10tilføjet af

Sunny Beach Bulgarien

Har nogen af jer været i Sunny Beach og kan fortælle lidt...gode restauranter- hvad kan man se i området, når man sidst på ugen er blevet lidt træt af turist-helvede... vi rejser sidst i august...( der er vel forhåbentlig ikke helt så mange turister somm juli august :-))
tilføjet af

ferie i sunny beach

der er rigtig dejligt i sunny beach. vi rejser også i slutningen af august.for der er som du selv nævner ikke så mange turister. der er mange muligheder for underholdning, der er et super dejligt vandland, hvis man har børn, så er der nessebar, en lille ø man kan tage ud til. stranden er dejlig og kan varmt anbefales. mht restaurenter, der er rigtig mange gode, og til enhver smag, så gå lidt rundt og kig, og find de steder med den stemning der lige er noget for jer......
god tur
tilføjet af

mad

du er simpelthen nød til at besøge en resturand der hedder H C Andersen helt klart byens bedste mad.. hvis du har tid og mulighed for det burdu du også prøve at snooba dernede
hav en rigtig god tur
tilføjet af

velkommen

Hejsa hvis i er intressert er i meget velkommen til at kigge forbi hos os når i har fået nok af turister vi er dansker og bor her nede hele sommer perioden og kan da fortælle jer om mange ting som i skulle tage ud at se /prøve skriv bare hvis du/ i har lyst til det
tilføjet af

Men hvorhen...

skal vi skrive...??? Mail adresse?? om ikke andet så for at høre lidt mere om stedet? Hvordan vejret- maden etc er?
Hilsen Sunshine2/Anonym1
tilføjet af

Sunny...???

Har i været der før på det tidspunkt? hvordan er vejret sidst i august...Vi rejser d.29.08...
tilføjet af

Bulgarien for 16. gang.

Vi er netop lige hjemkommet fra 14 dages ferie i Sunny Beach for 16. gang.
De sidste 2 gange har vi boet på Fenix, og det kan bestemt anbefales.
Vejret kan svinge meget, og en kæmpe tordenbyge oplever vi næsten hvergang.
Af gode restauranter kan jeg nævne "Blue and White", "Real", og "Djanny", de er samtidig nogle af de billigste. Et andet dejligt sted hvor vi ynder at komme er "Steak House" (lige overfor Fenix).
Restauranten "H.C. Andersen" kan jeg til gengæld slet ikke anbefale (den er forøvrigt også een af de dyreste). Vi har hørt om flere ubehagelige kommentarer fra tjenerne, og har også selv oplevet hvor ubehøvlet de er overfor os turister.
Normalt er Bulgarer et utroligt venligt folkefærd.
For børnefamilier er det et rent "Slaraffenland".
tilføjet af

Udflugter i Bulgarien

Af udflugter kan jeg kraftigt anbefale en tur sydpå til Ropotamo floden (syd for Sozopol), her kan man komme ud og sejle på floden med en turistbåd, og opleve den skønne natur. Det var for os en stor oplevelse.
tilføjet af

Glæder vi mig til....

Vi skal nemlig også bo på Fenix, glæder mig at det er et godt sted at bo. Vi har bestilt morgenbuffet for at undgå at skulle ud og lede efter bager- supermarkeder etc. Er den udemærket? Vi rejser tirsdag aften og det ser ud til at vejret er ok ugen ud, men at der vist kommer lidt regn i weekenden. Er det sådan noget regn der varer en hel dag eller bare en tordenbyge.... Glæder os ihvertfald til at komme af sted..
tilføjet af

vejer

hejsa jeg skal til sunny beath her den 22 juni kan du fortælle mig lidt om hvordan verje er glæde mig til at høre fra dig du må gerne sende en sms mit nr er 23280038
tilføjet af

Find mere information om Sunny Beach her

Den her debat er jo genial
Jeg har søge rundt p hele nettet og opdaget, at mange har spørgsmål af praktisk karakter til Sunny Beach og er ved at lave n lille guide, der besvarer alle de spørgsmål man nu kan have om Sunny Beach.
Herinde er jo nogle af dem der ved aller mest, så jeg ville blive utrolig glad, hvis i lige vil kaste et blik på guiden og komme med Ris/Ros.
Mangler der noget❓Hvad kan laves bedre osv.
I kan eventuelt skrive lidt i forummet, så alle der besøger guiden får nøjagtig den viden som er vigtigst før de rejser.
I finder guiden her: Http://www.beach-sunny.dk
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.