7tilføjet af

Hyggerod

KAN det virkelig passe, at mange såkaldte almindelige mennesker har et klinisk rent hjem til hverdag, selv om de både har arbejde og børn? Jeg FATTER det simpelthen ikke. Går I rundt og ryder evigt op i deres fritid? Eller er det noget, I sørger for at gøre, inden der kommer gæster? Har I hyggerod liggende til hverdag og i så fald; hvor meget?
tilføjet af

Her har jeg rod

her har jeg hjemme, står der i en gammel sang. Den efterlever jeg til fulde.
Jeg sørger for tingene ikke er længere væk end at de kan findes indenfor en halv dag, og at niveauet af rod ikke overstiger muligheden for regelmæssig rengøring, men den der trend med at bo i klinisk korrekte møbeludstillinger, den kan de have de trendy-madammer. Det er ikke et hjem i min bog.
tilføjet af

det tager ikke mange potter pis at rydde op

vi har så meget fritid at folk er ved at gå til af intriger og kedsomhed, uanset hvor lykkeligt et forhold ser ud når der kommer gæster, så har der altid været en magtkamp om hvem der skal gøre hvad.
de fleste har toilet og rindende vand, næsten ingen skal grave et hul og tømme lokumsspanden under hindbærbusken.
ingen vasker tøj i hånden mere, ingen gruekedel hvor man først skal have gang i noget brænde.
i tidernes morgen måtte mange kvinder bruge de samme gamle klude når de havde mens, og bagefter måtte de sku også selv vaske og koge dem.
for 30 år siden måtte alle mødre med spædbørn selv skylle og vaske remouladen ud af stofbleen.
i dag har de fleste også en opvaskemaskine, selvom det ikke tager alverden af tid at vaske op.
ugideligheden trives i bedste velgående, selvom vi får det bedre og bedre allesammen, næsten.
børn skal lære konsekvens, så de ved at de skal rydde op når de er færdige med at lege, men mange forældre er som bløddyr der ikke tør tage ansvaret for at lille viggo ikke tisser ved siden af toilettet.
jeg tror ikke at der findes ret mange hjem hvor man stryger alt vasketøjet, her hos os bliver både underbukser og sengetøj strøget.
det er så hyggeligt at stå med sit gamle strygejern og se fjernsyn samtidig.
alle unge burde have en slags værnepligt, hvor man lærer hvordan et hjem fungerer, både med hensyn til madlavning og indkøb.
jeg tror at det største problem i de små hjem er overforbruget, og ødselheden med de surt tjente penge, mange har så meget unødvendig gæld, fordi de ikke har tålmodighed til at vente indtil man har pengene, så man kan købe det man ønsker kontant, og til en meget billigere pris.
jeg sidder netop nu med en reklameavis fra noget der hedder selta, de sælger lige nu noget de kalder for quadrant reol opstilling, hvad det så end betyder, but anyway, vejledende pris 15.139 kr. nupris 1999 kr, hvem er det lige der snyder hvem, det samme med de såkaldte køkkenfirmaer, det er bluf og spånplade med masser af affaldstræ og lim.
hvis bare vi lærer at priortere vores hjem på samme måde som malerne med en fast pris for 1 m2, det er jo fuldstændig absurd, mange kokke kører med mindst 10 forskellige retter på samme tids, fordi de ikke kan, vil samarbejde med tjeneren som får alle drikkepengene, hvis der kommer 8 gæster ind, kan tjeneren godt finde på at anbefale 8 forskellige retter, som skal serveres på samme tid.
tidligere blev kokke lærlingene slæbt ind i kølerummet og gennembanket i maven, hvis de havde glemt at sende en desert ind.
de kolde jomfruer vidste godt at de løb tør for mayonaise, men de kunne aldrig finde på at røre noget når de havde tid til det, det var nemmere at skrige op til kokkene om at de mangler både dette og andre ting, idag bliver alt lavet på fabrik, så ingen ved hvordan man laver det fra bunden af.
jeg tror at mange mennesker har den opfattelse af husarbejde, som en ungkarl har af bankospil, hvorfor gå til banko og måske vinde et halvt pund kaffe, når man kan gå til enkebal, og komme hjem med en hel so.
vi er en flok krævende egoister der kun tænker på vores egen magelighed.
alle ved jo at det er enhver kvindes drøm at blive gift med ham med tegnebogen, og efter bryluppet kan hun jo altid finde den rette stud der skal være far til HENDES børn.
mange kvinder drømmer så meget om det perfekte ægteskab, at de gifter sig utallige gange, og selv efter indgåelse af det 4 ægteskab er det stadig enhver kvindes drøm at finde den rette fyr.
mange flygter fra virkligheden ved at flytte sammen med en person når man kun er omkring de 18 år, og ingen kan forvente at et sådant forhold kan holde indtil begge personer er 86 år gamle, der findes så ufattelig mange enlige af begge køn, og mange af dem søger en mage fordi de ikke kan være alene, eller fordi det er bedre at have et dumt svin af en mand / kvinde, end slet ingen.
tænk på de tusindvis af kvinder der tror at de kan ændre manden når først de er flyttet sammen, alt i medens manden tror, at kvinden aldrig vil ændre sig.
de fleste enlige er hyldevarer, eller genbrugs partnere, med børn fra flere forskellige forhold, en muslim eller en neger vil aldrig tage en kvinde med børn, som han ikke er far til.
i dag er det meget almindeligt med one night stands, og når super elsker / inden forlader sovegemakkerne, så lyder spørgsmålet mange gange, hvad var det egentlig du sagde du hed.
tilføjet af

Intet rod her med 3 unger

Konen er lidt manisk, hvad rod angår.
Så ja, her bliver der gået til vaflerne med oprydning uanset hvad dag, det er.
Og når det først er rent og dejligt, så får man jo lyst til at holde det vedlige, så husaren her er også begyndt at "hjælpe til" med oprydningen 🙂
tilføjet af

Let nok

Læg tingene på plads lige så snart de er brugt, jo flere ting der hober sig op på et par dage desto mere håbløst ser det ud.
Børnene skal kende deres plads, hvis de ellers er gamle nok til at forstå det.
Min søster har et nydeligt hjem, selv om hun ikke har rengøringsvanvid som min mor havde. Hun fordeler den helt almindelige rengøring over flere dage, altså ikke støvaftørring, støvsugning og gulvvask samme dag hvad der ellers er traditionen, dermed har hun god tid til at koncentrere sig om de mere krævende områder, køkken og bad.
tilføjet af

Ikke min drøm

"alle ved jo at det er enhver kvindes drøm at blive gift med ham med tegnebogen, og efter bryluppet kan hun jo altid finde den rette stud der skal være far til HENDES børn."
Det har aldrig været MIN drøm. Jeg synes, at det er en overfladeliggørrelse af kvinders følelsesliv. Jeg og mange andre kvinder leder først og fremmest efter en sjæleven, men det er tit dem med penge på lommen, der tør at komme i kontakt med kvinder, og ligeledes er det også dem, der kommer mest ud omkring, så de møder flest kvinder. En mand, der kun lige har til et hjem og evt. en bil, kommer jo ikke så meget ud.
tilføjet af

Min mand sørger for rengøringen

og her er altid klinisk rent.
tilføjet af

Jeg har hyggerod

og rydder lidt ekstra op, når her kommer gæster.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.