst, blodtyper og kost har INTET med hinanden at gøre.
Tænk hvis nogen hopper på den limpind, spild af tid penge mm.
De gode råd med masser af vand- motion og svedsker er fin og meget reel
tilføjet af

kære ondt i maven,,,

drikker du nok,,,, de obligatoriske min. 2 liter om dagen,,,,, for hvis du ikke gør, kan det meget vel være der problemmet ligger...
held og lykke rie
tilføjet af

Her er HJÆLP :o)

Hej.
Allerførst vil jeg sige, at selve forstoppelsen ikke er problemet i sig selv men derimod et symptom på et problem; og det problem er logisk nok i dine tarme. Jeg vil derfor anbefale dig at låne denne bog og se under fordøjelse og lave den massage, der er beskrevet. I nogen udgaver er der en lille fejl - der står, massagen skal afsluttes i højre side af maven. Det skal være venstre i stedet for. Det virker, og jeg taler af personlig erfaring.
http://www.hovedland.dk/bog/bliv_yngre_med_alderen.htmg
Venlig hilsen Finn Nissen
tilføjet af

Rettelse

tilføjet af

Blodtypekost- læs her:

tilføjet af

tak for mange gode råd!

Jeg lever sundt, spiser masse grønsager, frukt, motionerer dagligt og drikker minimum 3 liter vand om dagen, men nu vil jeg prøve med Jeres gode råd og håber noget vil sætte gang i min mave:)!
tilføjet af

fiber

Tænk over hvad du spiser og drikker........Husker du at få mange fibre igennem den mad du spiser??? (fibre i maden er med til at holde mave og tarm igang så man undgår forstoppelse og oppustedet mave)
Drikker du væske nok i løbet af dagen??
(forestil dig en tør svamp du skal ha ned igennem et rør, den er hård og der går lang tid før den falder ned igennem røret... det er din mave også hvis den ikke får væske og det kan være svært at komme af med noget;-) hvorimod en svamp der er fyldt med vand bliver tung og vil falde hurtigere ned gennem røret, på samme måde er det med din mave.....Så husk at spise groft/fiberrigt og drik en masse usødet væske (the og kaffe gælder ikke da det er vanddrivende)..
Nødløsningen kan være at spise nogle rå gulerødder, og en stor håndfuld rosiner og drik minimum ½ ltr vand, så går der ca et par timer og din mave er ok igen.
tilføjet af

Ondt i maven

Hej...
Jeg har det samme problem, og har nu været ved min læge endnu engang, for nu kan jeg ikk holde det ud mere. Så hun sagde jeg skulle gå i matas og købe en the der hedder: Thea-go, det er en pink pakke, og den er rigtig god, troede ikk det ville virke, men det har den gjort, og ellers er der nogen piller der hedder mave i form eller dida, de er også rigtig gode.
tilføjet af

Forstoppelse

Prøv at finde ud om du har candida, man kan læse meget om det på nettet og der er også skrevet mange bøger om det.
tilføjet af

Hård mave

Du har ikke forstoppelse eller hård mave hvis du har afføring mere end 3 gange om ugen. Ifølge http://www.sundhedslex.dk/haard-mave.htm er definitionen på hård mave, at man har aføring mindre end 3 gange ugentligt. Desuden fremhæves det, at man ikke nødvendigvis er sundere, fordi man går på toilettet flere gange dagligt end nogle få gange om ugen. Hård mave kan undgås ved at spise mange fibre i sin kost. Det er normalt nok til at få gang i maven. Ellers findes der en masse afføringsmidler, som i hvert fald vil kunne virke mod kronisk hård mave.
tilføjet af

Pærre!

Stakkels dig, jeg har lige haft slem forstoppelse og det er bare så hæsligt.
Jeg lod være med at spise nogen from for kød og brød i tre dage og spiste kun frugt og grønt. Husk at drikke en masse vand også.
Jeg fandt ud af at bløde pærre virker helt vildt godt som aførings middel.
Jeg er normalt absolut ikke vegetar og spiser helst kun kød, men hvis du har mod på det så prøv bare et par dage uden oksekød ihvertfald, og intet brød. Spis massere af meget moden frugt. Det har hjulpet mig. 😉
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.