3tilføjet af

Psykopat begrebet

Jeg kan se, at indlægget her er blevet slettet i tråden hvordan omgåes man psykopater, jeg lægger tråden på her igen, da den er nyttig oplysning omkring psykopat begrebet, og deres adfærd.
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=206&posting=590087
tilføjet af

Hvad snakker du om?

Den er sgu da ikke blevet slettet når du kan linke til den?
Mangler du bare lidt opmærksomhed?
tilføjet af

Den var sat ind i tråden hvodan omgåes man en psykopat

Hvor den nu er slettet.
tilføjet af

Psykopater bør tvangssteriliseres

Det er helt utåleligt, at se dem formere sig, uagtet de er helt uegnet til, at have med mennesker at gøre, og slet ikke børn, da de initierer de små ofre til små psykopatkloner.
Jeg har et totalt vanvidsagtig rablende gal psykopatpar og mentale bonderøvssinker som overboere, desværre har de sat en pige til verden, pigen er nu så gammel, at hendes personlighed er ved, at være færdigudviklet. Pigen har fået psykopatadfærden ind med modermælken, og vil være spoleret resten af livet ved den negative sociale arv som forældrenes spejlbillede.
Her burde der kunne iværksættes en tvangsfjernelse på et tidligt stadie således, at barnet fjernes før det når, at blive præget af forældrenes psykopatadfærd. Vanviddet bør iagttages, og barnet bør tvangsfjernes allerede på fødestuen. Først derved vil det være muligt, at bryde den negative sociale arv for barnet.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.